Kelly Clarkson - Fading משום מה אני מחבב את השיר הזה
O otollo New member 25/7/07 #2 ../images/Emo174.gifת'אמת שציפיתי ליותר מהשיר הזה... אבל הוא עדיין נחמד....ליריקס יפה והקול שלה נשמע טוב...
../images/Emo174.gifת'אמת שציפיתי ליותר מהשיר הזה... אבל הוא עדיין נחמד....ליריקס יפה והקול שלה נשמע טוב...
ס סנופפ בוי New member 25/7/07 #3 שיר סתמי בדיוק כמו חצי מהאלבום שלה.. עכשיו עם הסינגל החדש, HOW I FEEL, היא הולכת לקבור את הקריירה שלה.. ואני לא אגזים אם אני אגיד שהאלבום החדש של קלי מזכיר את האלבום של נינט
שיר סתמי בדיוק כמו חצי מהאלבום שלה.. עכשיו עם הסינגל החדש, HOW I FEEL, היא הולכת לקבור את הקריירה שלה.. ואני לא אגזים אם אני אגיד שהאלבום החדש של קלי מזכיר את האלבום של נינט
O otollo New member 25/7/07 #5 ../images/Emo174.gifHIF זה לא הסינגל החדש... הסינגל השני זה Sober... ולגבי השאר אני ממש לא מסכים אבל לא משנה .
../images/Emo174.gifHIF זה לא הסינגל החדש... הסינגל השני זה Sober... ולגבי השאר אני ממש לא מסכים אבל לא משנה .
O otollo New member 26/7/07 #8 ../images/Emo174.gifלא בטוח... זה או הוא או One Minute.... שום דבר עוד לא סגור.
O otollo New member 25/7/07 #6 ../images/Emo174.gifהשיר הזה הוא שיר בונוס של מיי דצמבר ביפן.... ובנוגע לקליפ של סובר הוא אמור לצאת עוד חודש-חודש וחצי..משהו כזה... . היא אמרה מתישהו שיצלמו את זה ביולי אבל לא יודע אם בסוף באמת צילמו..
../images/Emo174.gifהשיר הזה הוא שיר בונוס של מיי דצמבר ביפן.... ובנוגע לקליפ של סובר הוא אמור לצאת עוד חודש-חודש וחצי..משהו כזה... . היא אמרה מתישהו שיצלמו את זה ביולי אבל לא יודע אם בסוף באמת צילמו..