justin hayward - classic blue

האירי

New member
justin hayward - classic blue

ב 1994 מוציא סולן המודי בלוז אלבום שנשמע כמו נסיון לדריסת רגל באולמות המצועצעים של לאס וגאס.כבר הפן המטורף שדפק על הקרקפת בצילום שעל עטיפת האלבום גורם לפרפורים עזים עוד לפני שעולה הדיסק על המערכת. א'מה,אני מקשיב לאלבום בשניות אלו ממש אחרי שנים שנשכח מליבי,ופתאום אני חש שחיוך של שביעות רצון נמתח בין אזניי. משהו כמובן השתנה לרעה בטעמי המוסיקלי בעשר השנים האחרונות,ופתאום פרוייקט הקאברים הסכריני להחריד הזה נשמע לי כל כך כיף ומתחלק בקלות. מייק באט המעבד הנודע לקח את התזמורת הפילהרמונית של לונדון,עיבד במקצועיות נפלאה אוסף נהדר של שירים מוכרים יותר ומוכרים....רק טיפה פחות,והגיש אותם במגש של כסף להייוארד שהיה צריך בסך הכל להוסיף את קולו היחיד והמיוחד במינו. קשה לבוא אליו בטענות כשזה בא ממנו כל כך טבעי,גם המודי בלוז בסה"כ מכרו צנצנות דבש בפוזה קצת מתחכמת . באלבום אפשר למצוא את פארק מקארתור הנהדר של ריצ'ארד האריס {מישהו שמע את הבגרז אופרה עושים את זה ?},בלקבירד של החפושיות, וינסנט של דון מקלין,ברייט אייז של גרפינקל,בהיר יותר מחוורון של פרוקול הארום,סקרברו פייר,איש העולם של פיטר גרין,סתיו נצחי של היווארד ממלחמת העולמות ומדרגות של זפלין. נשמע נורא? אולי, אבל גם כשאנני הסלאם עשתה משהו עוד יותר נורא מזה עם יצירות קלאסיות לא רצתי להקיא. אלבום שצריך בשבילו את הרגע המתאים ,ואפשר בהחלט לאכול לפני.

LadyG

New member
תהיה לי בריא אמנון

גם את המודי בלוז צריך לקחת בערבון מוגבל וללקט את הפנינים מתוך צנצנות הדבש. ולא רצת להקיא כי כנראה לא שתית גינס היום בניגוד לאיפה היית ומה עשית ביום חמישי לפני שבוע. וינסנט של דון מקלין...אוההה מיי גוד

gryphon music

New member
"וינסט" זה שיר יפה מתנשאת שכמותך

והראש שלי ביום שישי שעבר לא היה שלש שעות בתוך אסלה בהפנינג של צבעים וניחוחות רק בגלל כמה כוסות של גינס.
{זה למקרה שהרגש האימהי המפורסם שלך יוביל אותך לשקול בית קפה למפגש הבא}

LadyG

New member
אני לא מתנשאת ../images/Emo13.gif

וינסנט הוא יותר מדי בשבילי. דון מקלין יותר מדי בשבילי. ג'אסטין היוורד עושה דון מקלין גם כן יותר מדי בשבילי.

giloni

New member
אתה לא עוקב אמנוני

בתכנית האחרונה שלי השמעתי את הביצוע של הקבצנים הסקוטים למקארת'ור פארק וטענתי שזה הביצוע הכי מעיף שאני מכיר. הזמר שר כאילו חתכו לו משהו בגוף (וזה לא לשלילה) והצ'מבלו שמלווה את כל השיר. ואיזה מעברים - חבל"ז. נ.ב. יש לי האלבום הזה של הייורד ולא כל-כך התחברתי אליו. עכשיו אחרי שכתבת אתן לזה צ'אנס נוסף כי אם להיות מושפע מלחץ חברתי, עדיף שזה יבוא מאנשים כמוך... יקי

LadyG

New member
אמנון...עוקב?

אני מופתעת שהוא זוכר בכלל איך להכנס לפה כל פעם מחדש

למעלה