Kenwood VS KitchenAid

restסF

New member
Kenwood VS KitchenAid

החלטתי לפנק את עצמי במיקסר חדש מכיוון שהמיקסר שירשתי מאמא שלי הזדקן (הוא חי יותר שנים ממני ומתחילים להרגיש את זה) אז מי אוהב מה ולמה? השמועות אומרות שהקנווד חזק יותר... חשבתי על דגם Major KMM750 שההספק שלו הוא 1000 וואט, כאשר ניסיתי לחפש את ההספק של הקיטצ'נאייד מצאתי רק הספק בכוח סוס, מישהו יודע איך ממירים כ"ס לוואט? בכל אופן, אני מחפשת מיקסר חזק, גדול ואמין. יש הצעות?

דורי56

New member
לפני שעה פתחתי את

המיקסר שקיבלתי ליום הנשואים מתנה מהבעל(זה המתנה שביקשתי) קנינו קיצן אייד אדום מקווה שאהנה ממנו . קיבלתי המלצות חמות עליו.

moses19

New member
מיקסרים

שלום, אני חדש כאן בפורום, ואני מאילו שאריאלה קוראת להם הסמויים, אז החלטתי לצאת... בנושא המיקסרים - אני רכשתי לפני חודשיים את הKMIX וזאת לאחר בדק שוק לא קטן. לאמי יש קנווד גם כבר 15 שנה וזה השני שלה, מה שהכריע את הכף לטובת הKMIX זה שהוא חזק יותר בצורה משמעותית מהקיציינאייד 1000 וואט לעומת 300 וואט. אני ממליץ בחום על הKMIX והוא עובד קשה אצלי. יום מעולה לכולם

../images/Emo24.gif איך אני מתה על הסמויים שלי !!!

איזה כיף שאתה פה ! תודה על התגובה ואני מחכה לקרוא אותך גם בהמשך. נכון שכיף יותר באור?

זדשב

New member
לי יש קיטצ'נאייד ואני מאוד מרוצה ממנו

לא יודעת מה ההספק שלו אבל יכולה לומר שהוא לש קילו קמח ללא כל בעיה.

לי יש קיצ'ן ואני מאוהבת בו

הוא עומד בלחץ של כל האטרף הבצקי שלי בכבוד וזה כבר אומר דרשני, אממה... אחרים טוענים שקנווד חזק יותר. אני אישית מתה על הקיצ'ן .

restסF

New member
קניתי לי היום את הקיטצ'נאייד ../images/Emo71.gif

הגוף שלו נראה לי יותר מסיבי מהKmix ואני בונה עליו לשנים רבות. מסתבר שהצבע האדום באחריות של ניופאן (כדאי לשים לב שיש שני משווקים- היבואן הרשמי ניופאן ומשווק נוסף בשם י.שלום) נגמרה במחסני חשמל (שדווקא הציעו מחיר סביר גם מול השוואות באינטרנט) ולכן הזמינו לי מהסניף במודיעין. העדפתי את האחריות המקורית גם במחיר של מאה שקלים נוספים עבור זה. מחר או מחרתיים כבר אוכל לחנוך אותו :)

דורי56

New member
תתחדשי

גם אני קניתי בצבע אדום חידשתי אותו אתמול. עם בצק שמרים .

מאברוק נשמה!!!

ועכשיו תתחילי להתענג על כל הבצקים והעוגות הכי תותחיים בעולם. ב ה צ ל ח ה ! רק מה... אם לא נקבל פה בבית הזה טעימונת, אז תמונה לפחות, כן?

restסF

New member
נו בטח שאפשר לקבל טעימונת

גם ככה אני אוכלת יותר מדיי מכל מה שאני אופה... יום אחד עוד יגיע אלייך משלוח שכזה, ותמונות.. בקרוב

למעלה