Johann Gambolputty

Wakamusha

New member
Johann Gambolputty

היי לכולם. רציתי קודם כל להדגיש ששום דבר בהודעה זו אינו מועתק בקופי-פייסט. שנית, רציתי לשאול אתכם : איך זה שכולם זוכרים אמנים כמו בטהובן, באך, שוברט, מוצרט , מנדלסון ,שופן ... אבל יש מלחין אחד שמעולם לא נכלל עם הגדולים. המערכון הנ"ל השפיע עליי כל-כך עמוקות שהרגשתי מחויב ללמוד את הדבר הזה בע"פ: Why is it.. that no one remembers the name of Johann Gambolputty: De von ausfern schplenden schlitter crasscrenbon fried a digger dangle dongle dungle burstein von knacker thrasher apple banger horowitz ticolensic grander knotty spelltinkle grandlich grumblemayer spelterwasster kurtslich himbleesen bahnwagen guten aben bitte eine nurenburger gertspurten mitz zweimache huber hundsfut gumberaber shonedanker kalpfleich mittler aucher von hautkoft of ULM אגב, ULM זה העיר באוסטריה שאיינשטיין נולד בה. ו... אממ. מסתבר שקפפליש זה קציץ בשר. I already knew by then these guys were on to something

Skyller

New member
וואו, כל הכבוד!

אני הדפסתי את השם שלו ויש לי אותו בארנק (למה? אין לי שמץ), וכשמשעמם לי אני מוציאה אותו ומנסה ללמוד בעל פה... בינתיים הגעתי עד ל- knotty אני מכירה מישהו מדנמרק שאמר לי פירוש של כל מיני מילים שם, לרוב יש פירושים דביליים...

Wakamusha

New member
אני חושב שלא באמת צריך

לעשות עבודת מחקר על החלק "dingle dangle dungle". אבל apple banger knacker thrasher היה באמת נהדר.

למעלה