kick ass band

garcia

New member
kick ass band

ואני מדבר על הוט טונה. רק לפני יומיים קיבלתי את הדיסק הראשון של הוט טונה שנקרא הוט טונה (10 שנים אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה בקסטה) וכבר הספקתי להאזין לו 50 פעם ברכב, בעבודה ובבית. אלבום חובה בכל בית חובב מוזיקה. האלבום הוקלט בהופעה בחיה בברקלי בקיץ 1969. ג'ורמה קואקאנון על גיטרה אקוסטית וקול מוביל, ג'ק קאסידי על הבס כשאליהם מצטרף מפעם לפעם ויל סקארלט על המפוחית. רוב האלבום מורכב מגירסאות כיסוי לשירים של בליינד ווילי ג'ונסון, Rev. Gary Davis, ג'לי רול מורטון ושירי עם מסורתיים. שילוב של קאנטרי בלוז מעורב בפולק וגוספל. רק מקצת השירים הם מקוריים של הוט טונה. למרות שהאלבום הוקלט בהופעה חיה בכלל לא שומעים את הקהל במהלך ההופעה חוץ ממחיאות כפיים בסוף השירים. הסאונד מאד פריך מה שאומר איכות מעולה. מומלץ ביותר.

spych kid

New member
האלבום בכללי קצת כבד עליי למרות ש..

הצלחתי להתחבר אליו, ובהחלט קאנטרי בלוז מגניב שטוב לשמוע בשעות בלוזיות ובכלל. אחלה טכניקת פינגרפ*קינג יש ליווורמה קאוקיקוקאנן (השם שלו קצת פחות טוב
) רצוי להשיג אותו עם הבונוסים שהם בעצם ההמשך של ההופעה (80% בטוח שזה ההמשך)

Argamanium

New member
עוד משהו

סטפן גרוסמן וגון רנבורן. אלבום אינסטרומנטלי. חשמלי, שמרדים אותי נהדר (במיטה כמובן)

Argamanium

New member
אני רוצה להוסיף נקודה

לגבי האלבום פולק בלוז של דייווי גרהם שהוזכר כאן. שהמיוחד בו זה שהוא פננ ועליז. הייתי אפילו מרחיק לכת לומר שאפשר היה לעשותו חשמלי ולא אקוסטי.. אני לא יודע אם זה הקטע שלו בכוונה או שפשוט לא התייעצו איתי קודם לפני הקלטת האלבום הזה . בכל אופן אם יש אלבום בסגנון כזה אבל חשמלי אני ישמח לשמוע ממכם

Barmelai

New member
סנדביץ טונה כפול

בימים אלה אני נכנס לעולם הטונות דרך אלבום אוסף כפול בעל השם המצויין - The Best Of Hot Tuna. האוסף ממצה את השנים 1969 עד 1978 ומכסה חצי מהשירים של ה S/T. מדליקות במיוחד שמונה הדקות האדירות של Keep Your Lamps Trimmed And Burning. נסו ותהנו.

spych kid

New member
רק בשביל הפורטרט המגניב

שיש על העטיפה שווה לקנות את האוסף

למעלה