John Is Not Mad

John Is Not Mad

חברה בוקר טוב, איך כשחזרתי מהמפגש ען החברה חיכתה לי הפתעה בבית והיא שהסרט שהזמנתי מסקוטלנד הגיע. בסרט היה מחולק לשלושה חלקים. החלק הראשון זה הסרט ששודר בשנות ה-80.הסרט השני זה היה הסרט יחד עם דברי ההסבר שלו. הסרט השלישי מצבו כיום. בסרט הוצגו הטיקים הווקאלים שלו והמוטורים שלו. בעיקר בלטו הטיקים הווקלים הקללות בעלות המסר המיני. נאלת השאלה האם הקקלות בעלות המסר המיני המובהק מראה אולי על תסכלו של אדם אשר אינו יכול להקים קשר עם בת זוג ומנסה לפרוק את תסכוליו המיניים באמצעות הקללות שהוא אומר?! אני יודע שזה שאלה עבור סקסולוגים. חברה היתה לי התלבטות גדולה אן להכניס את זה לפורום אול לא לכן הכנסתי את זה בתחילה לקומונה ואז איש חידות שאל אותי האם זה לא צריך להויע בפורום. היות ואני יודע שגן ילדים מצוטטים בפורום אז די התלבטתי. תיקי באם את חושבת שזה לא צריך להופיע פה אנא מחקי זאת ותאמיני לי שאני לא אפגע?! מחכה להתייחסותכם משה

שביק

New member
מוישל'ה היקר, לגבי מלים מגונות :-

ידוע על שתי קבוצות אוכלוסין שבהן אין קופרולליה: העדה החרדית הסגורה, שם יש יותר תנועות גוף מגונות מאשר מלים וקבוצה שניה - ביפן. בכל שאר האוכלוסיות יש את הקופרולליה לצורותיה השונות כחלק מהטוראט. ידועים, ומוכרים לי מספר רב של לוקי טוראט עם קופרולליה קשה שהם נשואים באושר לדבריהם. לא, זאת לא שאלה של תיסכול. ושאלה לי אליך. האם יש אפשרות להשיג דרכך את הסרטים שדיברת עליהם עבור הספריה של העמותה? אודה לך מאד. ומשה היקר תודה גדולה על כל האינפורמציה שלך להעשרת מידע החברים.

שביק

New member
גיל היקר, אני מנסה לשלוח לך מסר

ולא מצליחה. ולכן אעשה זאת מכאן, בקשר לתמונות, זוהי רק תזכורת, ואנא, סלח לי על נודניקיות. תודה לך שביק

למעלה