Joining You

O r a c l e

New member
Joining You

חייבים להחזיר את הדיבורים בפורום פה לאלאניס... יותר מידי מצעדים, מדונה, פיונה וכו'... אז לגבי הקליפ הגנוז- מעניין אותי מאוד לשמוע מה דעתכם... אני אישית רואה את הסיבה בבירור למה הקליפ במשך 7 שנים לא ראה אור יום! ראיתי דקה ממנו (לא בדי וי די לצערי אלא הורדתי מalanis info) והוא כל כך רע!!! איזה קליפ מגעיל לשיר כל כך טוב... מה הקטע? אלאניס ונגנים משחקים כדורסל? בזמן שמראים מה הם עושים בחיים? לשיר כזה צריך להיות קליפ אפל, מסתורי, אינטסיבי... לא ההמשך לbaby one more time! מזל שאלאניס גנזה אותו! מי בכלל חשב על הרעיון לקליפ הזה??? אז ספרו מה דעתכם- התאכזבתם כמוני? יותר? אהבתם?

Jagged chaos

New member
קליפ באמת על הפנים....

לא מבטא בהקצנה את הרעיון של הקליפ, מעצבנים אותי הקליפים של אלאניס שאין להם שום קשר לעלילה של הלירקה, ל-you oughta know אפשר לסלוח כי זה קליפ ראשון ולאף אחד אין תקציב לקליפ ראשון מושקע, hands clean ממש לא קשור הרעיון של הקליפ ל"איך נוצר שיר" לבין הבעיה עם הבנזוג שלה, אבל הקליפ שלו מושקע ונחמד מאוד. Joining you פשוט גרוע
ואהבתי את ה"לא ההמשך לbaby one more time!" חח למרות ש-joining you שוחרר לפני שבריטני ספירס היתה בשטח
חח למרות שבשאר הקליפים אלאניס דווקא כן שמה דגש או רמז על הרעיון של השיר לקליפ. ב-hand in my pocket השחור-לבן מסמל את הדואליות של אלאניס במילים. ב-ironic שבסוף מגלים שאלאניס לבד והיא דמיינה הכל, ב-Thank u בכלל כל הערום התמים הזה באמצע עולם סוען מראה את הבריאה מחדש שלה, you learn מראה את הרעיון, ואם אתם שואלים אותי - הבחירה בלעשות את אלאניס מפסידה באגרוף היה הדבר הכי טוב ונטול פוזה שאפשר היה לעשות.. ולא כמו פינק וכריסטינה שקורעות ת'יריבות שלהן.. קיצור... קליפ רע מאוד הרבה בזכות שהוא פשוט מאוד למילים רציניות..

j u n k

New member
כן בהחלט קליפ דפקט

ממש על הפרצוף. קליפ כזה דורש סיפור מאחוריו. אבל היא נראת שם טוב אז נסלח לה. אבל בכל מקרה אמיל- הפורום לא חייב להתמקד רק באלאניס זה נחמד שמדברים על אומנים אחרים, לא תמיד יש מה לדסקס על אלאניס...כן נגמרים הנושאים לפעמים....היא רק אשה אין לה תמיד סקופים (למרות שאיכשהו אתה תמיד מוצא...) אבל כמה אפשר לדבר כבר על השיער. בכל מקרה אני נהנת לשמוע על אומנים אחרים זה כיף לשמוע דעות וחוות דעת שונות.

Jagged chaos

New member
מה אמיל? ../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

ההודעה שלך אמורה ללכת לליאור..לא לי...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif חיכיתי לזה.

נופרי עייפה מאוד מהצבא! :) אפשר להבין למה היא מבלבלת פה בהודעות...

j u n k

New member
oh shut up ../images/Emo3.gif

סורי אמיל, פשוט יש ך שם כל כך קליט
התכוונתי ליאור התנצלותי הכנה

Rוית

New member
אם אני לא טועה,

הרעיון לקליפ וגם הבימוי נעשו ע"י אלאניס. מסכימה לחלוטין שהוא היה אמור להיגנז ומייד. זה נראה כמו סתם משהו שאלאניס צילמה עם החברים ותהתה איזה שיר לשם ברקע וברגע של שיכרות כנראה בחרה את JY

למעלה