JOYMAXים משומשים בפג"ז

xfwind

New member
JOYMAXים משומשים בפג"ז

תמונת השער - כשה-JM שלי היה צעיר, יפה ושירת במארינס...

כתבה של בועז בר החרוץ.

אם פי 3

New member
מעליב...

אין חדוות דו"ג?

נכון שזה לא אופנוע ספורט, והוא גם לא מתיימר להיות - אבל אני לפחות, בהחלט נהנית מהרכיבה עליו.
נכון שהבחירה בו היתה בעיקר פרקטית (אין לי מבחר כל כך גדול של קטנועים שאני יכולה לרכב עליהם ולהגיע לקרקע בנוחות), אבל הוא ממלא גם פונקציות של הנאה, ולרכב עליו בכביש הצפון או בדרך לחרמון, או אפילו הנסיעה השבועית שלי בעליות מנשר לאוניברסיטת חיפה, זה בהחלט כיף.

לגבי המהירות - לא בדקתי מהירות "אמיתית" - אבל על מד המהירות הוא מגיע גם ל-135 קמ"ש ולפעמים אפילו קצת יותר. יש לי הרגשה שזה יותר מ-110 אמיתי. כמובן שאני לא רוכבת במהירויות האלו....

מבחינתי, היתרון הכי גדול שלו, זה הנוחות שלו לנמוכה כמוני. ובזה, לטאיוונים אין תחרות, כנראה כי הם נהנים מיתרון נומך דומה...

אבל אני מרוצה ממנו גם באופן כללי.

לבועז על הבחירה להביא סיפורי רוכבות לא פחות מרוכבים (למרות שזה לא קטנוע "בנות", ועל פי אחת הגולשות המזדמנות פה, מי שרוכבת עליו היא כנראה לסבית
).

jony stekino

New member
למור, בת 27 מעתלית,

זה אני ג'וני בן 40 מכפר ג'סר אל זרקה
אל תתבעסי שעבדו עליך , תחשבי שזה סוג של לימוד
אני בטוח שבפעם הבאה לא תחזרי על הטעות , בהצלחה

אחלה כתבה בועז |כ| חזק ברוך

xfwind

New member
לילך מחדרה

ולאם.פי.
אין מה לעשות, יש כיף גם על קטנוע אבל זו לא החדווה שיש על אופנוע שמחוברים אליו כגוף אחד ויש לו מנוע מגיב ומגניב...

אופנוע = חדווה.
קטנוע = פרקטיקה.

עם חדווה אפשר לבלות אבל עם פרקטיקה יותר נוח לחיות

אם פי 3

New member
הכל עניין של ציפיות

אמנם אין לי פרספטיבה להשוואה (הנסיון היחיד שלי על אופנוע, הוא במגרש לימוד... או פעמים ספורות כמורכבת לפני מליון שנה), אבל זה חלק מהעניין.
לא חוכמה להשוות קטנוע מנהלים לאופנוע ספורט, כמו שלא חוכמה להשוות את הפורד פוקוס המשפחתית שלנו לפרארי או בוגאטי ויירון...
אבל זה לא אומר שאין הנאה, או שלא מורגשת הדו"גיות.
עדיין, מרגישים הטיות בסיבובים (גם אם לא מגיעים עד המרפק - ואגב, לא בטוח אם בגלל מגבלות הכלי, או בגלל שזה פשוט לא סגנון רכיבה מתאים), מרגישים את הרוח בפנים, מרגישים מהירות ועוצמה (גם אם לא מגיעים ל-200 קמ"ש או אפילו קרוב), וכשמטיילים - מריחים את כל הריחות (של הפרחים וגם של המזבלה הסמוכה...), מרגישים את החוץ קרוב-קרוב - לגמרי לא כמו במכונית.

יש נטייה לאופנוענים לזלזל בקטנועים (רק לפני כמה ימים, מישהו בפורום השכן האשים את כל צרות העולם בטפשות של הקטנועיסטים, כי נורא מסובך, ודורש תואר שלישי לפחות, ללמוד הילוכים, ולכן הטפשים הולכים לקטנועים). אני חושבת שזו "משפחה" דו"גית שונה, עם מטרות שונות, ועדיין, הקרבה בין קטנועים ואופנועים היא הרבה יותר מאשר בין קטנועים ופחיות, למשל, ואני לא חושבת ש"קטנוע זה אופנוע למי שלא מסוגל".

xfwind

New member
לי אין ספק שברגע שיתאפשר - אחזור לאופנוע.

כמובן מדברים על הקטנועים המצויים ולא קטנועי הקצה שמהווים אלטרנטיבות ראויות לכמה מהאופנועים.

הנסיך.

New member
ושלדת ספגטי :)

עם ה39 האלה אי אפשר לעשות כלום מלבד לנסוע מהר בקו ישר.
בכל הזדמנות אחרת - הוא מרגיש נוסע ומתנהג כמו ביואיק אמריקאית משנות השמונים...

אם פי 3

New member
תזכיר על מה (הנסיך) רוכב?

דו צדדי עם 39 כפר סבאים צריך להיות משהו מיוחד P-:

<לא אהבלה, רק עושה את עצמי>

למעלה