JLPA TOUR!!!!!

JLPA TOUR!!!!!

סיבוב ההופעות לקידום הדיסק התחיל בטורנטו אתמול. אלאניס עלתה לבמה עם הלכב שלה והייתה שמחה ונחמדה מתמיד. הנה הסטליסט: Your House You Learn Right Through You Perfect Sister Blister Ironic Forgiven Head Over Feet Hand In My Pocket Mary Jane All I Really Want Hands Clean Wake Up Not The Doctor Too Hot You Oughta Know Everything שמתם לב להתעלמות מsfij???? עוד אין קטעי וידאו או אם פי 3 ובקושי יש תמונות. בואו נקווה שהאמריקאים יהיו יותר נדיבים. הנה תמונה יחידה מההופעה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif

באמת התעלמות מSFIJ
אבל כל JLP!
וhands clean וeverything![כן אני אוהבת אותו
] בא לי הופעה!
ודיסק!

o0Invisible0o

New member
שרשרת אלי ולא להודעה של

אנדרליטלג'אנקי..זה לא נכון וזה מבלבל. אומנות השירשור מלמדת כיצד לשרשר נכון

j u n k

New member
לא לא לא שרשרתי אלייך בכוונה

ומאחר ואת משורשרת לדן , אני לא מבינה מה הבעייה ...אל תדאגי מכל השנים שלי בפורום הזה אני חושבת שאני יודעת איך לשרשר. כן אפילו אם אני בלונדינית התאים האפורים מגששים את דרכם אל כפתור ההוספת תגובה.

Kill Bernard

New member
יש מושג אם היא גם מגיעה לאירופה?

סביבות קיץ? מתישהו? איפשהו?

shikma r

New member
פס הבלונד כל כך זיעזע אותי ש..

חלמתי שאלאניס צבעה את כל השיער לבלונד ושמה על הראש את הבדים השחורים האלה הרשת עם החרוזים היפים האלה.. הבעיה שהיא לא נראתה עמו אלאניס שאני אוהבת. וכן גם חלמתי שהייתה לי ולכמה בנות זרות פגישה איתה ודיברנו איתה בלה בלה. היה נחמד. חחחחחח

ברור! אצלי היא תמיד מבקרת בבריכה

בקיבוץ ומופיעה בערבי תרבות בחד"א. זה הכי צחוקים... גם פעם חלמתי שהיא באה איתי לטיול שנתי...

shikma r

New member
היא הייתה נורא נחמדה שם

ושיתפה אותנו בהכל :) הייתי כאילו הישראלית היחידה שם והיא שאלה אותי על זה..חחחחח מאוהבת בה.. והבלונד באמת זיעזע אותי וזה החלום הראשון שלי עליה. התבאסתי לקום

UnprodigalSon

New member
רק לי קפץ הדמיון היותר דופן

לרוג מאקס-מן? היא תכננה את זה? אם כן, זה די משעשע חוצמזה, מה אכפת לי, ש"תתפרע". את השיער המושלם שלה היא כבר הרסה עם התספורת. יותר נמוך מזה, כבר אי אפשר לרדת.

למעלה