Karma Police - RADIOHEAD

Shablula

New member
הצפות בע"מ

חיה בתוך קופסא - המכשפות באה משום מקום מבלי להבין. אספתי בדרך חולות בשיער וקמטים. הרוח היה חזק לפני השקיעה הגעתי לשום מקום, לשום מטרה. חיה בתור קופסא פעם היה לנו בית שחור כמו פחם הלחם תמיד נשרף ואבא זעם. חיה בתוך קופסא חיה בתוך קופסא להתקדם וללכת הלאה לא משנה איזה כיוון תפסת. יש ימים ששמיים סוגרים עננים יש ימים שנשרים מעלי מהלכים. חיה בתוך קופסא חברה שהיתה לי התאבדה וקפצה מהצוק תינוק שהבאתי הביתה מישכנתי בשוק. חיה בתוך קופסא חיה בתוך קופסא להתקדם וללכת הלאה לא משנה איזה כיוון תפסת. יום ולילה לא נותנים להירגע ולנוח בצל לא נותנים את הלחם שלי לגדל. חיה בתוך קופסא חיה בתוך קופסא להתקדם וללכת הלאה לא משנה איזה כיוון תפסת. יום ולילה

Shablula

New member
עוד כמה..

ריקוד האלים- המכשפות ריקוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים בשיער תלתלים מקצבים וצלילים כוכבים שנופלים וונוס שותה עוד כוס יין הילולים. יפה, שיכורה, יחידה בעולם יש לה נפש מורעלת בתוך גוף מושלם צוחקת בקול פעמון שנסדק משנים של סיגריות, לילות של מחנק, בן תמותה לא יבין ריקוד בלי מנוחה האלים חוגגים אבל ונוס בוכה. ריקוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים בשיער תלתלים מקצבים וצלילים כוכבים שנופלים וונוס שותה עוד כוס יין הילולים.

Shablula

New member
|בומפ|

גנבתי לאבא את כל הדיסקים והתאהבתי מחדש ביהודה פוליקר. זה ממכר, בחיי. אפר ואבק- יהודה פוליקר יום אביב ריחות לילך בין חורבות העיר שלך יום יפה לדוג בנהר בתוכי הלב נשבר שם הייתה ואינה ילדותך, אישה קטנה אנשים שאיש לא מכיר, אין אפילו בית שיזכיר ואם את נוסעת, לאן את נוסעת? הנצח הוא רק אפר ואבק לאן את נוסעת? לאן את נוסעת? שנים וכלום עוד לא נמחק קחי מעיל, יהיה לך קר כסף כיס גביש סוכר אם יהיו קשים הימים הזכרי בי לפעמים ואם זה עוד מסע נואש אל הצריף אל המגרש במסילת העיר הישנה איש לא יחכה בתחנה ואם את נוסעת... מי ימתיק לילותיך מי יקשיב לבכייך מי ישמור צעדיך בדרכך לאן את נוסעת... קחי מעיל, יהיה לך קר.

Shablula

New member
-ללא כותרת-

פחות אבל כואב - יהודה פוליקר לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אל כואב על מה שנפצע בי, נפצע והגליד כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות פחות ועדיין, עדיין פוגע ה בא והולך את יודעת זה כואב כשאני, אני בך נוגע זה כואב כשאת נוגעת פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת כואב כשאני כואב לי כשאת זה כואב כשאת נוגעת לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כוא לא עד כדי אנחות ואם רע לי אני כותב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב פחות ועדיין, עדיין פוגע

Shablula

New member
אממ.

פרח- יהודה פוליקר שם בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח נומי נומי ילדה קטנה את החיים לקחו לך או מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות את חיוכך תינוקת קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה משלחץ על הדק דם בלבו מכתים מלחמות הצדק גם ילדים מתים את החיים לקחו לך מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות וחלומך הרוח חרוז ומנגינה נומי פרח נומי נומי ילדה קטנה

MaddyD

New member
שיר פולין ]:

שרו את זה בטקס בכיתה שלי.. בטרבלינקה.

Shablula

New member
פשוט כזאת.

נועה של הים - יזהר אשדות לפעמים צוחקת ככה סתם היא פשוט כזאת נועה של הים גם כשהיא ביחד היא תמיד לבד נועה של עצמה ושל אף אחד בואי הנה נועה נשב על החול הצדפים ורודים והים גדול מסביב שמיים ועולם ובאמצע נועה של הים נעלמה יומיים מי ראה איפה היא צודקת? ומתי טועה? היא בקצה המזח אין מה לעשות כשעד כלות האופק לא רואים ספינות השיער שלה מתנופף ברוח יש לה בשקית ספר ותפוח יש לה נטיה בלי סיבה לסבול נועה של שמיים נועה בכחול והגלים יורדים עולים ועננים כתומים סגולים והשקיעה כל כך כחולה - אפשר לטבוע ולא לשמוע שיר על נועה לפעמים צוחקת ככה סתם היא פשוט כזאת נועה של הים

Shablula

New member
|אוינק|

תתחיל מאפס- ירמי קפלן אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר חברים הם דלת מסתובבת והאף שלך מדמם מה קרה עם כל הקסם שפעם חילקת בכמויות מי גנב את כל החשק אולי מספיק עם השטויות במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בטן אז אין לך לאן ללכת אתה לבד כך מסתבר והכלבים נובחים בדלת חבר כדאי שתתעורר במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בבטן תתחיל מאפס עוד לא אבוד לך, עוד לא אבוד לך במקום שטויות, תתחיל לבעוט במקום לצעוק, תתחיל לחיות במקום שטויות, תתחיל לבעוט להם בבטן תתחיל מאפס אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר

Shablula

New member
אחרון,

כי אני חייבת לסיים שיעורים במתמטיקה ובעוד מלאמלאמלא דברים.
שיר לשירה- קורין אלאל דברי עכשיו ילדה אני שומעת כל העולם מקשיב למלמולך דברי מלאך שלי אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך חבקי את כל פחדיי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך אני אהיה גדולה גם בשבילך דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך חבקי את כל פחדיי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך עולם חדש...

Kouryuu

New member
The gathering- When the sun hits

כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה. למעלה מ-8 חודשים. Sweet thing, I watch you Burn so fast it scares me mind games don`t leave me I`ve come so far don`t lose me It matters where you are As the sun hits, she`ll be waiting with her cool things and her heaven hey hey lover, you still burn me you`re a song yeah, hey hey (repeat) Sweet thing I watch you, hey hey

NoFi M

New member
שירים! ../images/Emo15.gif

מה זאת אהבה?-מתי כספי וריקי גל גן עדן די קטן וגבולו גהינום... מלאכים עפים אך כנפי השלג חרוכות, עיניים עייפות, אדומות עוד נשיקה אחת עד אובדן נשימה... כשהלב נשבר הכאב מתוק, העונג הוא מר... מה זאת אהבה? מה זאת אהבה? מה היא מבקשת? את ימיי את לילותיי ולא די... מה זאת אהבה? מה זאת אהבה? מה היא מחדירה לעורקיי?? שאוכל כך להמשיך ללא תנאי, שאוכל כך להמשיך ללא תנאי שאוכל כך להמשיך ללא תנאי, שאוכל כך להמשיך... כל חיי... על גשר מט ליפול אש מכאן ומכאן... ענני עשן מתפתלים על מים עמוקים שמיים הפוכים, חשוכים עוד התמזגות אחת עד יכו לב בלב... כאן גופי מוטל מבורך לעד, לעד מקולל... מה זאת אהבה?...

NoFi M

New member
../images/Emo18.gifהצפונת תהיה פה... ../images/Emo15.gif

כשזה עמוק- קורין אלאל ואביתר בנאי כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה... וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד

למעלה