John Zorn

zappa19

New member
John Zorn

שלום, אני לא יודע עד כמה שאלה שלי במקום, אבל אני אנסה בכל זאת. ג'ון זורן הוא כביכול משתייך לג'אז לכן לדעתי אתם (אוהבי ג'אז) תכלו לעזור לי. אז מי שמבינכם מכיר/אוהב/מחבב את האומן, איזה דיסקים שלו הייתם ממליצים? הכיוון שלי צד ה"שקט" שלו, כל המנגינות הנעימות שלו...(ויש לו) אז מה תהיה המלצתכם? תודה מראש!

Harleydude

New member
../images/Emo6.gif

חח וואללה השם לא מצלצל לי מוכר... אולי תפרט עליו קצת? אני אשמע אותו ואתן לך חוות דעת בימים הקרובים

zappa19

New member
אני לא יכול להרשות לעצמי

לפרט כל כך כי אני לא מכיר אותו טוב... זה אחד שעושה avantgarde jazz בעיקר יש לו לייבל מפורסם tzadik וזהו...

elimarcus

New member
ZORN

לג'ון זורן יש פעילות כל כך מגוונת ועניפה בכל מיני תחומים של מוסיקה מתקדמת, ולא רק ג'אז הרבה מההתמקדות שלו בשנים האחרונות זה על חומרים מהתרבות היהודית של תחילת המאה 20 והשילוב שלהם בג'אז מודרני חפשי לא יודע איפה להתחיל עם המוסיקה שלו - אני אישית מאוד נמשח לרביעייה שלו "מסדה" וסידרת ההופעות החיות שלהם בתקליטים - אני יכול להמליץ על ההופעה החיה בירושלים, ועל ה "First Live" כמו כן, ישנם כל מיני הרכבים שונים שהוא משתתף בהם, מוסיקה קלה או שקטה??? לדעתי לא תמצאו כל כך אצל זורן, אך בכל זאת - אולי "The Circle Maker" שזה לדעתי תרגום חפשי ל"חוני המעגל"

למעלה