JumpUs 2007 , שובו של ה Mi-8...

FalxOri

New member
JumpUs 2007 , שובו של ה Mi-8...

שלום לכולם... בשעה טובה, אנחנו מתחילים לארגן את מחנה האימונים השנתי שלנו (פעם רביעית!!!) בעיקרון העסק די דומה לשנים שעברו, כשאנחנו נעזור באירגון של הטיסות, ויזות, מלון, הסעות והנחות קבוצתיות (אם נהיה מספיק אנשים) כרגיל, רצוי להרשם בהקדם האפשרי כדי שנוכל לשריין מקומות (פרטים בהמשך). כמה פרטים למי שלא מכיר (ופרטים חדשים למי שכבר היה) - תאריכים: 21.6-1.7 (ננסה להקדים את העננים...) לא סופי. - לינה: בנוסף למלון הישן והטוב בעיר (חדרים מרמת אכסניה ועד הסוויטה על שם חמו), ל -bunkhouse הפשוט במועדון והבונגלו היותר נחמד, יש גם מעין מלון חדש במועדון עצמו. לפי התמונות זה נראה מבטיח ואנחנו בודקים מחירים וכמות חדרים בכל האופציות. -טיסה: אין עוד מחירים, שנה שעברה זה היה בערך 450$ אם אני זוכר נכון. - ויזה: עסק יקר ומעצבן אבל די הכרחי. בערך $100 אם עושים מספיק זמן מראש (ונעשה מספיק זמן מראש...) - ביטוח: חובה לעשות ביטו נסיעות בשביל הויזה, אבל בלי קשר מומלץ שיהיה ביטוח מקיף ורציני (בלי קשר לנסיעה הזאת) - צניחות (העיקר אחרי הכל...)- תלוי בכמות האנשים אבל ההערכה היא בערך 14$ לצניחה מ13500 עם אופציה לחליקופטר (ח במקור...) אנטונובים למינהם ושאר מטוסים מענינים שרובכם כבר ראיתם... קיפול - בערך 2.5$ לקיפול הכי מהיר שראיתם - מנהרת רוח: צפויה להפתח בסביבות אפריל.מאי אבל לא הייתי שם על זה כסף... אם באמת יפתחו, ננסה לארגן גם שם איזה דיל. שנה שעברה דיברו על 550-600$ אבל קודם שייפתחו ואז נדבר על מחיר... זהו בינתיים, תתחילו לבקש חופש מהעבודה ומהמשפחה. עוד פרטים יהיו בקרוב, אבל הרבה מאוד תלוי בכמות האנשים (אם תהיה מגבלת חדרים למשל אז כל הקודם זוכה) שאלות ופרטים אפשר לקבל או אצלי או אצל גניש בטלפון או כאן במסרים (עדיף) אורי 054-5788957 גניש 052432101

doublebass

New member
אני ה1 ?

ערב טוב ! שאלה לי אליך - הבנתי שכן, אבל אני מרגיש צורך לשאול שוב... לכ-ו-ל-ם יש מה לחפש שם ? אם עד התאריך הנקוב אני אהיה (מקווה) באזור ה70/80 צניחות יש בשביל מה לנסוע ? תודה מראש שי.

doublebass

New member
זה היה אמור להגיע למסרים

אין צורך להתחיל שרשור שנאה על כמה שאני הורס את הפורום עם שאלות טיפשיות... ערב טוב לכולם !!! שי.

FalxOri

New member
מי יכול לבוא?

זה זמן טוב לציין שאני לא מדריך\אחראי\מבין במי יכול או לא יכול לבוא. העזרה באירגון זה רק עניין לוגיסטי (אני לא משרד נסיעות) ומבחינתי כל מי שיכול לקחת חופש ולשלם על כרטיס וויזה (בין אם יעשה את זה בעצמו או כקבוצה) מוזמן לבוא... בכל נושא הצניחות והרמה אין לי לא יכולת ולא רצון לקבוע כלום. לגבי כמות הצניחות כל מה שיש לי להציע זה את דעתי האישית, כך אותה ותתיעץ עם המדריכים שלך ועם עצמך. DZ חדש זה תמיד שונה ויותר מסוכן, אני נסעתי פעם ראשונה עם 70-80 צניחות ולפעמים זה היה מפחיד קצת. מה שאני כן יכול להמליץ לך לשקול זה להתארגן עם עוד מישהו או שניים ולקחת איתכם מדריך מפה. בשנים שעברו אנשים שעשו את זה קפצו בכמה רמות (וגם יש עוד מישהו שדואג לך) נ.ב בשנים קודמות באו גם אנשים לעשות את הקורס שם אבל אתה יכול למצוא את עצמך מתייבש די הרבה זמן... O

guenniche

New member
כולם דואגים לכולם

אפשר גם לומר ששם כל החברה הישראלים שומרים אחד על השני ועוזרים כן, לפי דעתי כל אחד יכול להתקדם שם, לו רק מסיבת תדירות הקפיצות שלך

turtle3

New member
אני רק

רוצה להקפיץ את זה למעלה אז אני מקווה שזה יעלה

gabbyb

New member
מה עם תמונות?

תמונה מרוסיה לפני שנתיים - צבים ב TRACK

gabbyb

New member
מי מזהה?

את הדוגמן בתמונה? קפוץ למעלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה