Shachar Manor
New member
Josh Freeman
כנראה לא ישוב לשחק עבור טמפה...
הוא נמצא בשנה האחרונה של החוזה רוקי שלו וכאן הבעיה, לשחקן ולבוצה יש שתי אפשרויות:
1. לחכות עד סוף העונה ולהיפרד, אבל במקרה זה השחקן לא ישחק יותר והקבוצה לא תקבל כלום עבורו.
2. לבצע טרייד, הבעיה במקרה הזה היא שטמפה ירצו הרבה עבורו (נגיד בחירת דראפט סיבוב שני).
אבל אף קבוצה לא תסכים לשלם מחיר כזה עבור ק"ב שמעולם לא ראה פלייאוף בגובה הדשא.
בהנחה וטמפה יתפשרו, לאילו קבוצות יכול פרימן להגיע?
דנבר, קנזס, סן דייגו, ניו אינגלנד, באפולו, מיאמי, ניו יורק 2X, דאלאס, וושינגטון, פילי, גרין ביי, דטרויט, שיקגו, מיניסוטה, יוסטון, אינדי, קרוליינה, ניו אורלינס, אטלנטה, סיאטל, סן פראן, סנט לואיס, אריזונה, סינסי, בלטימור, פיטסבורג - לכולן ק"ב טוב יותר, או בעל פוטנציאל זהה לפרימן ולכן יורדות מן השולחן.
זה משאיר ארבע קבוצות:
קליבלנד, טנסי, אוקלנד, ג'קסונביל.
נדמה לי שג'קסונביל הכי צריכים אותו כרגע, אם הוא יגיע לשם, אני מרים אותו בפנטזי.
סופ"ש נעים.
כנראה לא ישוב לשחק עבור טמפה...
הוא נמצא בשנה האחרונה של החוזה רוקי שלו וכאן הבעיה, לשחקן ולבוצה יש שתי אפשרויות:
1. לחכות עד סוף העונה ולהיפרד, אבל במקרה זה השחקן לא ישחק יותר והקבוצה לא תקבל כלום עבורו.
2. לבצע טרייד, הבעיה במקרה הזה היא שטמפה ירצו הרבה עבורו (נגיד בחירת דראפט סיבוב שני).
אבל אף קבוצה לא תסכים לשלם מחיר כזה עבור ק"ב שמעולם לא ראה פלייאוף בגובה הדשא.
בהנחה וטמפה יתפשרו, לאילו קבוצות יכול פרימן להגיע?
דנבר, קנזס, סן דייגו, ניו אינגלנד, באפולו, מיאמי, ניו יורק 2X, דאלאס, וושינגטון, פילי, גרין ביי, דטרויט, שיקגו, מיניסוטה, יוסטון, אינדי, קרוליינה, ניו אורלינס, אטלנטה, סיאטל, סן פראן, סנט לואיס, אריזונה, סינסי, בלטימור, פיטסבורג - לכולן ק"ב טוב יותר, או בעל פוטנציאל זהה לפרימן ולכן יורדות מן השולחן.
זה משאיר ארבע קבוצות:
קליבלנד, טנסי, אוקלנד, ג'קסונביל.
נדמה לי שג'קסונביל הכי צריכים אותו כרגע, אם הוא יגיע לשם, אני מרים אותו בפנטזי.
סופ"ש נעים.