Kalmah

Alexi Laiho

New member
Kalmah

להקה ממש דומה לCOB למי שאוהב את הסגנון... הם ממש אותו סגנון (סגנון כלי) עוד להקה קשוחה מפינלנד . שיר כלי שלהם : WITHERING AWAY SaDus Shall Rise ! דמט משעמם לי ..

a_duck

New member
מכיר...להקה טובה...

רק שלא מצאתי הרבה שירים שלהם...וגם לא ראיתי דיסקים...

Alexi Laiho

New member
אני איתך ..

COB לוקחים הרבה להקות .. אני מחזיק מהם המון .. אנשים שמעו SADUS זה מוזיקה רוצחת .. זה ברוטאל טראש רצחני קחו את סלייר תעשו אותם יותר כבדים , הרבה יותר מהירים .. שימו את הבסיסט STEVE DiGiorgio וקיבלתם מרשם לרצח ברוטאלי חסר רחמים הם להקה יותר כבדה מרוב הלהקות דת´ ששמעתי ועם זאת יש להם סולן טראש כלי .. הם להקה שיגרמו לכם ללכת פוגו עם דודה שלכם או כל דבר שיסתובב בבית באותו רגע .. Anyway הם קשוחים ... חבל שהם לא מספיק מוכרים ...

Bodom-child

New member
הם דווקא די מוכרים

יחסית כמובן

ed547

New member
הם מוכרים..

ודי הגזמת עם התיאור:"ברוטאל טראש חסר רחמים" עושים טראש מעט טכני טוב.

ed547

New member
ואם אתה רוצה טראש שעוד איכשהו

נכנס לתיאור שרשמת נסה את possessed.

Steel-Dude

New member
אמ...

אולי SADUS פחות מהירים אבל הם יותר כבדים ןPOSSESSED זה בכלל לא ברוטאל...

a_duck

New member
הקלידים של צילדרן מעצבנים...

חוץ מזה להקה טוב...

metal head

New member
לא נכון.... אצל כל הלהקות הפיניות

יש קלידים מאוד דומים, ולדעתי זה מאוד יפה....

Alexi Laiho

New member
מממ

הקלידים באמת מאוד משמעותיים בצ´ילדרן ... יותר מכל להקה כבדה אחרת .. לא רק מפינלנד . במיוחד בFOLLOW THE REAPER, אבל זה דיי מוסיף .. אבל בעקרון הם יותר להקה מלודית מאשר להקה כבדה .. ויש להם קטעים מלודיים ממש כלים ..

a_duck

New member
אמ...

זה באמת מוסיף אבל לפעמים זה מעצבן...לפעמים יש לי איזה כאב ראש כשאני שומע HATE ME...

Bodom-child

New member
העלת בי

חשק עז לשמוע אותו...... זה שיר של בודום שאני יכול לשמוע רצוף בלי להפסיק במשך יום שלם.

a_duck

New member
אצלי זה...

In The Shadows Wrath Within Everytime I Die (השתדלתי לקחת אחד מתוך כל אלבום...) זה השירים שהייתי שומע כל היום בלי הפסקה...

Bodom-child

New member
מה פתאום !

הקלידים זה דבר שמייחד אותם ומוסיף הרבה למוזיקה. יש לקלידן שלהם אלבום סולו ששמעתי חלק ממנו והוא פשוט מדהים.

Alexi Laiho

New member
יש לי את הדיסק

ואמרתי שהקלידים מוסיפים המון אבל יש קטעים שהם סתם מוגזמים...

מייחד?

הקלידים הם קלידים "ניאו קלאסיים" מתקתקים כמו בכל להקת פאואר אחרת שמסתובבת באזור. צ´ילדרן אוף בודום לא נוטפים ממקוריות, ואני חושב שהם באמת "להקה של חודש" כמו המונח שטאיה טבעה על סילוורצ´ייר.

למעלה