just feel better

AeroRotem

New member
just feel better

היי חבר'ה, מה קורה? לאחרונה נכנסתי לאימיול להוריד כמה שירים שחסרו לי ב- MP של הלהקה האהובה עלינו, מיד לאחר שקפצו התוצאות שמתי לה לשיר שמופיע המון אך מעולם לא ראיתי אותו לפני-כן, קוראים לשיר Just Feel Better ומבצעים אותו סטיבן וסנטנה. האם זה שיר ישן שאיכשהוא חמק מרדריי או שזה אכן שיר חדש... תוך כדי כתיבה עכשיו נפל לי האסימון ואני אכנס לאינטרנט לבדוק. כך כו כך אשמח לשמוע תגובות והשיר פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! יאללה ביי, רותם.

AeroTom

New member
השיר הוא מאלבומו האחרון של סנטנה

"All That I Am" מ-2005. סטיבן מתארח שם ב-Vocals כאמור.

AeroRotem

New member
חקרתי...

ואכן זה לא שיר ישן. לא יודעת איפה הוא התחבא לי עד עכשיו, כך או כך למי שלא שמע בעבר, אחד הטובים ששמעתי. דרך אגב, מישהו יודע מתי ההופעה האחרונה שלהם בהחלט ואיפה היא תהיה לפניי שהם נכנסים להקליט את הדיסק החדש?

בָלבָל

New member
ההופעה האחרונה היתה אמורה להיות בהוואי

ב29 לחודש אם אני לא טועה, אבל היא כנראה בוטלה.. אז כרגע ידוע לי שההופעה האחרונה היא ב26 לחודש בשיקגו, שזו הופעה שהיתה אמורה להיות לפני כמה ימים ונדחתה...

AeroTom

New member
לא שמעתי על ביטול של Maui. אמרו משהו?

בכל מקרה היא אמורה להיות ב-26 וב-24 הזאת בשיקגו, לפני מה שמופיע ב-AF1.

AeroRotem

New member
זאת אומרת...

זאת אומרת שכל חלומותיי להיות בהופעה שלהם בזמן הקרוב התרסקו, הא? זה יותר גרוע ממה שחושבים... תודה על התגובות חבר'ה. רותם.

AeroTom

New member
אם יש לך אפשרות להגיע לארה"ב או קנדה

אז יש לך את שנה הבאה...הלהקה בטוח תמשיך להופיע בכדי לגבות את אלבום הסטודיו הבא שאמור לצאת ב-2008. ומי יודע, אולי הם עוד יחזרו לאירופה שוב בעתיד הקרוב ולא בעוד 8 שנים רק...

SaintJohn

New member
אין עדיין סיבה רשמית לביטול

בד"כ ביטולים הם עקב מכירות כרטיסים כושלות, אבל ההופעה במאווי היא כמעט Sold Out, ואומרים שגם אמנים אחרים ביטלו שם לאחרונה הופעות שלהם. לא יודע, מוזר.

AeroRotem

New member
תודה תודה תודה

העניין הוא כזה, בחודשים הקרובים אני מתכננת לטוס לארה"ב ולעבוד, כמו כל קבצן צעיר בימינו בעגלות... רק שהרעיון לעשות את זה עלה כשחשבתי לטוס להופעה, אבל, מה, רק הופעה אחת? ואז חשבתי לעצמי ש-tour פרטי יהיה מגניב, התכנון הוא לראות הופעה פעם בחודש, פינוק מיוחד ומיוחל שכזה... אז זה יהיה למעשה MY AEROSMITH TOUR! אל תצחקו... כבר חשבתי על הכל, אני אקנה כובע שחור גבוהה ואשבץ את כולו בהמון אבני חן זוהרות, משהו מטורף, יפה והכי חשוב מושך תשומת לב ואכין שלט שעליו כתוב "dying for a kiss" או... "i would die for a kiss" ושלא תחשבו שהוא לא נותן נשיקות, יש אפילו עדות ב YOUTUBE אז אם הוא נותן, אני אקח P: אם למישהו יש רעיון למשפט מגניב, אני אשמח לשמוע. בקיצור, תודה על העידוד אין מאושרת ממני כי זה פשוט הוא לי את כל החשק לטוס... תודה ולילה טוב! רותם.

AeroRotem

New member
תיקון

***במשפט האחרון*** "זה פשוט -הוריד- לי את כל החשק לטוס...

AeroTom

New member
ראיתי עכשיו...

לא כתבתי ב-AF1 כבר כמה וכמה ימים...מוזר שלא הביאו שום סיבה.

SaintJohn

New member
הסיבה הרשמית לביטול: שיקגו.

ההופעה בשיקגו שנדחתה ל-24, שזה יומיים לפני ההופעה במאווי, יוצרת בעיה עבור הבאת כל הציוד להוואי בזמן, בגלל זה התאריך למאווי נקבע מראש 4 ימים אחרי ההופעה הקודמת, ולא בהפרש של יומיים כמו שאר ההופעות. לכן ההופעה בוטלה וכל מי שקנה כרטיס יכול לקבל החזר.

למעלה