הכוונה לילדים...
A arem12 New member 19/1/03 #23 אנמוס למה לא לתת לילדה הזדמנות להתבטא? אם זה מה שהיא אוהבת אז נהדר בשבילה. והחלטנו פה אחד שעל טעם וריח אין להתווכח. אגפימו? את בסדר תרגישי חופשי.
אנמוס למה לא לתת לילדה הזדמנות להתבטא? אם זה מה שהיא אוהבת אז נהדר בשבילה. והחלטנו פה אחד שעל טעם וריח אין להתווכח. אגפימו? את בסדר תרגישי חופשי.
A agapi20 New member 19/1/03 #24 תודה ענת... תודה על מתן הלגיטימציה.. ואני באמת לא רוצה להפגע, לכן אני מעדיפה לדעת עליו כמה שיותר לפני שאני פוגשת אותו באמת. דרך אגב ענת, יש לך מושג אם הוא נשוי?
תודה ענת... תודה על מתן הלגיטימציה.. ואני באמת לא רוצה להפגע, לכן אני מעדיפה לדעת עליו כמה שיותר לפני שאני פוגשת אותו באמת. דרך אגב ענת, יש לך מושג אם הוא נשוי?
A arem12 New member 19/1/03 #25 לא ובעלי בעבודה ואם את אוהבת אותו תשמרי על פרופורציה כאחת שחיה בין אומנים אני יודעת שתמיד כוונותיהם לא טהורות. אז עדיף שתישארי רק מעריצה.
לא ובעלי בעבודה ואם את אוהבת אותו תשמרי על פרופורציה כאחת שחיה בין אומנים אני יודעת שתמיד כוונותיהם לא טהורות. אז עדיף שתישארי רק מעריצה.
A agapi20 New member 19/1/03 #26 אוקיי בכל זאת הייתי רוצה לדעת, אם ייצא לך לשאול אותו... ותודה על הכל...
A arem12 New member 19/1/03 #14 המקורות שלי הם בעלי ותיכף הוא יתחיל לחשוד עכשיו ברצינות יש לו שירים מעולים אבל הוא ממש לא זמר אלא רק חקיין. ושלא תביני אותי לא נכון אני גם מקשיבה לו לפעמים. רק שנימאס מפוסו מוליפי. יש לך את ההופעה חיה שלו? שם תביני כמה הוא זייפן.
המקורות שלי הם בעלי ותיכף הוא יתחיל לחשוד עכשיו ברצינות יש לו שירים מעולים אבל הוא ממש לא זמר אלא רק חקיין. ושלא תביני אותי לא נכון אני גם מקשיבה לו לפעמים. רק שנימאס מפוסו מוליפי. יש לך את ההופעה חיה שלו? שם תביני כמה הוא זייפן.