joining you

utopia 111

New member
joining you

אנשים תגידו, זה רק אני, או שהייתה תקופה לפני כמה זמן שבגלגל"צ השמיעו את joining you ? וחוץ מזה, איעך נכנסים לראות את רשימת חברי הפורום ???

moriss

New member
תגובה

בקשר לשיר אין לי מושג בקשר לרשימת החברים יש בתחילת הדף פס אפור שכתוב בו "חברים" תלחצי על זה

AdiBaba

New member
לא נדמה לך

joining you באמת הושמע הרבה בגלגל"צ, אפילו צולם לו קליפ שאלאניס החליטה בסוף לצערנו לו להוציא. הוא יצא כסינגל בשני חלקים.

utopia 111

New member
מבאס, למה לא הוציאו קליפ ???

עדי, תודה, זה ממש הציק לי, כולם צחקו עליי כשאמרתי להם שהיה את השיר הזה ברדיו. חוץ מזה, זה אחד השירים הטובים של אלאניס, אז זה טוב שלא הוציאו לו קליפ, כי אני לא אוהב שאלאניס מוציאה קליפ, ואז מתחילים לטחון אותו (הוא נמאס עליי ככה ממש מהר, אני גם ככה שומע המון המון אלאניס) ו moriss , סלחתי ...

אני גם זוכר ששמעתי

את JOINING U בגלגל"צ, כולם היו בטוחים שזה הולך להיות הקליפ הבא של אלאניס, אגב אני גם זוכר שSFIJ יצא השמיעו הרבה את R U STILL MAD? אה ועוד משהו בקשר לגלגל"צ, הידעתם שביום הזיכרון לחללי צה"ל שנה שעברה השמיעו את TIWBG מלא פעמים??

j u n k

New member
כל הכבוד להם

זה שיר שלא יאכזב אף אחד הוא מאוד מרגש ומכובד. חוצמזה שכולנו יודעים שגלגל"צ אוהבים את אלאניס.

utopia 111

New member
FM 102

גם ב 102 fm ´ משדרים לפעמים את tiwbg וב 103 יש תוכנית שנקראת המועדון, בימי חמישי בין 2 ל 5 בבוקר, ושם שמעתי פעמיים רמיקס ל uninvited

למעלה