Keren Tag

I מ י ר ב I

New member
Keren Tag

פנו לכל המנהלים בתפוז וביקשו מהם לשלוח תגיות שקשורות בנושא הפורום שלנו. בואו תעזרו לי קצת.אני צריכה להעביר 10 תגיות שקשורות בקרן,שקשורות אליה,שמייצגות אותה וכו... כל אחד יכול לכתוב כמה מילים שירצה(זה יכול להיות גם צמד מילים). דוגמא לתגית-זמרת. אתם מוזמנים...

ady18

Well-known member
כמה שלי

דיסק זהב ציפורי לילה תוכנית שהתארחה כתבות ביקורות הופעות הופעות

מנסה..

לא כלכך הבנתי מה זה תגיות.. אבל מקווה שזה בכל זאת בסדר- יוצרת מלחינה לתאטרון פרסים/תארים זמרת השנה אלבום זהב הופעות הלהקה ציפורי לילה אוסיף כשיהיו לי עוד רעיונות

ממ עוד קצת..

מלחינה כפרעליהXD אנושית/חמה/אמיתית גאון/מבריקה מוכשרת רבת היקפים [ממש לא תרתי משמע!] שנונה/מצחיקה

shir828

New member
נתחיל ב...

קרן פלס|
מבול אם אלה החיים דיסק זמרת יוצרת כותבת הופעות הלהקה ציפורי לילה
-חלק נלקחו בהשראת אלה שכתבו לפני><-

ב ן 0 0 0 0

New member
נבנה לנו אוהל משמיכת פיקה

1)נשמרת מדוחק הכבישים מבני אדם טיפשים 2) אוהבת את הזיפים שעל פניך (אולי של בעלה) 3) פה ליד הירקון אשב עד שאמות 4) איתי לא מתעסק ברגשות, זה החורף הראשון שלי לבד 5) תקועה באותו המקום עכשיו עסוק לא בדיוק הבנתי

בר יעקב

New member
ציפורי לילה, משוררת

משוררת חייב להיות שם. בין משוררת ליוצרת יש הבדלים ענקיים.

I מ י ר ב I

New member
הסבר קל

מה שהתכוונתי זה מילים שקשורות לקרן כמו-זמרת,מלחינה,יוצרת... מילים כמו כפרעליה,מהממת,מוכשרת אומנם נכונות אבל הן לא תגיות. למי שיש עוד מילים אשמח את תשרשרו.תודה!

הנה כמה

זמרת, יוצרת, מלחינה, תמלילנית, הופעה, הופעות, מוזיקה, מוסיקה, הראל סקעת, מירי מסיקה, עפר בשן, מבול, איתי, אם אלה החיים, ואת, אם זאת האהבה שלך, כל הציפורים, שמעון השכן, רצה הביתה, פיג'ו92 , פיג'ו, לואי להב, דיסק, זהב... זה מה שעולה לי בינתיים...

למעלה