K-Rap זה קראפ

Karmasammie

New member
כנס מסכן קטן שלי

אם היית מקשיב טיפה ורואה את כל הקליפ, היית מבין שהם לא באמת חושבים שהם עושים את זה יותר טוב, הם רק מקווים שהרמה תעלה. דבר שני הקליפ הזה עלה להם 100 שקל סך הכל שראפר היום מוציא בין 2000-5000 דולר על קליפ איכותי ועוד משהו עצוב, הביט לא נגנב, הוא מקורי, מה שנשמע כמו "למה ת'סתם" הוא סינט קטן, שנלקח מערכת סמפלים מסריחה שאפשר להשיג מהאינטרנט, וגם 51 אחוז השתמשו בערכה הזאת. לדעתי עצובה יותר העובדה שמישהו משתמש בלופ מוכן ודוחף אותו לאלבום שלו, מאשר חבורת אנשים שעושים משהו בצחוק, ומכינים ביט פשוט ב3 שעות. אני מציע שתבדוק את האזניים שלך אם אתה לא יכול להבדיל בין 2 ביטים, כשיש להם רק דבר אחד קטן במשותף, וכל השאר שונה.

roycot

New member
../images/Emo45.gif אני דווקא התפקעתי, אגב

בכל פארודיה כזו אני משתגע מחדש מצחוק על חשבונו של הצל. "פיזמון-פטיפון-סקסופון-כסילופון-מגאפון-מקומון-ברווזון- פילפלון"
מילים בעלות 2-3 הברות שהקשר בינן כמוהו הקשר בין השכל לראשו של הליצן

RecSonic

New member
די כבר די יא משועממים

נמאס מאמנים כושלים שצוחקים על הצלחה , תמצאו לכם חיים והקליפ שלכם נראה כמו משהו שנלקח לפני 15 שנה מהקומדי סטור, אם כבר אתם משקיעים על רעיון תתנו יותר מ 2% מאמץ, ואז תצחקו על אנשים שנותנים 120% מעצמם, פלצנים.

roycot

New member
../images/Emo6.gif ציחקון-קיקיון-שיגעון-פלצנון?

עכשיו פטוט נותן ת'טון

Garbilio

New member
צודק !

אנחנו חרא של ראפרים! יותר נכון אנחנו קראפרים... know what i'm sayin ואין פה מלחמה עם אף אחד מי צודק ומי לא, אין ספק שאנחנו אמנים בשקל! representing!! ואני שמח ששמתם לב סוף סוף שניסינו לעשות קליפ כמו הקומדי-סטור... SHIIITTTT HOMES ושיהיה המשך צפייה מהנה...

למעלה