K.T.M ? JERUSALEM ?

DRdan

New member
K.T.M ? JERUSALEM ?

רוכבים יקרים: איך אבחר בין 400SC, 250EXC, 300EXC? דו-פעימתי/ארבע-פעימתי מי מה מתי ואיך? רק בשטח עסקינן, כמובן. לירושלמים מביניכם: מי מטפל בכלים המופלאים בעיר הקודש? האם אין ברירה אלא לגרור אותם עד תל-אביב? האם WR400 מ-98´ בעייתי כמו שאומרים? איך XR600R ביחס לכל הנ"ל? תודה רבה, מרוכב מאאאד מתלבט. DRdan.

זאביקDR

New member
התשובה היא

DR400 ולפי השם שלך אני יכול להסיק שיש לך אחד כזה או DR350 ולפי דעתי הוא יותר טוב ויותר מתאים לאזור שלך ... זאביק

היות ואתה ירושלמי והשטח שאליו אתה

נחשף הוא מגוון מאד הן מדבר ( היום מסוכן ) והן אינדורו במיטבו לדעתי אם אתה מתכנן רק נסיעות סוף שבוע אז או EXC250 או WR400 שניהם יתנו לך אמינות ואיכות ללא תחרות לק.ט.מ עדיף שנתון 2000 וצפונה ולWR עדיף שנתונים הגבוהים מ1999 ממולצים בחום טיפולים לWR אצל אמיר "העורב " ממוסך רמזור או ק.ט.מ יוני אופנועים ( גם אמיר מטפל בהם ) קולרגול

DRdan

New member
אמיר ו-KTM?

עד כה טיפלתי אצל "העורב" עם ה-DR, מרוצה מעל לגג. הוא מתעסק גם עם KTM? למה ה-WR מ-99 וצפונה?

DRdan זוכר את היועצת?

אז היועצת זוכרת אותך...ואת ההתבטאויות שלך ההן , ובעיקר את אותה האחת שצדה את העין של היועצת לגבי המסלול בשוהם. היועצת אמנם שמה לב כי פנית ל- "רוכבים יקרים" והיועצת לא...רוכב, ואפילו לא...רוכבת , ואולי בשעות הפנאי שלה ( מהגותה המדוברת) היא מורכבת פה ושם , ובכל זאת תנסה ליעץ קלות וקלילות. השאלה שלך לגבי דו-פעימתי/מרובע פעימות היא בעייתית.היועצת חקרה עבורך את כל משפחתה הענפה ולהלן מה שהעלתה בחכתה: היועצת טוענת שישנו טיפוס (ולא גבעה) של דו-פעימתי ולעומתו טיפוס של ארבע פעימות , כלומר , סגנון רכיבה שמייחד כל אחד או אחת. מן הסתם נסיונך הוא על אותו אופנוע נפלא - DR 350.במידה והתחברת לאופנוע הזה- המשך ישיר אליו יהווה לך ה- K.T.M 400,ולא שהיועצת טוענת שה-SC רע, נהפוך הוא - הוא נפלא , אבל היועצת אומרת לך על הרייסינג- אהוב ליבה של היועצת מאז ומעולם , שלא לדבר על אותו כפתורון פלא שיש בו... במידה והרפתקן הדן ושואף לנסות את עולם משפריצי השמן הצווחניים, שכח מה-300 , והרפה אפילו מה-250 , קיימים גם 200 , ו-125. ה-300 חזק מידי , מעטים וספורים יכולים להוציא מה-250 את מה שיש בו. כמובן שהיועצת מתיחסת לשאלתך והיא מניחה ששאלתך מהלב וכוונתך לאותה רכיבה אולטימטיבית - רכיבת האנדורו בהתגלמותה לכן היועצת לא תתיחס כלל ל-WR, וקל וחומר ל-XR - באנדורו אמיתי -לא סופרים כלים אלו... עד כאן להיום

היות וכבוד לי ליועצת על נסיונה

העשיר בתחום השטח , רק תיקון קטנטן לי ליועצת הWR למי שאינו מתחרה ונוסע גם בשבילים ובמדבריות הנו פתרון אידאלי הקולרגול

DRdan

New member
אכן

יועצת יקרה, איך אפשר לשכוח. תודה רבה על תשובתך, והתנצלות על הפספוס בפניה "רוכבים יקרים", שכן ללא כל ספק הן ה"רוכבות" - "יקרות", ואף "המורכבות", לא פחות כי אם אף יותר!

אין ספק K.T.M הם הכלים המקצועיים

ביותר, מנועי 2 הפעימות הם חזקים ועצבניים יותר ממנועי ה4 פעימות. אם כי למנועי ה4 פעימות יתרונות גדולים באמינות וגמישות המנוע, לגבי הWR הוא גם אופנוע מעולה לא ידוע לי על בעיות בדגמי 98. הXR הוא אופנוע נחות בהשוואה לק.ט.מ ולימהה. לגבי טיפולים בירושלים יוני אופנועים הוא הסוכנות של ימהה וק.ט.מ, והם מטפלים טוב באופנועים הנ"ל.

למעלה