joke

Janem

New member
joke

ראיתי שסופרמן התחיל עם זה, אז הנה בדיחה ששפכה אותי אתמול: איש אחד יוצא מפאב, מסטול לגמרי, עד כדי כך שנודף ממנו ריח של אלכוהול. מולו הולכת נזירה שהרגע יצאה מהמנזר שקרוב לפאב. האיש תופס ת'נזירה, מכניס לה אגרוף, משכיב אותה על הרצפה, ולסיום נותן לה בעיטה לצלעות. כשהנזירה רועדת, בקושי נושמת, האיש מקרב את הפנים שלו לפני הנזירה ולוחש בקול צרוד:" אנחנו כבר לא חזקים כל כך, הה, באטמן??"

Lara F

New member
חיחיחיחיחי זה מצחיק... הנה אחת שלי:

זקן נכנס לרכבת ומתיישב מול פאנקיסט עם כרבולת ציבעונית והצדדים מגולחים, הזקן מביט בו ונועץ מבטים במשך שעה עד שנמאס לפאנקיסט ששואל את הזקן: "מה קרה?" אז הזקן עונה: "פעם לפני הרבה שנים זיינתי תרנגולת, אני חושב שאתה הבן שלי..." פחחחחחחחחח....

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמעתי את זה אולי יותר מעשרים פעמים אבל זה עדיין שופך אותי... טוב!!!!!!!!!!!!!!!

Sheep From Hell

New member
יוווו!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי בנאדם!!!!!!!!!! חודשים שלא צחקתי ככה מבדיחה!!!!! כל דבר עם באטמאן יצחיק אותי.....:)

Lara F

New member
ועוד אחד נוסף... (אם לא נמאס..)

כשהייתי קטנה הייתי הכי אוהבת לצפות בבאטמן... אז עכשיו... עזבי ציפיתי להבנה... יש לי כל מיני שטויות כאלה במחשב...

Lara F

New member
זה היה עוד אחד מהסידרה,

מנהיגים מצדיעים לבאטמן,

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחח..!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

גאאדדדד...........אני עודה שניה מתה!!!!!!!!! באאאאטטמן הזה הורג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! (הוא גם סקסי בטרוף!! טוב סתם הגזמתי....חחח) גו באאטמן! גן באאטמן!! גו גו גו!!:)

Lara F

New member
חחחחחחח...!! יש..!!!!

מבינים אותי בכוכב הזה!
הוא באמת סקסי בטירוף.... <חחחחח...> כשהייתי קטנה הייתי מאוהבת בו.... אבל שששש.... אל תגלי לאף אחד.... חיחיחיחי

bariska

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב בזמן שחרשתי על האות "ח" קראתי תבדיחה הינה נחמדה ביותר:)

Sheep From Hell

New member
כה.. יהיה בסדר...(או שאולי לא..../images/Emo2.gif)

תלוי בכמות התרופות שתקח... טובבבב...... אני חייבת להגיד את זה: גראנדיוזניה פופה=ז'ופה... עובדה מדעית!!!!!!!!!!!!!

למעלה