key logger

nebbuchadnezzar

New member
key logger

does anyone knows a good keylogger that can work well on w2k s-g-t מה זה השגיאות כתיב האלה??

S-G-T

New member
זה לא משהו שבחרתי בו :(

יש לי דיסגרפיה דיסלקציה - וכל מה שבא לך - בגיל צעיר היו לי איזה 10 חוברות למילוי אותיות - שום כלום - לא עזר :) ... זו הכוונה שניחשבת :)

mmm

New member
עוד פעם...

למה אתה צריך KEY LOGGER אלה אם כן זה למחשב שלך, אני כמובן מקווה שאתה לא מתכוון לשים את זה במחשבים של אחרים, עוד פעם זו חדירה לפרטיות!!!. למי שלא יודע מה זה KEY LOGGER: KEY LOGGER רץ ברקע וקורא את כל התווים שהמשתמש כותב, לאחר מכן הם נשלחים לפורץ, הפורץ עצמו יכול לנצל את המידע שנשלח, למצוא קודים, דברים אישיים וכו`. פורום האקרים והתגוננות!!!.

nebbuchadnezzar

New member
פארנויה או מה

key logger יכול לשמש להרבה דברים חוץ החדירה לפרטיות. החל מאבטחת הרשת וכלה באבטחת מחשב יחיד. אני אישית כמנהל רשת משתמש ב key logger לכל התקנה שאני עושה. לא על מנת לחטט בדברים לא לי דבר שאני יכול לעשות ללא key logger כי ++Sys Admin == God אלא בעיקר לאיתור תקלות ומניעת תקלות הנגרמות בעיקר ע``י משתמשים שקוראים בפורום זה ודומיו (כן ירבו לא אצלי) חדירה לפרטיות זו השאלה הראשונה שלך. זה פורום של האקרים וכשחוטבים עצים עפים שבבים. it comes with the turf read you later

S-G-T

New member
....

איזה רשת אתה מנהל ??? - ול תרמין אקס - אן אפס הוא בן ... נכון אן אפס ?

למעלה