Just Another Escape

../images/Emo91.gifמשחק מאתגר והגיוני

אל תתייאשו הוא עולה לאט ואח"כ צריך ללחוץ המון פעמים במסך השחור שמתקבל, עד שמהבהבת נורה - ו/או אז מתחיל משחק נ ה ד ר

מדובר במשחק בריחה אחר-ד"ר מטורו

הקישור דומה למשחק שבראש השרשור הזה ומכאן הבלבול. עמכם הסליחה. מקווה שתהנו.

morosh1608

New member
שאלה (דוקטור מטורו) ../images/Emo13.gif

מה עושים אחרי שמעבירים שמדליקים את הפנס ורואים את לוחות העץ? מצאתי כרטיס אבל אין לי מושג מה לעשות איתו...

morosh1608

New member
איך פותרים את המהלכים בלוח השח?

אני מצליחה ללחוץ על החיילים הלבנים אבל כל פעם שאני לוחצת על משהו אחר נכבה המסך.. מצאתי את הסיליקון א וב ,מברג ,כוס, אוכל לציפורים שנתתי לתוכי וכפית זהו נראה לי.

פתרון המהלכים

להעביר את הצריח האחורי הלבן (זה שקרוב יותר אליך) קדימה ישר עד הסוף. להמתין עד שהשחור "יאכל" אותו. להעביר את המלכה הלבנה קדימה ישר עד ליד הצריח הקדמי הלבן. להמתין למהלך המלך השחור. להעביר את הצריח הקדמי הלבן (זה שהמלכה הלבנה נמצאת עכשו לשמאלו) ימינה ישר עד הסוף. להמתין שהשחור יאכל אותו. להעביר את המלכה הלבנה משבצת אחת באלכסון ימינה. שח-מט. תמתיני, תגלי משו. מצאת גם את דף הנייר?

koya1

New member
איך משתמשים בפנס?!

הצלחתי להדליק אותו אבל עכשיו איך אני משתמש בו?! יכול להיות שזה קשור לפתח אוורור שפתחתי בהתחלה עם המברג?! אם כן איך אני משתמש בו?!?!?!

TheCharm

New member
Just Another Escape - walkthrough

1. ליחצו על המדף האמצעי. קחו את המכשיר שמשמאל. 2. ליחצו על המדף העליון. ליחצו על הרווח בין הספרים. קחו את הכדור. 3. ליחצו על המדף התחתון. ליחצו מאחורי הספרים. קחו את הבורג. 4. התקרבו אל הטלוויזיה. קחו את האנטנה השמאלית שלה בעזרת הכלי שקיבלתם במדף האמצעי. 5. ליחצו על הפינה האחורית השמאלית התחתונה של המדפים כמו בתמונה A. 6. כעת תראו מברג אך לא תוכלו להגיע אליו. קחו את האנטנה ובעזרת האנטנה קחו את המברג. 7. ליחצו מתחת לטלוויזיה כמו בתמונה B וקחו את כלי הנשק המוזר שמצאתם. 8. התקרבו אל הספה השמאלית, ליחצו על החלק ה"רחוק ביותר ממכם" של כרית הישיבה השלישית מימין, וקחו את הדף עם 3 המספרים. 9. חיזרו אחורה וליחצו על החלון השמאלי. קחו את הכדור (השני). 10. לכו אל השטיח הצבעוני. ליחצו על 2 הפינות המסומנות בתמונה C וקחו את 2 הכדורים הנוספים שמצאתם. 11. לכו אל המכשיר שסופר את הזמן שלוקח לכם לפתור את החידה. 12. ליחצו עליו על מנת להתקרב אליו ולאחר מכן ליחצו על החלק הגבוה ביותר שלו מעל המספרים. העכבר לא צריך להיות כולו על המכשיר, חלק שלו צריך להיות מעל המכשיר. שימו לב מהו האיזור בו פחות או יותר צריך ללחוץ בתמונה D. (הערה בקשר לתמונה D: אני מחקתי את המספרים באופן ידני לצורך ההדגמה כאן, זה לא אומר שלי לא היו את המספרים שסופרים את זמניכם בחדר.) 13. קחו את הסכין שמצאתם. 14. לכו אל הציור שמימין למונה הזמן. שימו לב שבצד שמאל של הציור יש ניר קטן שיוצא מתוכו. קחו את הנייר, גם על הנייר הזה רשומות 3 ספרות. 15. לכו אל המדף האמצעי וחיתכו את הקופסא בעזרת הסכין. קחו את המברג הכתום אך אל תשתמשו בו עדיין. 16. לכו אל הארון הנעול שמימין לספות. ליחצו על ה"גג" שלו עד שתצליחו לראות את הגג מלמעלה. קחו את הכדור, החמישי. 17. לכו אל מכשיר הרדיו שמשמאל למונה הזמן. 18. ליחצו עליו כך שתתקרבו אליו ולאחר מכן ליחצו על הפתח שיש לו למעלה. תקבלו תמונה של מה שבתוך מכשיר הרדיו. 19. בצד שמאל יש 5 עיגולים ועיגול אחד בפנים. לכל אחד מ-5 העיגולים הכניסו כדור אחד. 20. הכדורים יתחילו להסתובב. כעת, בצד ימין למעלה, יש 6 עמודות שכאלה. הכניסו לעמודה בה אין עיגול באמצע את הבורג. כעת גם לעמודה הזאת יהיה עיגול אך הוא לא יהיה באמצע. בעזרת המברג ליחצו על הבורג והבורג ירד לאמצע. חיזרו אחורה כך שתראו את הרדיו מבחוץ, ליחצו על העיגול שבצד שמאל ובפתח שבצד ימין תקבלו את המפתח הזהוב. 21. לכו אל הארון ופיתחו אותו בעזרת המפתח הזהוב. בינתיים אל תעשו שם כלום. 22. חיזרו אל הספות. בין 2 הספות יש רווח. ליחצו על הצד של הספה השמאלית שזה בעצם אומר שתלחצו על הרווח. 23. תראו את הקצוות של 2 הספות וגם תקע חשמל. התקרבו אל התקע בעזרת לחיצה עליו. 24. בעזרת המברג הכתום פיתחו ליחצו על ה"פה" של התקע. עיגול שמחולק ל-2 חלקים. 25. 3 חוטי חשמל ימנעו ממכם לקחת את המפתח המבוקש. 26. בעזרת המכשיר שלקחתם מהמדף האמצעי בתחילת-תחילת המשחק, קחו את המפתח הכסוף. 27. לכו אל הכספת החומה שמימין למדפים. 28. בעזרת המפתח שכרגע קיבלתם, פיתחו אותה. ליחצו על המזוודה. 29. הגיע הזמן להתייחס ל-2 הדפים עם 3 הספרות שקיבלתם מקודם. כעת, 2 הדפים מוצגים אחד מעל השני ברשימת האביזרים שיש לכם. את המספר בדף העליון הכניסו לקוד מצד שמאל של המזוודה ואת המספר בדף התחתון הכניסו לקוד מצד ימין של המזוודה. 30. ליחצו על 2 הידיות, כל אחת ליד אחד מהקודים, כך שיפתחו. ליחצו על הפתח של המזוודה כך שתיפתח. 31. ליחצו על ה"בתוך" של המזוודה בצד ימין. יהיה כתוב "There's Something Behind The Door" (יש משהו מאחורי הדלת). 32. קחו את הסכין ושימו אותו מעל המילים כך שהמזוודה תיקרע. תקבלו מפתח. 33. לא, זה עוד לא המפתח לדלת. לכו אל הארון ממקודם. התקרבו אליו ולאחר מכן לחצו על המדף העליון. 34. הכניסו את המפתח המיוחד שקיבלתם מקודם על העיגול שבאיזור החיצוני של הקופסא במדף העליון. 35. הקופסא תיפתח ותקבלו מפתח כחול. 36. לכו אל דלת החדר *הכחולה* ובעזרת המפתח הכחול פיתחו את הדלת. 37. אבוי. איש זומבי מפחיד הגיע. הירגו אותו בעזרת כלי הנשק שקיבלתם ממש בהתחלה שמצאתם מתחת לטלוויזיה, ושחררו את עצמכם. 38. דאבל אבוי. יצאתם החוצה וגיליתם שהמון זומבים אחרים נמצאים שם. המשחק הראשון בו אתה צריך להשתחרר מהחדר על מנת למות

למעלה