K2 RADICAL PRO VS K2 MOTO 100

HypeRoy

New member
K2 RADICAL PRO VS K2 MOTO 100

היי, אז להזכירכם - התוכנית היא לחצות את ישראל (בפרקים שונים במהלך סופי שבוע) על רולר בליידס. כחובב מושבע של K2 ובהמשך להמלצותיכם, הלכתי לחפש רולר מתאים בALANTIS. הדילמה היא בין 2 הזוגות: K2 MOTO 100 VS RADICAL PRO. אין מה להגיד, הRADICL מדליקות אותי. עם גלגל 110ממ, מרגישים שהם נועדו למהירות ורכיבות ארוכות, אבל לשלוט בהם זו חוויה שלא מוכרת לי. מעולם לא רכבתי עם פריים כה ארוך ועם נעל יחסית נמוכה. מנגד, יש את הK2 MOTO 100, יציבות, בטוחות, ומספקות מהירות. מייד הרגשתי עליהם כמו בבית. אבל האם הם האולטימטיביות לרכיבות ? השאלה מה עדיף. הרי ברור שלאחר תרגול ארגיש כאילו נולדתי בתוך ה RADICAL. אולם, לטענתו של פאבל מהחנות (ומעריך מאד את דעתו המקצועית) הRADICAL בעיקר נועדות לזירות. מנגד הוא עצמו נסע מחיפה לרמת-גן על זוג כמו זה. השימוש של הרולר נועד לרכיבות נטו. להשתעשעות יש לי את הK2 ENEMY (סגנון סטריט) שלי. אשמח להמלצותיכם.

Radical נועדו לזירות???

מאיפה הוקרצה השטות הזו? זה רולר נהדר למרתון, השלב האחרון למי שרוצה נעל מהירה, אבל לא מוכן עדיין\רוצה להחליק על נעל speedskating נמוכה ומקצועית.

למסע שאתה מתאר...

לך על ה-RADICAL. אומנם זה ידרוש ממך כמה שעות טובות של זיעה והחלקה עד שתיתרגל לסוג כזה של הנעל. אבל לשם אתה צריך לשאוף, וגם לאימוני טכניקה בשלב הסופי בעוד כשנה שנתיים תוכל לעבור לנעל speedskating יעודית.

חוזר בי

אל תיגע ב RADICAL 100 לך ישר על ה-PRO ואם אתה יכול להחליף גלגלים במעמד הקניה לחברת hyper אתה מאד תודה לי על הטיפ. חניכה שלי עשתה את זה, ומצטערת שלא ידעה קודם

Ninja

New member
K2 MOTO 100 היא נעל מאוד נוחה. ../images/Emo45.gif

גם דגמי המוטו שקדמו לנעל זו היו נוחים לשימוש.

Ninja

New member
מצטער. אם כך אתה מוזמן להתעלם מההודעה. ../images/Emo98.gif

HypeRoy

New member
להפך, אני אשמח לשמוע את דעתך לגבי רולר

מתאימים למשימתי: רכיבת כבישים מרובה.

מתאים מתאים

אבל ה-radical pro יותר. זה כמו לנסוע על אופניים רגילות את המסע או לעשות את זה על אופני כביש מקצועיות

Ninja

New member
../images/Emo13.gifזה הדגם בו אני משתמש, והוא מאוד נוח עבורי.

אני גולש איתו בכבישים, ורק בכבישים, והוא רולר מאוד נוח. לפני כן היה לי את הדגם של השנה הקודמת, וכנ"ל. רולר מאוד נוח. ממה שאני שמעתי עד כה, מכלל גולשי TAR וכדומה הגולשים על כבישים להנאתם, דגם זה עדיף על פני הדגם השני שהזכרת. כולם, כולל אני בעצמי, משתמשים בו לגלישות TAR של כ-35 ק"מ לערב, ועד אורכי גלישה כגון הקפת הכינרת וכדומה. הוא רולר מאוד נוח. אם במקרה תרצה לשקול דגמי יד שניה, אתה מוזמן להעיף מבט בפורום http://israel-rollers.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=20 תוכל גם לשאול שאלות באתר http://israel-rollers.net עצמו, ואולי לשמוע דעות נוספות. בהצלחה בכל מקרה.

לבלל

New member
ההבדלים העקרים בין שני הדגמים הם

1)הMOTO 100 היא נעל גבוה (רגילה )והרדיקל /רדיקל פרו נעל 3/4 מה שאומר שצריך טכניקה יותר טובה (לא משהוא שאי אפשר להתרגל איליו תוך כמה נסיעות 2) מישקל הנעל של הרדיקל אמורות להיות יותר קלות ולמרחקים ארוכים יש לזה משמעות גדולה הרדיקל נחשבת נעל מרתון בעוד שה MOTO 100 נחשב לנעל פיטנס אני מצתרף להמלצה של נתן ללכת על הרדיקל פרו (אם אני לא טועה גם אמור להיות יותר קל לעשות בא רוטציה)

למעלה