Kenny "Babyface" Admonds

BoogieDTN

New member
Kenny "Babyface" Admonds

אני זקוק לפרטים על המפיק בייביפייס... וגם תכתבו איזה שירים יש לו (אני מכיר רק את THERE SHE GOES) עכשיו מראים את האנפלגד שלו בVH1 הוא מבצע כל מיני שירים שהוא כתב לאחרים - יש לו קול מדההיים רוצו לראות זה עוד לא נגמר! THX

baduist

New member
מדהים.

מופע האנפלאגד של בייביפייס הוא אחד הטובים שהיו בסדרת האנפלאגד של אמ-טי-וי. אורחים מדהימים אחד-אחד, שלכל אחד מהם, אם אני זוכר נכון, היה איזה שיתוף פעולה בעבר עם בייבי-פייס, אם כזמר או מפיק. שימו לב במיוחד לקטע בסוף עם סטיבי וונדר...פשוט לא להאמין. מעבר לזה, בייביפייס נחשב מפיק ענק בתחום האר´נ´בי, ושמעתי לא פעם את השם שלו מוזכר באותו משפט עם ענקים כמו טדי ריילי ואפילו קווינסי ג´ונס. השם האמיתי שלו הוא קני אדמונד, והוא גם מפיק, גם כותב, וגם זמר בעצמו. הוא בין היתר אחראי ללהיטים ענקיים של ענקי-פופ כמו אריק קלפטון, הדיוה וויטני יוסטון, מדונה, מייקל ג´קסון, מריה קארי כפרה עליה, ועוד, ועוד, ועוד, ועוד..........ועוד. הוא גם הקים את לה-פייס, חברת התקליטים שלו, שבה חתומים (או היו) בין היתר:- טי-אל-סי, אאוטקאסט, דונל ג´ונס, אז-יט, טוני ברקסטון, אשר ועוד.....:).

BoogieDTN

New member
תודה

תודה לך אבל מישהו יודע איזה שירים הוא הוציא? בעצמו?

EmGee

New member
לא יודע אם זה עוזר אבל עדיין...

הוא הופיע כמה פרקים בברלי הילס כשדייויד (בריאן אוסטין גרין דרך אגב) החליף בלהקה שלו את הקלידן או משהו כזה

baduist

New member
אני רק אמליץ

על האו קאם, הוא לונג, שיר מצויין, ואז ישר אפנה אותך לאתר CDnow שבו תוכל לקרוא על כל האלבומים\סינגלים שהוא הוציא, ואם תחפש טיפה יותר טוב, גם את כל האלבומים\שירים שהוא שותף להם בדרך כלשהי.

Super - Girl

New member
אוף

האנפלאגד של בייביפייס שודר היום בצהריים ב-vh-1 אבל ראיתי רק את הסוף. לפחות הגעתי בזמן והספקתי לראות את הביצוע הבאמת מדהים ל- how come how long שזה שיר מדהים בפני עצמו... והמלצה קטנה לשיר של בייביפייס - Babyface - There She Goes (נחשו מי הפיק...
)

למעלה