kenny 'dope' & the bucketheads - the bomb!

farlow

New member
kenny 'dope' & the bucketheads - the bomb!

החלטתי שמאחר ואני חושב שהקטע הזה הוא היציאה הכי גאונית וחשובה שהייתה במוזיקת האוס אי פעם, לתת קצת פרטים על המקורות של הקטע.. קודם כל תיקון של טעות נפוצה, כולם אומרים משהו כמו "these sounds fall into my mind" או "these sounds are falling to my mind". מה שבאמת נאמר זה "street sounds swirling through my mind". השיר המקורי הוא STREET PLAYER של CHICAGO, משנת 79 מהאלבום ה13 שלהם שנקרא גם "13". הם מעולם לא הצליחו כשהם החליטו לקחת את הכיוון של הדיסקו בסגנון kool and the gang או earth wind & fire. מדובר בלהקה השניה הכי מצליחה בעולם לפי בילבורד, אחרי beach boys. היו להם המון להיטים כדוגמת "if you leave me now". בכל מקרה, הקטע המקורי הוא הפתיח של האלבום, קצת מוזר, 9 דקות של דיסקו. בשביל הקטע הם שכרו את התזמורת של maynard ferguson שהיה שכיר ידוע בדיסקו באותה תקופה.. אז הנה המקור.. http://www.speedyshare.com/620887912.html

foxy22

New member
הבומב הוא שיר חמוד

בשמיעה ראשונה, רקיד בשנייה, ובשלישית מתחיל ממש לעצבן. אחרי הרצה וטחינה שלו ב-MTV זה באמת הגיע לשיא השיאים אצלי ואיבדתי את היכולת להאזין לו עד הסוף. שיר מעצבן! לא מבינה מה כל כך מלהיב אותך בו, ובטח שלא הייתי אומרת גאוני. בסך הכול מדובר בקטע די מונוטוני, שאולי מסמפל שיר טוב, אבל הוא בנוי בצורה לא נעימה לאוזן, ומאוס מאוד אחרי מעט מאוד שמיעות

farlow

New member
שנים

שמעתי אותו וקשה לי להפסיק.. לא יודע למה, סוג של התמכרות. אבל מבחינתי זה גאוני! מונוטוניות עושה לי את זה. יש גם גרסא של 14 דקות שאני אוהב במיוחד.. כמה שיותר מונוטוני! זה בסדר, לא כולם אוהבים את אותם דברים, פשוט חשבתי שזה מידע מעניין! ראיתי את הקליפ פעם, אבל מעולם לא ישבתי מול MTV אם זה לא היה חלק מזיפזופ לערוץ אחר.. מבחינתי זו אבן דרך במוזיקת האוס, סימפול או לא סימפול. אבל שוב, סה"כ דעתי...

ultras gimel

New member
מונוטוני?!?!?!

פארלו אחי בגלות, כל מילה בסלע. אחת מיצירות המופת הגדולות של ההאוס בכל הזמנים (כמו עוד הרבה דברים של מאסטרז אט וורק). עד היום הקטע הזה נשמע עדכני וזו הגדולה שלו. ועוד דבר, 14:50 יאללה תגיע כבר ונשמע את הוויניל של Helyom Halib....

השורד

New member
אני לא סבלתי אותו מהרגע הראשון

יש שם קטע שנשמע כמו כונן מחשב שמנסה לקרוא דיסקט דפוק...

למעלה