John Kalonder

SaintJohn

New member
John Kalonder

למי שידע ולמי שלא ידע, הנה פרט מעניין על בנאדם עוד יותר מעניין: ג'ון קולאדנר (באנגלית מבטאים ככה) עבד עם אירוסמית' כשהם עבדו עם חברת "גפן" מהאלבום Permanent Vacation ועד Nine Lives (כולל). הוא היה חלק בלתי נפרד מעשיית האלבומים שלהם, והוא בנוסף משתתף גם בוידאו קליפ של Dude Looks Like A Lady וגם בקליפ של Pink. אני חושב שתסכימו איתי שהמראה שלו הוא אחד המצחיקים שיש, אבל זה כלום ליד הקול שלו.

*superstar*

New member
ממ.. זאת רק אני או שהוא ממש מזכיר

את ג'ון לנון בתקופת היוקו שלו..??

rocket

New member
הוא השתתפף רק ב dude ובפינק ?

נראה לי בעוד קליפים ... נראה לי שגם ב Blind man לא ?

SaintJohn

New member
קשה לי להגיד בוודאות

כי לא ראיתי את הקליפ הזה כבר מיליון זמן.

Aeroguy

New member
הוא איתם החל מ- Done With Mirrors

והוא אכן מופיע בקליפים המדוברים. אגב, התפקיד שלו מאוד לו מוגדר- הוא משמש כמעין יועץ ללהקה\להפקה... בכל אלבום בו הוא משתתף (ולא רק של אירו, הוא עובד עם הרבה להקות) התפקיד שלו מוגדר כ.... John Kalodner ולכן באלבומים ברשימות הקרדיטים כתוב: John Kalodner: John Kalodner יש לו גם אתר, www.johnkalodner.com, בו הוא עונה אישית לשאלות באימייל (מניסיון)

AeroTom

New member
אכן גם ב-Blind man

הוא משחק מישהו שעושה משהו עם עופות נראה לי...כמו קצב או משהו כזה.שימו לב. וגם רואים אותו יושב עם הלהקה לפני שהם עולים לבמה אצל הבר של מו בסימפסונס. זה הוא פה בין טום לבראד... בן-אדם מצחיק ללא ספק.

בינג

New member
אכן כן...

יש לו את אחד הקולות המצחיקים... הוא מדבר ב- Behind the music ...

AeroTom

New member
וגם ב-Making of pump

בין השאר הוא בין אלה שאמרו שצריך לשנות את המילים ב-Janie מ-He rape his little baby ל- He jacked the little bitty baby...

למעלה