Just one of those days...

MyStiKaLL

New member
Just one of those days... ../images/Emo32.gif

איזה יום מגעיל... פשוט עצוב... אני לא אפרט את הכל אלא פשוט ארשום את ההי-לייטס שלו: * רבתי עם מישהי שמאד חשובה לי (אם את קוראת את זה, אז אני מתנצל, שוב) * המסיבה בקווינס - מי שלא היה לא הפסיד כלום. יותר מדי קהל שהעדיף את רון שובל על כלא 6, ויותר מדי קהל נקודה. אגב, מי שבעד לאסור מכירת אלכוהול לזמרי מזרחית (או סטנדאפיסטים) בקווינס, שישרשר כאן הודעה ריקה. * לקראת סוף הלילה, בחניה ליד הבית כשכבר הרגשתי ש'זהו נגמר היום המאעפן הזה' הצלחתי, ואני עדיין לא מבין איך, פיזיקלית, עשיתי את זה, לשרוט את האוטו שלי... ללא ספק לילה מצוין. מיסטיקאל out

TeeAnTee

New member
דווקא היה אחלה בקווינס

ממש לא היה יותר מדי קהל, לפחות בהשוואה למסיבות אחרות. אני אישית ממש נהנתי. כלא 6 ממש הביאו בראש באופן מייק, במיוחד איתמר התותח, והתקלוט היה מספק.

ng גבאי

New member
האמת לא יודע אם פשוט היה לא משהוא

או שזו פשוט הייתה האווירה הכללית... חבר שלי סובב תברך באמצע המסיבה הקטע "שמשפחת" תאקט עלו למקרופון היה קטע ארוך מידי בייחוד שזה היה קטע שלם בלי שום חלק אומנותי הקשור לראפ (מה זה הבדרן בשקל הזה? רון שובל היה יותר מצחיק ממנו! חוץ מזה שחצי מהמערכון שלו היה גזור מילדים סורגים) ורון שובל ? מלךךך!!! "הלילה הלילה הלילה שימחה גדולה הלילה"!!!

MyStiKaLL

New member
כמה מילים טובות בכל זאת

לאיתמר וקובי, שהפריסטייל שלהם בסוף היה מטורף... זה כנראה היה הראפ הכי מהיר ששמעתי בלייב ולסיוון ואילן באבילון שנתנו 'שיר' (באבילון עשה פריסטייל) על האינסטרומנטל של u got me. פשוט לא יאומן איך בכזאת בחורה קטנה מסתתר כזה קול ענק.

למעלה