Kיזה כיף!

עוגייה

New member
Kיזה כיף!

אני הולכת לקנות את האוסף הכפול של אואזיס מההופעה שלהם !!!! נראה לי כאילו
(~זעקה נואשת לצומי~)

עוגייה

New member
חופשי אחי../images/Emo13.gif

נראה לי שאני אקנה גם איזה רובי וויליאמס ישן וטוב, או מייסי גריי, או סקאנק אנאנסי(איך התלהבתי מהם)(ואין לי מושג איך מבטאים את זה...חפיף) או משהו טוב לחורף....

Vixen_June

New member
סקאנק אנאנסי

טובים... אהבתי אותם. לזמרת יש קול מדהים והשירים חביבים להפליא.

Vixen_June

New member
יש לי אותו

לא מי יודע מה... בכל השירים הטובים שומעים את הקהל שר ולא אותם. קניתי את הדיסק בשביל לשמוע *אותם*, לא את הקהל... והם מזייפים כמו מטורפים. אני באופן אישי לא מתה על דיסקים של הופעות חיות, אבל בהצלחה.

Vixen_June

New member
בבקשה

אם את נורא רוצה את יכולה לקנות, זה לא בלתי ניתן לשמיעה אבל מאוד מאכזב. האמת היא שבעקרון ברוב בורותי קניתי את הדיסק ורק אחר כך גיליתי שהוא בהופעה חיה ומאוד התעצבנתי כי באופן אישי אני תמיד מעדיפה את הגרסה ה"נקייה" של ההקלטה, אבל זה עניין של העדפה... אם הופעות לא עושות לך חררה אז אפשר, אבל האמת היא ששמעתי וראיתי כבר הופעות חיות של המון להקות ואואזיס פשוט מופיעים... אמממ... לא משהו בכלל.

את מתכוונת ל FAMILIAR 2 MILLIONS ?

כי אם כן ,אני ממליץ לך לרדת לחנות הדיסקים הקרובה לביתך ולרכוש אותו מיד . למרות שיש לי את הדיסק כבר כמעט שנה , אני עדיין נדהם מחלק מהביצועים (שמפיין סופרנובה בעיקר ) ,והדיסק עדיין נטחן אצלי במערכת. ואפרוםו אואזיס ,שאלה : אם בעטיפה של STANDING ON SHOULDERS רואים את האמפייר סטייס , ורואים אותו ממקום לפחות בגובה שלו , מאיזה בניין לדעתכם צולמה התמונה לעטיפת הדיסק ( תשובה : בדיוק מה שאתם חושבים )

למעלה