Jump to Hyperspace יש למישהו גישה ל-Hyperspace? אם לא, אז מה דעתכם על יצירת משתמש משותף?
נ נתן 14 New member 26/7/03 #1 Jump to Hyperspace יש למישהו גישה ל-Hyperspace? אם לא, אז מה דעתכם על יצירת משתמש משותף?
א אלעד אברון New member 27/7/03 #2 לא חבל על הכסף? כל מה שבאמת חשוב שם יש ב- TF.N, בגבול אי הפרת זכויות היוצרים... חוץ מזה עם כל הכבוד ללוקאס ושלוחותיו, לדעתי Hyperspace זאת כבר התמסחרות מיותרת שאין לי שום כוונה לתמוך בה. כאילו חסר להם כסף!
לא חבל על הכסף? כל מה שבאמת חשוב שם יש ב- TF.N, בגבול אי הפרת זכויות היוצרים... חוץ מזה עם כל הכבוד ללוקאס ושלוחותיו, לדעתי Hyperspace זאת כבר התמסחרות מיותרת שאין לי שום כוונה לתמוך בה. כאילו חסר להם כסף!
נ נתן 14 New member 27/7/03 #4 Hyperspace זה חברות מיוחדת באתר... הרשמי של מלחמת כוכבים שמאפשרת לך לראות סצינות שלא נכנסו לסרטים, לקרוא על הצילומים של האפיזוד השלישי וכו'
Hyperspace זה חברות מיוחדת באתר... הרשמי של מלחמת כוכבים שמאפשרת לך לראות סצינות שלא נכנסו לסרטים, לקרוא על הצילומים של האפיזוד השלישי וכו'
P Padme Amidala New member 27/7/03 #5 אני מסכימה עם אלעד... זה באמת התמסחרות מיותרת של האתר הרשמי, לג'ורג' לוקאס בהחלט לא חסר כסף. אני בינתיים אחכה לפרק השלישי ואת הסצינות שנחתכו יש לי בדי וי די...
אני מסכימה עם אלעד... זה באמת התמסחרות מיותרת של האתר הרשמי, לג'ורג' לוקאס בהחלט לא חסר כסף. אני בינתיים אחכה לפרק השלישי ואת הסצינות שנחתכו יש לי בדי וי די...
א אלעד אברון New member 29/7/03 #8 פחח... אפשר לעשות יופי של קליפ ל- St. Anger עם קטעים מסטאר וורז, במיוחד בהקשר של אנאקין והצד האפל...