JUSTIN TIMBERLAKE vs SCISSOR SISTER

dor307

New member
JUSTIN TIMBERLAKE vs SCISSOR SISTER

Laura vs Senorita
Take Your Mama vs Cry Me A River
Comfortably Numb vs Like I Love You
Mary vs Rock Your Body
Filthy / Gorgeous vs SexyBack
I Don't Feel Like Dancin' vs My Love

dor307

New member
שלי../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

LauravsSenorita-לורה,אחד השירים הכי טובים של סירס! Take Your Mama vsCry Me A River-טאק יור מאמא,קרב קשה,אבל טאק יור מאמא לוקח בעיקר בגלל המילים היותר מגניבות ולא רגילות. Comfortably Numb vs Like I Love You-לייק אי לאב יו,כולן יפות,כולן טובות אבל רק אחת יכולה לנצח,וג'סטין מנצח...CN מפחיד אותי לפעמים. Mary vsRock Your Body-מארי,למרות שהוא השיר השקט הכי גרוע של סיזרס. Filthy / Gorgeous vs SexyBack-פילפאי\גורדס,שחכתי לכתוב שמפה בא כל ההשוואה,בגללל ה-\. בכל מקרה F\G זה אחד מישירי הפופ הטובים של העשור הזה I Don't Feel Like Dancin' vsMy Love-מי לאב,נמאס מUDFLD שמהתחלה לא היה משהו,וML גדל עלי בהרבה.

DonDon04

New member
הכל ג'סטין ../images/Emo152.gif

כי אני לא מכיר שום שיר של הסיקרסיס (או איך שלא קוראים להם/ן).

DesertRose7

New member
אצלי זה הרוב SS../images/Emo3.gif

אבל בכל זאת.. Laura vs Senorita - לאורה.. אי אפשר להשוות בכלל
Take Your Mama vs Cry Me A River - קריי מי אה ריבר, השיר הכי טוב של ג'סטין. הוא לא יוכל לעשות כזה דבר שוב. אבל שוב.. טייק יור מאמא זה פשוט שיר מעולה! Comfortably Numb vs Like I Love You - לייק איי לאב יו. אני לא ממש מתה על החידוש הזה של סיזר סיסטרס וגם לייק איי לאב יו.. הוא לא כזה מעולה אבל אני עדין אוהבת אותו
Mary vs Rock Your Body - מרי.. המילה יפייפה נוצרה בשבילו (מילה מוזרה לא?!) Filthy / Gorgeous vs SexyBack- ברור שפילטי/גורג'ס, גם כי אני ממש לא אוהבת את הסקסיבאק הזה וגם כי אני מתה על השיר הזה של הסיזר סיסטרס. I Don't Feel Like Dancin' vs My Love - איי דונט פיל לייק דאנסין
למרוצת שבלי הראפר המעצבן הזה השיר יותר טוב ואפילו די סביל. אבל עדין סיזר סיסטרס לוקחים עם אלבום קאמבק כל כך מעולה
וזאת רק הפתיחה..

Upgrade U

New member
אם כבר ג'סטין - אז הנה החדש שלו

MY LOVE שכבר הספיק לחדור לTOP15 השבוע באמריקה (לא זוכר מקום מדויק). קליפ טוב,רק לא הבנתי למה הכניסו בהתחלה את הקטע של Let Me Talk To U. סתם הורס את הקליפ. http://www.youtube.com/watch?v=xFV4vRKeAfg

dor307

New member
אני ראיתי את זה בMTV

כן,בMTV שלנו! לא בביס,לא בהיטס,בMTV הרגלי שלנו שעוד לא משדר את JUMP! אבל ההפתעה היותר גדולה (ונעימה) ששמעתי היום את BM של קליס ברדיו ת"א!!!!! I get sexy ראית את ML בדיוק ב22:00 אז יש סיכוי שהם מנגנים כל שעה,וראיתי מהקטע של TI אז אני לא יודע אם ההתחלה כוללת או לא. בכל מקרה אני אוהב את הצילום ואת הצבעים(מזכיר את BS של פרינס..),אני לא אוהב את הקטע שדרבים עפים לכיוון המסך(חוץ מהטבעת שזה דווקא מגניב) אני לא חושב שזה חכם היה להכניס את TI לוידיאו כי זה רק מראה כמה ג'סטין נמושה(והריקוד הזה...).

DesertRose7

New member
נמושה../images/Emo6.gif

זה ממש מצחיק
רדיו צ"א מפציץ מדי פעם עם שירים ממש ממש חדשים

למעלה