kekkon shinai פרק 3

johnny d

New member
הממ...

1. נכון, היא אמרה שיש לה צורך במערכת היחסים הזו (של פרילואדרית...)

4. דיברתי ספציפית על הפרק הזה של הסדרה הזו, מצחיק שכולם מכירים את הסדרה הזו :)
זה פופולרי ביפן כנראה...

5. אני צריך לחשוב על זה. אולי זה לא אינסטקטיבי.
אבל יש לאנשים צורך להיות נצרכים.
זאבים בודדים הם בדר"כ כאלו שלא רוצים להזדקק לאחרים, ועדיין נזקקים להם.

6. כן כן, אני היחיד שחשב קליל
לא יודע, עדיין נראה לי מוזר התיאור הזה.
זה כמו שיהיה לך איזה ריב עם אישתך שאתה לא יודע איך להתמודד איתו, ולנשום לרווחה כשאתה מקבל טלפון שמודיע לך שהיא מתה בתאונת דרכים.

עיקר הדאגה שלה הייתה שהיא מעוניינת להשיג את הבחור, הייתי מצפה לאכזבה מטורפת כשהיא מגלה שהיא לא יכולה לשיג אותו.

דרך אגב, בקשר להערה שלה של עד כמה היא טיפשה כשהיא פתחה את הטלויזיה אני חושב שזה יותר קשור לזה שהיא האמינה שבכלל יש לה סיכוי עם הבחור, לא על זה שהיא ויתרה על הסקס או הניסיון או משהו כזה...

innocence

New member
אני שמחה לשמוע שזה פופולארי ביפן

כי זו סוף סוף דרה טובה, שהיא מעבר להומור סלאפסטיק, אלא גם מדברת על נושאים שמשמעותיים לחיים ביפן.
אולי זה יעודד אותם לעשות עוד כאלו.

innocence

New member
מישל, תודה שפתחת את השרשור עבורי

הלימודים הורגים אותי ואני לא כל כך מספיקה לעמוד בעומס...

אני עושה ריווץ' של הפרק עכשיו בקטנה, ואז אגיב עם הרשמים שלי.

innocence

New member
הקשר של ה"אביביות" מוזר מאוד בעיני

כאילו..
הארוקו מנסה לרמוז מאוד לא בעדינות שאין לה רצון שצ'יהארו לא תישאר, וזו בכוח נשארת. אני מבולבלת.
אינ יודעת שזה לשם הסדרה ובמציאות זה לא היה קורה, ועדיין, קצת קשה לי להבין איך זה באמת קרה וגורם לזה להיראות פחות מציאותי, אבל מילא.

קודו, כמו שחרות אומרת, הוא הכי פחות "אמין" בעיני.
בזמן שאני יכולה להבין אותו בתור דמות, והשחקן משחק טוב, הוא הדמות שמצטיירת הכי פחות קשורה למוטיב של הסדרה, ונראה שהוא שם נטו על תקן הגרסא הגברית, כדי שלא יחשבו שאלו רק נשים שמתקשות להתחתן או שלא רוצות וכו.

וכן, הקטע של המשחקים היה אמור להראות שהיא לחלוטין כבר לא בגיל ולגמרי אאוט - אבל אין שום סיבה אמיתית לא ללמד אותה את זה, או לחילופין, למצוא משחק אחר, שפשוט להסברה.

והקטע של סירים ליחיד וכאלו זה היה כזה.. הזוי.
כאילו, אני יכולה להבין גודל שונה של סירים (כי בכל זאת רווק אוכל פחות מאשר זוג או משפחה) אבל לעשות את זה בצורה כל כך... מביכה? מה כבר יכול להיות שונה בצלחות בין אדם רווק לזוג?
ומה, אתה קונה רק צלחת אחת אם אתה רווק? הרי בכל מקרה קונים סט, לא?

והפגישה הזו עם קיוסקה.. אני יכולה להבין. היא היתה נואשת, והוא היה נואש. מעין מצוא נחמה אחד בזרועות השני.
זה לא איזה מישהו זר, אלא בכל זאת הם היו זוג די הרבה זמן.
ופאק, המלון הזה מדהים ממש.
מצד שני, רואים שצ'יהרו לא מרגישה עם זה בנוח, פתאום להיות עם מישהו, שהיא כבר לא באמת מרגישה כלפיו רגשות באותה עוצמה (אם בכלל), ועוד בחור נשוי.. לא פלא שהיא הרגישה כזו הקלה כשהוא החליט ללכת.

בס"הכ פרק חמוד, לא אחד מהכי טובים שהיו (למיטב זכרוני לפחות), אבל נותן לנו לא מעט רקע ומכין אותנו לדברים הבאים בתוכנית.

mishel s

New member
אני לא מבין מה הבעיה עם קודו...

למה שיהיה לא אמין? הוא תכלס לא עשה כלום עד עכשיו.
וחוץ מקצת אובר דרמטיות על משהו שאנחנו אפילו לא יודעים עליו עדיין, הוא בסדר לגמרי.

אני לא חושב שהבעיה של צ'יהרו הייתה שיוסקה "נשוי"...
הבעיות שלה היו אחרות, ואם לה היה מגיע הטלפון אני חושב שזה היה נגמר אחרת. כלומר, זה לא צ'יהרו הפסיקה את זה, זה הטלפון.

innocence

New member
לא אמין בקטע שאני לא מבינה אותו

כאילו, בתור דמות הוא פשוט סתמי.
אני לא מרגישה מה שהוא לכאורה מנסה להעביר. אני בעצם לא יודעת מה הוא מנסה להציג.

mishel s

New member
נו...

ואת חייבת לדעת הכל? :)
גם מהסטודנטית עד עכשיו לא ממש קיבלנו כלום...
וחוץ מזה, יש רמזים עליו שהוא הולך לחשוף לנו איזה סוד אפל על הציור או משהו כזה ושהוא הולך להיות עם צ'יהארו...
אז צריך לתת למערכת היחסים להבנות.
צריך שיהיו מספיק "תקריות" שהם נפגשים כדי לפתח משהו.
נראה לי שהוא האנטיתזה לאומיאיי, משהו שיתפתח לאט וטבעי ללא כל עזרה חיצונית.

herouth

New member
נו, זה שהוא אמור בסוף להיות עם

...צ'יהארו זה ברור עוד מהפרק הראשון (אתה יודע, בחור שמגיש פרח במערכה הראשונה מתחתן במערכה האחרונה... בפרפראזה על האקדח).

הבעיה שפשוט לא מצאו משהו מעניין לעשות עם הדמות שלו, ובינתיים הלבטים שלו פשוט נראים מוגזמים, ואין סיבה מספקת בשבילם, כשמדובר מישהו שאמור היה להיות אחד משלוש הדוגמאות ל"אנשים שלא מתחתנים" ולהיות בדיוק עם אותו עומק כמו צ'יהארו והארוקו.

innocence

New member
אם תשים לב, גם את הסטודנטית לא הבנתי P:

כתבתי את זה באחת ההודעות למעלה.

וכמובן שיש רמזים על מערכות יחסים נרקמות, ועם זאת, ציפיתי, או קיוויתי לפחות שיהיה לו קשר ישיר יותר לעניין החתונה וחוסר הרצון או היכולת להתחתן, בעצם היותו החוליה ה"גברית" במשולש הזה של הסדרה.

herouth

New member
לא שהוא היה "נשוי", אלא זה שהוא לא "האחד".

כלומר, בשלב הזה היא כאילו מתכחשת לעובדה שאין ביניהם באמת "ניצוץ", ושהשלום ששרר ביניהם אפילו כשנפרדו היה בגלל שלא היה שם באמת מספיק רגש בשביל כעס וטינה.

זה הקונפליקט המקובל בסדרות, גם במערב, בין הלב לראש. הלב אומר לה "הוא לא האחד בשבילך", והראש אומר לה "את צריכה להתחתן, ואם בשביל זה את צריכה לעשות
ולפתות מישהו, אז יאללה. וחוץ מזה מתי תהיה לך הזדמנות לנוקי-נוקי בפעם הבאה?"

אל תיתן למה שהיא אמרה במקלחת לבלבל אותך. אם היא היתה באמת אחוזה תשוקה בוערת, היא מן הסתם (א) היתה נותנת לו לנשק אותה מלכתחילה ולא מתחמקת לו למקלחת, ו(ב) מתעניינת קצת פחות במראה החיצוני של עצמה. אני חושבת שכל התפקיד של ההתלבטויות בסצנה הזו הוא להראות שהיא לא באמת בעניין בכל ליבה והורמוניה.

Simbbam

New member
טוב לא יכולתי לחכות

וראיתי כבר את כל הפרקים שיצאו עם תרגום (כל ה-9).
אני לא אעשה פה ספויילר ואגיד לכם מה הולך להתרחש, אבל אני רק רוצה לציין שזו אחת מסדרות הדרמה הטובות ביותר שיצא לי לראות.
אני ממש מבסוט עליהם! כל הטלוויזיה היפנית שראיתי עד עכשיו לא הגיעה לקרסוליים של הסדרה הזו, מבחינת קו עלילה או מבחינת משחק.

אני ממש מחכה בקוצר רוח לכל פרק חדש! איזה כיף!

innocence

New member
לא בסדר!

הרבה יותר קשה לדון בדברים כשכבר יודעים מה הולך לקרות.
אני יודעת מניסיון (אבל לזכותי יאמר, התחלתי לראות את הסדרה עוד לפני כולם P:).
כרגע אין לי זמן לצפות, אז יש מצב שבשלב מסויים אני "איישר קו" עם שאר הפורום XD

Simbbam

New member
כמו שאת רואה, אני לא מהמתדיינים פה...

אני אוהב לראות

לדון על כך? פחות. אני מאוד נהנה לקרוא את מה שיש לכם להגיד, אבל לא מרגיש שיש לי משהו משלי להוסיף על כך.

innocence

New member
אני אפתח את השרשור מחר,

אבל כנראה שבלי הרשמים שלי (קורס עזר שנגמר רק מאוחר נורא בערב:(().
אבל מאוחר יותר אני אוסיף את האינפוט שלי, כמובן:)

למעלה