KICK START שהביא לי כבר סרטן

KICK START שהביא לי כבר סרטן

אז קניתי TTR SM, האופנוע נוסע מדהים ופשוט תענוג...אבל יש לי בעיה אחת איתו... ה-KICK START...בבוקר אני מתעכב בין 10 ל-15 דקות ועם המזל שלי נכבה המנוע ברמזור ואז שוב 15 דקות לוקח להניע אותו. אני יודע שזה יותר בעיה שלי מאשר של האופנוע כי אני לא ספץ בהנעה מהסוג הזה אבל אני יודע שגם לאופנוע יש חלק בעניין...פילטרים פתוחים שנושמים יותר מידי אויר וחונקים את המנוע, אבל בכל זאת אחרי אין ספור ניסיונות האופנוע מניע. אני מפחד שבסוף תישבר לי הרגל או שאני אשבור את ה-KICK START. לגופו של עניין, האם יש אפשרות להרכיב סטרטר חשמלי על האופנוע? מה העלות של כזה דבר? תודה לעונים.

razc

New member
תרופת פלא

אין לכל אופנוע השיטה שלו. יש כאלה שמניעים בלי גז בכלל, יש כאלה שצריכים טיפטיפה גז בזמן ההנעה, כאלה שצריך לתת משיכת מצערת הגונה ושיחרור בתרם ההנעה או כאלו שמציפים ואז צריך להניע אותם עם מצערת פתוחה לחלוטין. נסה גם להשתמש בצ'וק: פתוח, סגור או חצי פתוח. אבל העצה הכי טובה שתקבל היא זו: נסה לשחזר מה עשית בפעם שנתת קיק והאופנוע כן הניע, ומה היה שונה מהפעמים בהן הוא לא הניע. גם אם נראה לך שלא עשית שום דבר שונה, נסה לשחזר טוב יותר ולחשוב על עוצמת הקיק, גובה הרגלית בהתחלה, מיקום הבוכנה, מצערת, משבת, צ'וק, ברז דלק. ומעל לכל, נחישות. אם תחליט שהפעם הוא מניע - הוא יניע.

שחרלרט

New member
אחרי שתניע 620 עם קיק ברגל שמאל....

אז נדבר,על TT600

45degrees

New member
רוצה לנסות את שלי? ../images/Emo13.gif

תבדוק את מערכת האויר והדלק היטב. הפתעות שליליות בהנעה יכולות לנבוע מכיוון זה. אני נתקעתי למעלה מחצי שנה עם בעיה פטאלית בהנעה חמה בגלל בעיה קטנה במערכת הדלק שהיתה כמעט בלתי אפשרית לאיתור.

CBRRRRRR

New member
אולי יש לך בעיית קרבורציה

ה- TT שאני מכיר (שהיה לאניגו) הניע ממש בלי בעיה.

enigo

New member
מנוע קצת אחר, ובכל זאת...

גם ה-TTR לא נחשב לסרבן הנעה. דבר עם פרגיתי מפורום שטח, היה לו אחד המון שנים והוא הכיר אותו לעומק.

34TK

New member
יש לו את הTT-R שהיה של רן הקירח

יש שם שינויים נקרב'

הבעיה התגלתה...

לאחר עוד נסיעה עם גז חזק, האופנוע התחיל לירוק שמן כאילו אין מחר. הגעתי למסקנה שיש עודפים, רק מה,לא תיארתי את כמות העודפים. נכנסתי למוסכניק שלי ורוקנו גלון שלם של שמן וזה עוד בלי השמן שהאופנוע ירק בעצמו, כלומר באזור ה-4 ליטר + . מילאתי מחדש שמן, באיזור ה-3 ליטר קצת פחות היות ויש קולר שמן ועוד מיכל שהבחור ששיפר אותו בנה לו. עכשיו האופנוע מניע יחסית ללא בעיה, עדין צריך למצוא את הטריק שעושה לו את זה, אבל המצב הרבה יותר טוב.

enigo

New member
תגיד תודה...

יש אופנועים שמגיבים לעודף כזה בפריצת מחזירי שמן שדורשים פירוק מנוע תחתון כדי להחליפם...

enigo

New member
יש בזה משהו...

עוד יתרון לעוקות היבשות (חוץ מפחות בליעת הספק בסל"ד גבוה, סיכון להקצפת שמן, פגיעה במרווח הגחון ובעיתיות בהוספת מצנן שמן...)

45degrees

New member
הייתי דואג יותר בגלל עיוות לקרנק

או לטלטל בגלל עודפי שמן במנוע בכמות כזו.

למעלה