Just in case

Just in case

Mother. כי השיר הזה לא מקבל מספיק תשומת לב: -לאן הייתם רוצים ללכת? -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? -Circus girl without a safety net? -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? -נגד מי אתם נלחמים? -מי מחכה לכם? -מה ה"אור" שלכם? -הדרך שלכם לברוח היא? -מה הזכרון הכי חזק שלכם? -איזה חלומות יש לכם? -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? -מה אתם משאירים לעצמכם? -נוהגים לנתק קשרים? -אל מי אתם בורחים? -איפה הפחד שלכם נמצא? -עם מי אתם חולקים אותו? -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? -הייתם משנים את השם שלכם? -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? -מוקדש לשני האנשים הכי מדהימים שיש
. עוצב באמצעות תפוז-פד

And across my heart

-לאן הייתם רוצים ללכת? למקום הכי שקט בעולם, עם מלא חושך וכוכבים ושמיכה. וכמובן, רק אני. הכי לבד. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? לפי ההרגשה זה כבר הגיע[או יותר נכון להגיד-נעזבתי או גורשתי. פוי.] -Circus girl without a safety net? בהתחלה הרגל השמאלית, ואז הימנית
-מתי בכיתם בפעם האחרונה? - -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? לא הרבה, כפי שמסתבר לי. -נגד מי אתם נלחמים? נגדי בעיקר. -מי מחכה לכם? השרוך -מה ה"אור" שלכם? אין לי מושג. -הדרך שלכם לברוח היא? מוזיקה, שינה, אלכוהול ואוכל. -מה הזכרון הכי חזק שלכם? לא לכאן. -איזה חלומות יש לכם? בחודשיים האחרונים לא חלמתי אפילו חלום אחד. -חולמים בכלל? כנאמר לעיל. -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? אמ, בזמן האחרון לאף אחד. -מה אתם משאירים לעצמכם? :) -נוהגים לנתק קשרים? יאפ. -אל מי אתם בורחים? אמ, אין לי מושג. -איפה הפחד שלכם נמצא? בתוכי. -עם מי אתם חולקים אותו? עם עצמי לרוב, ואולי גם עם כמה אנשים. -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? נופל, ואז מוצא. -הייתם משנים את השם שלכם? כן. -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? הו:) [או בקיצור, תמותי עם מלא אהבה]

רעוּת

New member
הווו mother...יער, בשבילך ../images/Emo3.gif

-לאן הייתם רוצים ללכת? האמת, שאין לי כזה כוח ללכת לאנשהו, אבל אני צריכה לצאת עוד איזה שעה אז אולי אם אני אחשוב שאני ממש רוצה ללכת לשם זה יבוא. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? 6 חודשים למנאייק!!!!!!!!!!!! [שילמתי לאוניברסיטה. חוזרת להדחיק] -Circus girl without a safety net? מה פתאום, יש לי הורים פולנים וזה
-מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| אינני בוכה אפ'פעם |חותך| -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? תלוי בשביל מי ותלוי כמה ישלמו לי בשביל זה. -נגד מי אתם נלחמים? הקולות שבראש שלי שאומרים לי שנורא בא לי לקרוא קטעים נבחרים מ"אם יש גן עדן". -מי מחכה לכם? כרגע? אף אחד. אבל הם יחכו אם אני אקח אוטו ואני אאחר להם כי אני לא אספיק להתארגן בגלל השאלון הארוך הזה!!!!! -מה ה"אור" שלכם? הילדים
-הדרך שלכם לברוח היא? לצחוק על זה
כמו שנאמר, מה שלא הורג מחשל, מה שהורג מחשל את אמא ומה שהורג את אמא נותן לך מיוחדת
(ואני לא רוצה להרוס, אבל זה לא ע"ח מיוחדת, זה נקרא 'משפחתית'). -מה הזכרון הכי חזק שלכם? טען..... פיו פיווווווווווו -איזה חלומות יש לכם? יש ויש -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) לעיתים -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? לפיצול שלי. -מה אתם משאירים לעצמכם? ....חפרת -נוהגים לנתק קשרים? ממש לא -אל מי אתם בורחים? |מדחיקה| -איפה הפחד שלכם נמצא? מודחק איפשהו -עם מי אתם חולקים אותו? עם התת מודע שלי [גם אמהות, גם תת מודע...ממש פרויד פה] -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? בשביל האבנים הצהובות. -הייתם משנים את השם שלכם? לא, אין לי כוח להתרגל לשם חדש. -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? אני אשב לבד בחושך.

כל פעם שמגיע שאלון חדש,

אני חושבת שזה-זה השיר הכי טוב שהיא כתבה אי פעם. אי אפשר ככה!

פלוטו24

New member
breadcrumbs lost under the snow

Mother זה שיר שתמיד מקבל בעיניי את תשומת הלב הראויה, בגלל שהוא כזה מיוחד ואישי. אי אפשר לשכוח אותו... -לאן הייתם רוצים ללכת? לארץ לעולם לא. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? זה קרה לשמחתי לפני שנה. -Circus girl without a safety net? חבל מאד...
-מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| הנה עוד סיבה למה אני לא רואה יאיר לפיד
האמת שביום הזיכרון האחרון. יותר מידי כאב. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? נדמה לי שזה נשאל כאן בעבר ועניתי שבשביל האנשים הקרובים אליי ביותר בחיים - הכל. -נגד מי אתם נלחמים? הממסד המושחת והמדכא. -מי מחכה לכם? טורי, שאגיע להופעה שלה בקיץ. -מה ה"אור" שלכם? מוזיקה. -הדרך שלכם לברוח היא? שאלה רטורית, ברור שמוזיקה, טורי במיוחד. -מה הזכרון הכי חזק שלכם? יש המון, קשה לי לבחור. -איזה חלומות יש לכם? האחרון היה שאני עושה על האש עם חברים, מה שבאמת יתגשם מחר. -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) הרבה, למרות שאני לא זוכר חלומות טובים לצערי. -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? יש אדם כזה. -מה אתם משאירים לעצמכם? מה שנחוץ בעיניי שישאר ביני לבין עצמי. -נוהגים לנתק קשרים? בדרך כלל לא, אבל קרו מקרים שקשרים התנתקו וזה היה הדדי. -אל מי אתם בורחים? אל המיטה החמה והטובה. אין כמו שינה טובה ככדור הרגעה. -איפה הפחד שלכם נמצא? עמוק בפנים. -עם מי אתם חולקים אותו? עם הקרובים אליי ביותר. -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? מנסה לזכור איפה היה פתח הכניסה. -הייתם משנים את השם שלכם? לעולם לאף זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בי. -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? שהשותף ישאיר אור במסדרון כשאני חוזר בלילה כדי שלא אתקע בקירות ואעוף חס וחלילה בחושך.

behappy

New member
פאק, היא הייתה כזו יפה ומוכשרת אז=[[[

איך נפלו גיבורים- שמו להם פוני, וכולי וכולי -לאן הייתם רוצים ללכת? לאמבטיה. מבעבעת. ענקית. שתהיה רק שלי וכל היום אני אהיה בה עם כוס יין ביד אחת ומגזינים בשניה וג'וני מיטשל או טורי או טום ווייטס ברקע. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? עזוב עזבתיהו לפני שנים -Circus girl without a safety net? לפעמים. כשיש כוח. -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| אתמול, מ-4 בתים וגעגוע
-מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? תה נענע מאמם -נגד מי אתם נלחמים? נגד השפעת שלי -מי מחכה לכם? הביציות שלי [?] -מה ה"אור" שלכם? גירשתי דבורה סוררת היום בבוקר, זה אור, לא? -הדרך שלכם לברוח היא? לישון, לרקוד, להתעמל, להתקלח, לשיר [זה גם מבריח אחרים. יעיל.] -מה הזכרון הכי חזק שלכם? חלומות מגילאים קטנים, או אבא רודף אחרי כשאני נוסעת באופניים כי אני לא מרשה לו להרפות מהמושב האחורי
-איזה חלומות יש לכם? פסיכים -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) כן כן -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? למי לא. אפילו באינטרנט יש אותם. גוועלד. -מה אתם משאירים לעצמכם? את המשקפיים שלי. אתם לא רוצים אותם עם המספר שיש לי -נוהגים לנתק קשרים? יצא לי לאחרונה
רק כש.. כשלא יכולתי אחרת. או כשחשבתי באותו רגע שלא יכולתי אחרת. הרבה פעמים מתחרטת על זה אח"כ. טפי, זו שיחה שלמה אצל הפסיכולוג:| -אל מי אתם בורחים? וואלה. לוידעת -איפה הפחד שלכם נמצא? בבטן. ובלב. -עם מי אתם חולקים אותו? עם הוורד שלי, נו! -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? עוצמת שניה את העניים או נחה קצת -הייתם משנים את השם שלכם? לא, אבל יש לי 2 שמות ואני נוהגת ללהטט ביניהם להנאתי -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? איש אהוב. למה? כי בא לי כבר אחד [נכון] כזה.

Shame in you

New member
אחד השירים הטובים שלה

-לאן הייתם רוצים ללכת? למקום טוב, הממ. -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? אף פעם? טוב, בעקרון בספטמבר, אבל אני חוששת שמשהו ישתבש. -Circus girl without a safety net? אף פעם אין. -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| לפני כמה ימים, ואם יכולתי, אז אתמול, אבל התאפקתי. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? לצערי,יותר מדי. -נגד מי אתם נלחמים? כ-ו-ל-ם -מי מחכה לכם? אף אחד -מה ה"אור" שלכם? אני מסתמכת על הדברים הקטנים, שאני לא שולטת עליהם. -הדרך שלכם לברוח היא? להתחבא מתחת לשמיכה. ומוסיקה. וטלוויזיה. וספרים. -מה הזכרון הכי חזק שלכם? אני מדחיקה. -איזה חלומות יש לכם? בלילה? רעים והזויים. -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) יותר מדי -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? אחי היקר, והמטפלת, ומדי פעם לאנשים וירטואליים שיש להם סבלנות בשבילי -מה אתם משאירים לעצמכם? ? -נוהגים לנתק קשרים? לא, אחרים עושים את זה במקומי -אל מי אתם בורחים? המטפלת ואחי -איפה הפחד שלכם נמצא? בטן -עם מי אתם חולקים אותו? עם עצמי -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? זה בבית שלי, בפרטיות, לא צריך לחפש הרבה -הייתם משנים את השם שלכם? כן -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? זה לא בנאדם מסויים, אבל האור הזה כבר לי יגיע. השלמה.

noosh

New member
she said I'm the king of random phone calls

אלוהים, האוזן שלי עדיין סתומה. וכשהיא נפתחת לרגע - היא נסתמת מחדש. אני מתחרפנת פה, אני שומעת הכל במונו
-לאן הייתם רוצים ללכת? לישון. או לארץ אחרת -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? כשאני אלך ללמוד? -Circus girl without a safety net? אני רוצה להאמין שיש שם רשת, גם אם החורים קצת גדולים -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| היום, אבל לא ממש בכי, סתם הזלתי דמעה כי קראתי את ה"פ
-מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? אני רוצה להאמין שהמון. זה תלוי בשביל מי -נגד מי אתם נלחמים? נגד האוזן שלי שנסתמת כל שניה, נגד -מי מחכה לכם?
וואלה, אין לי מושג. -מה ה"אור" שלכם? אור מבחינת נקודות אור, או מבחינת האור שמשאירים? אם האור שמשאירים, אז הרגשה של בית. -הדרך שלכם לברוח היא? לישון, לצייר, לקרוא ולראות סרטים -מה הזכרון הכי חזק שלכם? למה עולה לי בראש לוויה צבאית? :| גאד, זה לא היה שבוע טוב. אבל אני לא חושבת שזה דווקא זה, ואני משערת שזה תלוי מתי שואלים. יש לי, נגיד, זכרון חורף כזה, שתמיד כשאני חושבת על "חורף" הוא עולה לי בראש, ואני אוהבת אותו ממש. -איזה חלומות יש לכם? האמת שבשבועיים האחרונים קצת זכרתי אותם, והם כללו בעיקר אנשים מהתיכון. זה היה ממש מוזר. יו, והיה לי חלום על מישהי מהצבא שאני ממש לא אוהבת, זה לא היה לי כיף. -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) פיזית מן הסתם, מטאפורית? יש לי כמה חלומות, אבל האמת שהם לא גדולים, ואני לא חושבת שיש לי חלום כזה שמניע אותי. -למי אתם מספרים את הסודות שלכם? לנוטפד, ולחברים טובים -מה אתם משאירים לעצמכם? את הג'וסי סטאף -נוהגים לנתק קשרים? לא. או שאולי כן? תלוי כמה אני מפחדת -אל מי אתם בורחים? למוזיאונים, לציור ולאנשים -איפה הפחד שלכם נמצא? לא עשיתי נ.צים -עם מי אתם חולקים אותו? יו, זה באמת שאלון קשה
. אני משערת שעם אנשים שאני סומכת עליהם, אם בכלל. -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? מי אמר שאני מחפשת? כשאני חוזרת חזרה, הדרך מוצאת אותי די מהר, אני משתדלת שזה לא יקרה. (כן, אינ משערת שזו לא הייתה הכוונה של השאלה) -הייתם משנים את השם שלכם? לא, אני אוהבת אותו -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? יו גל. אני לא יכולה לענות גם על זה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שיר מעולה... אחד מהאהובים עליי ../images/Emo3.gif

ורעות שקט את. -לאן הייתם רוצים ללכת? אחורה בזמן -מתי יגיע הזמן שלכם לעזוב את הקן? מנטלית אני כבר כמעט בחוץ... פיזית, כשיגיע הזמן. -Circus girl without a safety net? דווקא יש לי הרבה כאלו -מתי בכיתם בפעם האחרונה? |יאיר לפיד| ביום רביעי. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל אחרים? המון. יותר מדיי לפעמים. -נגד מי אתם נלחמים? נגד המצפון המפותח מדיי שלי -מי מחכה לכם? אני מניחה שהרבה אנשים -מה ה"אור" שלכם? אורטל, הבנות והמשפחה שלי
-הדרך שלכם לברוח היא? לישון ולהיות עם אנשים שמצחיקים אותי. -מה הזכרון הכי חזק שלכם? יש לי זכרון גרוע מאוד. באמת. -איזה חלומות יש לכם? אם זה חלומות בזמן שינה אז יש לי רק לעיתים רחוקות ואז הם הזויים לחלוטין [הלילה כמעט טסתי לסין משום מה
] ואם זה מבחינת חלומות לעתיד... טוב יש לי כאלו שאפשר להגשים. -חולמים בכלל? (פיזית/מטאפורית) כמו כולם. -למי אתם מספרים את הסודות שלכם?לאף אחד, או ש... "telling secrets to the one guy you don't tell secrets to" -מה אתם משאירים לעצמכם? את מה שרק אני אוכל להבין -נוהגים לנתק קשרים? לפעמים, תלוי למה ומתי. -אל מי אתם בורחים? אל השינה, או אל החברות שלי. -איפה הפחד שלכם נמצא? רק בראש. -עם מי אתם חולקים אותו? בדרך כלל לא חולקת, ואם כבר קרה שכן אז עם אנשים שאיתרע מזלם להיות במקום הלא נכון בזמן הנכון. -איך אתם מוצאים את הדרך שלכם חזרה? לפי הפירורים שהשארתי בדרך. -הייתם משנים את השם שלכם? הייתי מקצרת אותו ליער. -מי הייתם רוצים שישאיר אור בשבילכם? למה? זו שאלה קשה מדיי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
וואו, את הכי נסגדת בעולם!!!!!11

גם JSF בחתימה, וגם מצטטת את אולמוסט פיימוס
(אני רוצה לראות את הסרט הזה שוב, ממש
)

נו זה מצב חירום

חברה שלי טסה בעוד משהו כמו 9 שעות לשבוע!!! חרדת נטישה לא מצדיקה קצת גלידה? [פאפיפייסכמושלנוש]

רעוּת

New member
את סתם בכיינית.

אל תתני לה שום גלידה!!!!!!!!!!!!!!! מה את מתבכיינת?! החברה-הכי-טובה-שלי-מהצבא טסה לפני איזה חודש לכמה חודשים, וידיד שלי טס לניו זילנד, וסבא וסבתא שלי מתו (טוב, לא בזמן האחרון, אבל גם טוב) ואני עומדת בזה בגבורה!!!!!! אם כבר אז לי מגיעה גלידה.

למעלה