John Petrucci

FunkyMonk

New member
וואלה...

שמע בנדם, לא רוצה העליב אותך או משהו, אבל אתה בערך הבן אדם האחרון שיש לו זכות להגיד פה משהו בנושא. אתה מעריץ עיוור של דרים ת'יאטר, וזה גרוע. ולא רק זה, יש לך חרא של גישה. אני יודע שזה בטח לא מעניין אותך, אבל אתה לא מעניין אותי, ומבחינתי הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להביא לפה את דרים, ובכך יסתיים ייעודך. אבל בזמן שאתה עובד במרץ על להביא אותם, אל תדבר על דברים שקשורים אליהם, כי יש לך מין תוכנה מוזרה כזו של להמציא דברים עליהם ולהפוך אותם לאלוהים.

Rudess

New member
חחח

אם לא טוב לך, לך תמחה נגד הגלובליזציה. עד אז "דבר חלש"....

FunkyMonk

New member
לא אבזבז את זמני

במחאה על אנשים כמוך. כי אנשים כמוך באים והולכים. המטרה היחידה שלך היא להביא את דרים לארץ. אין לך טעם בוויכוחים ודיונים על נושאים שכאלו, כיוון שמראש - 1. אף אחד לא מתייחס לדעה שלך, בגלל ש 2. אתה מעריץ עיוור של דרים ת'יאטר וחבריה, וזה קצת עצוב. דרים מעולים (אני אישית מעדיף בהרבהההההה את LTE בגלל הסולן הפאג של דרים), אבל הם לא אלוהים. אתה לא צריך לקטול ורמוס כל מי שחושב אחרת. זה לא תורם לתדמית שלך (תעשה סיור בפורומים בארץ.. היא כבר לא משהו [ועד לא ממזמן בכלל לא הבנתי למה]).

eliavtu

New member
אני לא מבין את ההשוואה בכלל..

למה צריך להשוות בניהם ? אם הייתם שמים את פטרוצ'י בפינק פלויד - פינק פלויד בחיים לא הייתה מה שהיא היום אם הייתם שמים את גילמור בדרים ת'יטאר - דרים בחיים לא הייתה מה שהיא היום אז אין טעם.. מדובר בשני גיטריסטיפ ענקיים - אבל שונים זה כמו שנתחיל להשוות בין הביטלס ללד זפלין ונתחל לנתח מי יותר טוב - סתם בזבוז זמן.. ואותי פטרוצ'י דווקא כן מרגש אני שאני שומע משהו עם מילים המוסיקה צריכה מספיק לעניין אותי, לרגש אותי ולעשות לי משהו כדי שאני אקרא את המילים וואללה דרים הצליחו לעשות לי את זה והרבה יותר קשה לרגש כשאתה מנגן מטאל - זו מוזיקה כוחנית, מהירה והרבה טכניקה יש בה והוא מצליח בכל זאת - וזה מה שעושה אותו גדול לפי דעתי..

Instrumedley

New member
ג'ון פטרוצ'י ותרבות ההמונים........

מסתבר שלא ניתן להתדיין כאן באופן רציני באשר לג'ון פטרוצ'י (האין מדובר בגיטריסט המופלא מכולם?)....... כנראה שהוא לא "פופלארי" מספיק, לא מוכר מספיק תקליטים, לא "מסומם" מספיק, לא "פורץ דרך" מספיק, לא "פסיכודאלי" מספיק, לא "מרגש" מספיק (וזאת נקבע ע"י "מיטב" המומחים לרגש אני מבין............) ולא "משפיע" מספיק על קהילות רבות (מעניין, האם כל מוכרי התקליטים ההמוניים וה"משפיעים" הגדולים למיניהם התפשרו על איכותם בשל כך? או שזה המקסימום שיכלו להציע? בל נשכח ש"המונים" קל באופן יחסי לרגש - גם בריטני ספירס למשל מוכרת המון תקליטים). מה לעשות חברים, פטרוצ'י לא מתפשר אף פעם ולא נותן הנחות. זה תמיד יהיה מורכב מאוד, אקלקטי מאוד, מרגש מאוד, מסקרן מאוד ומאתגר מאוד. כנראה שג'ון פטרוצ'י פשוט בא לעשות את מה שהוא אוהב ויודע לעשות יותר טוב מכל אחד אחר - מוזיקה. (בלי כל ה"קונצים" וה"דאווינים" שמסביב - שכנראה עוזרים למכור יותר אלבומים והופכים את המוזיקה ל"מרגשת" יותר ו"פורצת דרך" יותר כדוגמת: תחפושות, פסיכודאליה, הופעות של 100,000 איש וכו' ..........)

מורנא007

New member
../images/Emo52.gif

נסעתי לסינט לואיס
ליומיים, ולכן לא הייתי בפורום כדי להגיב. מצד אחד, עבורי פטרושי הוא מגדולי הגיטריסטים, מוזקאי מוכשר, שאני לפעמים נהנה לשמוע. מצד שני, לפעמים המוזיקה הינה מטאלית מידי עבורי.

FRANK ZAPPA1

New member
אל תבלבל את האשך עולם הגיטריסטים

הוא עולם צפוף יש מיליונים מצוינים שאפילו את שמם אתה לא מכיר אז רד מהעץ שנקרא פטרוצי לך תתלהב באתר של רודס פטרוצי מצוין אך יש עוד רבים כמוהו ואף טובים ממנו רק שאתה לא מכיר (האין מדובר בגיטריסט המופלא מכולם?)...... חלאס די עם ההגזמות האלה שרק מראות בורות מצידך ואגב גילך לבטח לא עולה על 23

B a z a

New member
אתה שוכח דבר אחד

כאן זה פורום רוק מתקדם, ולא פורום גיטריסטים. יכולת הנגינה בגיטרה היא לא הדבר המרכזי ברוק המתקדם - יש יותר דגש על הלחנה ועיבוד, ובכלל לפעמים הכלי המרכזי זה הקלידים, וגיטרה ממלאת תפקיד משני, אם בכלל. אותי, ואת רוב האנשים כאן, לא מעניינת ההשוואה "מי מנגן יותר טוב" ול"מי יש יותר גדול". אז פטרוצ'י יכול לנגן על הגיטרה עד שיישרפו לו האצבעות, אבל לחלק לא מבוטל מחברי פורום זה, כולל אותי, אין הרבה עניין בפרוג-מטאל, ולכן אני מרשה לעצמי להישאר אדיש כלפיו. אגב היום שמעתי את "scenes from a memory" (לא בפעם הראשונה) ו...אה, לא משהו. מבחינתי, גם בוב דילן גיטריסט יותר טוב מפטרוצ'י, בגלל שאני נהנה מהמוזיקה שלו הרבה יותר מאשר מזאת של דרים תיאטר (זה כמובן לא קשור ליכולת הנגינה). חג שמח.

Instrumedley

New member
פסים אישיים...

חבל שבמקום התייחסות עניינית לג'ון פטרוצ'י אני מקבל השמצות ונסיונות לנתח אותי אישית...... בנוסף, קובעים לי על מה לדבר בפורום "רוק מתקדם" ......("זה לא פורום גיטריסטים............") מעניין למי יש את הזיכיון/מונופול על הדין והשיח בפורום? מעניין מאוד.....השמצות אישיות זה חלק פרוגרסיבי או ניאו פרוגרסיבי? על כל פנים, עדיין לא קיבלתי התייחסות עניינית לפטרוצ'י........... ונדמה אפוא שכאן מוצה ה"דיון" המרתק! אגב, אני מודה מאוד על האינפורמציה באשר לחשיבותם של הקלידים במוזיקה הפרוגרסיבית, זה חידש לי המון, ממש עולם ומלואו.... חג שמח לכולם (גם למשמיצים........)

Instrumedley

New member
עלבון

פראנק היקר, אני לא נעלב בכזאת קלות. ובטח ובטח שבאופן אישי קשה לי מאוד להעלב מאנשים שאני לא מכיר. חבל שבמקום דיונים על רוק מתקדם (גם פרוג מטאל זה בסדר? ממי מבקשים אישור על כך?.............) מתנהלים דיונים באשר למי מבין טוב יותר/פחות, מי לקקן, מי בור ועוד נפלאות רבות. זה קצת מפספס את המטרה לא?

FRANK ZAPPA1

New member
NO ONE ניהל איתך דיונים באשר

למי מבין טוב יותר או פחות אתה בהתבטואתך הגזמת לדעתי וחרגת מכל פרופורציה קבעת מסקנה (האין מדובר בגיטריסט המופלא מכולם?)....... וזה מעיד חברי היקר שהכרתך את עולם הגיטריסטים מוגבלת אתה קובע קביעה כאילו מתוך הבנה אך למעשה אומר שטות וזה לא אישי וזה חברי היקר מרתיח תדם נכון שפטרוצי הוא גיטריסט מצוין וטוב אך יש טונות כמוהו ואף טובים ומיוחדים ממנו עובדה בפנטאון הגיטריסטים המשפיעים בכל הזמנים הוא לא יהיה ב - 15 הראשונים ואילו גילמור כן וזה אם תשאל אפילו את הגיטריסטים המובילים בעולם

Instrumedley

New member
הבנת הנקרא

מי קבע מסקנה? ממתי יש לי את הסמכות להכריע מי טוב יותר או פחות? האם יש מדד למי טוב יותר או פחות? מדובר בהעדפה וטעם אישי בלבד! מופלא זו מילה מופשטת מאוד יקירי.......היא כוללת הרבה אלמנטים שונים. לצורך המשחק המחשבתי אניח שיתכן וקיים אי שם בכפר קטן בגוואטמלה (לצורך העניין) גיטריסט אדיר מאין כמוהו בכל אספקט שאתה ואנוכי לא מכירים אותו כלל. האם הוא פחות/יותר טוב מגיטריסט x שהנו מפורסם? האם אמרתי שפטרוצ'י הוא הטוב שבגיטריסטים בכל אספקט נגינתי/הלחנתי? לכל אחד יש את הפייבוריטים שלו נכון? אז מדוע ההשוואה (במקרה הזה לדיויד גילמור)? אני מאוד אוהב את נגינתו של גילמור אבל חסרים לי בה מספר אלמנטים. מה לעשות שאני באופן אישי מעדיף את פטרוצ'י על פניו וחושב שפטרוצ'י מגוון יותר, אקלקטי יותר ומוכשר יותר. בנוסף לכך, מאין לך מהי היכרותי עם עולם הגיטריסטים? מאין לך מהו סגנון המוזיקה המועדף עלי? ועוד דבר מוזר למדי, מי שקובע עובדות (ולא מדובר על טעם אישי אלא על עובדות) זה אתה חבר יקר. הנה לך ציטוט ".....עובדה שבפנטאון הגיטריסטים המשפיעים בכל הזמנים הוא לא יהיה בין 15 הראשונים ......." תגיד, אתה קובע עובדה לגבי משהו שיתרחש בעתיד? (איך אפשר לקבוע עובדה לגבי מה שיתרחש בעתיד - הדבר נשגב מבינתי.........) האם יש לך איזושהי מכונת זמן בהישג יד? אם כן, אז איפה משיגים אחת כזו?............. אני אנסה בינתיים לשאול את הגיטריסטים המובילים בעולם (אם הם יענו לי.......) אם פטרוצ'י שייך לפנטאון כפי שהצעת לי. שמחתי לדעת שגילמור שם....לא ידעתי זאת.

FRANK ZAPPA1

New member
בהקשר זה לא צריך מכונת זמן כדי לדעת

את הברור מאליו ישנם תחומים בחייו של אדם שהוא יכול גם להיות נביא ואם תיקח את גדולי הגיטריסטים של העולם ותקרא מי השפיע עליהם יותר מכל לא תמצא שם את פטרוצי אך את גילמור כן וגם נדמה לי שפטרוצי בעצמו מעריץ את גילמור כך שלא צריך להיות פה חכם גדול עם מכונת זמן יש אינטרנט יש אתרי גיטריסטים ויש ראיונות איתם וזאת התמונה לטוב ולרע תאהב את פטרוצי יותר אדרבא אך את ההשוואה לגילמור לא אני עשיתי אני רק הגבתי

למעלה