JTHM

JTHM

סוף סוף השגתי את JTHM וזה חולני לגמרי. לא פלא ש-Jhonen Vasquez משתף פעולה עם רומן דירג' שכתב את לנור רואים את ההשפעה ההדדית. המון סיפורים קצרצרים יש כאן בש"ל. ציורים בתת רמה שהולמים לחלוטין את הסגנון, איברים כרותים, עיניים משופדות שהוצאו מהחורים שלהם וכו' אבל אני לא יודע, בניגוד ללנור שגרם לי להחנק מצחוק ולרצות לקעקע על עצמי את הדמות שלה הספר הזה כבר חולה מדי וההומור השחור גורם כאן לשטן להראות כמו אמא תרזה. ואין לי בעיה עם קומיקס שנועד להצחיק בלבד בלי שום דבר מעבר ובזכות המלצות מצויינות שנתנו לי בעבר בפורום קראתי הרבה חומרים של פיטר בג וגם כאמור את לנור אבל יש מצב שכאן זה על סף עבר את גבול הטעם הטוב וצריך להיות מוגבל מבחינת גילאים. (ואם הזגמתי בשמרנות שלי אני מאשים רק את הגיל, כבר עברתי שלושים ואני מרגיש זקן). כל מקרה למחפשי הביזאר והאוונגרד הרציני אני עדיין ממליץ אבל דעו שאתם באמת צריכים להיות עם הומור מופרע, פתיחות וסבלנות כדי להצליח להנות מזה. ודוגמא לסגנון ראו את הקישור המצורף

idodo35

New member
מגניב!

נראה מעניין! תודה על ההמלצה!
אבל אין קישור

נ.ב. אתה כותב ש"צריך להיות הגבלה על הגיל"... זה לא כבר 18+? מוזר...

idodo35

New member
משונה...

הייתי מצפה מספר על רוצח סדרתי להיות עם הגבלת גיל
בכל מקרה מה ששלחת גדול! נראה לי שאני אחפש ואקנה את הספר...
דרך הגב יש מצב שזה אותו הבחור שצייר את invader zim? (התוכנית טלוויזיה הזו שבערך רק אני זוכר

הסתייגות ואנטי המלצה

אני יודע שאני לא החלטי אבל בעקבות המשך קריאה בספר החלטתי שאני לא הולך להמשיך אותו כי זה כבר מוגזם, באמת איבד את הטעם הטוב והעניין הוא שבשלב מסויים זה גם כבר נהייה לא מצחיק אלא שחור ומבחיל אבל חסר כל פואנטה. איפה הוא ואיפה רומן דירג' ואלוהים איך דיעה יכולה להשתנות כל כך מהר, מסקנה לא להמליץ על חוברת מבלי שקראת אותה מכריכה לכריכה

idodo35

New member
מסקנה טובה אבל...

מה גרם לך לשנות את דעתך? אתה יכול לכתוב עם אזהרת ספויילר על מה מדובר?
תודה!

AmirPerc

New member
לא מסכים איתך

הוא אחד הקומיקסים שיותר נהניתי מהם. אם תתגבר על הקטע שהוא קצת גרוטסקי, תגלה קומיקס שמתחיל כסטריפים משעשעים ומבחילים שהופך לעלילה שמתפתחת טוב. בכלל, לא זכור לי שקראתי יצירה שנכנסת כל כך יפה לראש של פסיכופת, ומצליחה ככה להצחיק ולזעזע בו זמנית. וזה כולה ציורים גותיים של כמה אנשים מתים, לא אוגריש או משהו. בכל אופן שווה לקרוא אותו עד הסוף.

מה זה אוגריש?

ואגב, ללא כל ספוילרים, זה פשוט כל מה שנאמר בהודעה האחרונה רק שאני לא תופס את זה כמצחיק חמוד אלא כביזארי ברמות על וחולה מדי בשלב מסויים

AmirPerc

New member
טוב זה עניין של טעם

אוגריש זה אתר זוועות שהיה פופולרי פעם.
מי שאוהב סיפורי רצח ושפריצים של דם עם הומור שחור יאהב את ג'וני

spidey 82

New member
אבל האתר נסגר לפני זמן רב.

התכוונת לבית של אוגריש בשנים האחרונות, live leak?

אולי כדי לרפא את הנזק כדאי לך לבדוק את goatse ו-lemon party. אין צורך להודות לי.

שהקב"ה יכה אתכם בצרעת

אבל שעל הדרך יברך את וויקיפדיה, היא מתארת לי את האתרים מבלי שאצטרך לבדוק בעצמי. אגב, התנכיו"ת באה כי בקרוב אני רוצה להתחיל את פריצ'ר ואני מכניס את עצמי למוד המתאים

idodo35

New member
preacher

בהחלט מומלץ! אבל אין סיבה להמיט עלינו קללה על הדרך

AmirPerc

New member
פריצ'ר זה לגמרי נוצרי

לא קב"ה ולא צרעת, יותר כמו השטן ודבר האלוהים

דיברתי על אלוהים כשטות באופן גורף

יהודי, נוצרי, מוסלמי, בודהיסט אני לא מכבד את כל המאמינים בצורה שווה

idodo35

New member