jojoba golden oil

טיפול בכפות רגליים סדוקות/ יבשות

בהמשך לשאלתך- אישה של וניל לגבי הפילינג לכפות רגליים- (הדף כבר עבר, ורק עכשיו קראתי את תגובתך...) אשתי פדיקוריסטית ומשתמשת מזה כמה חודשים בחומר חדש העשוי מקליפות אגוזי חוחובה. את הנסיונות הראשונים שלה עם הפילינג הזה היא ניסתה קודם עליי (יש לי כפות רגליים של פלח) והתוצאות הן מרשימות. כל הטיפולים שניסתה עליי בעבר לא השיגו דבר. הפילינג הזה הוריד מכפות הרגליים שלי הרבה מאוד עור מת. עכשיו אני מסוגל להרגיש את ההליכה, הדריכה על רצפה, דשא ... יש תחושה. כיום אשתי עובדת עם החומר הזה ויש תוצאות מדהימות. שבת שלום יונתן

saritsh

New member
מה זה אגוזי חוחובה?

ערכתי חיפוש הרשת ובשום מקום לא נזכר שלחוחובה יש אגוזים. את השעוה הנוזלית זו שאנו מכנים שמן חוחובה (שאינה שמן בעצם) הידוע, מפיקים מהזרעים. אשמח להשכיל

shloמי

New member
../images/Emo39.gif אגוזי חוחובה

היי מצרף קישורים על אגוזי החוחובה. זרעי החוחובה נמצאים בתוך פירות דמויי אגוז.
קישור א
קישור ב שבוע טוב לכולכן\ם בברכת אור ואהבה שלומי

0 אור 0

New member
אתה מבארי או מחצרים?

כי גם אני עוד לא שמעתי שמפיצים בארץ את הקליפות שאתה מדבר עליהן.

saritsh

New member
אור, זה לא משנה מאיזה קבוץ החבר

כי אם אין אגוזים לחוחובה, אז בשום מקום לא מפיצים שמן קליפות אגוזי חוחובה. אם אין אגוזים, אין קליפות אגוזים
או שפספסתי משהו

0 אור 0

New member
פספסת משהו ...

בקיבוצים שציינתי מגדלים את החוחובה. יתכן שהם מנסים לפתח מוצרים מחומרי הלוואי של יצור השמן כגון הקליפות של הזרעים .. וזאת היתה מטרת שאלתי.

saritsh

New member
לא פספתי כלום- יודעת על חצרים, בארי

ותלמי יפה בנגב וטירת צבי בעמק בית שאן. אבל שימי לב שוב- האם זה רלוונטי לעובדה שלחוחובה אין אגוזים בכלל והבחור מדבר על קליפות אגוזים של חוחובה....(זה כמו שיגידו לך שהשתמשו בקליפות אגוזי לבנדר לפילינג.) אההה, נכון, אולי קליפות של זרעים, זה כבר משהו אחר...אבל תסכימי איתי שזה לא קליפות של אגוזים....כן אולי זו סתאם טעות שלו.... ואכן בקשתי ממנו הסבר על הנושא אך הסבר לא הגיע עדיין. כן אני יודעת שיש לי את התכונה המעצבנת הזו לא לוותר על דיוק של מילים ומונחים (זוכרת את השמן קיק ושמן דגים...)מה לעשות, מן הסתאם אנחנו עוסקים כאן בבריאות. זהו, מיציתי את טיעוני בנושא :)

חידוש

כן מפיצים אחד הפחדים העיקרים שמהם אנו צריכים להשתחרר הוא הפחד מביקורתה של הסביבה.

jojoba golden oil

שלום לכולם... אכן קליפות אגוזי החוחובה מופקות תוך כדי תהליך כבישת שמן {וקס, שעוה נוזלית , חד גליצרין, אסטר נוזלי,וכו}.כך מכונה שמן החוחובה בעולם הקוסמטיקה. יותר מידע לגבי השמן ואופן השימוש וכן מוצרים נילוים אפשר לשאול את עופרה מחב סופרנאטורל. לא מזמן הציע עופרה ערב הדרכה עם יצרן שמנים תודה יום מקסים.

למעלה