JLP והספונג'ה שלי

מייקל21

New member
JLP והספונג'ה שלי

רציתי רק לשתף אתכם בחווית היום שישי הקבועה שלי - לקום ב-14:00, להתרחץ, ולהתחיל לנקות החדרר שלי שניראה כמו אחרי מלחמה. וכמובן, מיוזיקהוליק כמוני חייב משהו מעורר ומדרבן בנקיון... אז איך אפשר בלי כמה גיטרות חשמליות? אז אני שם את JLP, מתחיל עם ALL I REALLY WANT והפתיחה שפשוט דורשת לזוז, ועד שאני מגיע כבר ל- WAKE UP החדר שלי מבריק...

יפה!!!

ברגע אני החליט לסדר את החדר שלי נראה לי שכול הדיסקים של אלאניס יתנגנו ברקע עד שאני אסיים....

מגניב... עכשיו תורי...../images/Emo153.gif

מחר יש לי מבחן בהיסטוריה... אז לפני איזה שעה וחצי אני כזה בא להתחיל להתכונן, ושם את JLP במערכת... תאמינו לי שלא שמעתי אותו מלא זמן... מאז שיש לי את האנפלאגד הוא לא יוצא לי מהמערכת... אז אני מתחיל לשמוע את JLP ובאופן מפתיע ביותר אני לא בדיוק מתרכז במבחן... ועכשיו שמתי לב גם להרבה דברים חדשים שלא שמתי לב אליהם קודם, עקב כל שיש לי את האנפלאגד להשוות איתו חלק מהשירים של JLP... אוקיי זה לא יצא הניסוח הכי טוב... ננסח מחדש, באנפלאגד יש כמה שירים שיש גם בדיסק JLP ויכולתי להשוות אותם... למדתי להתחשב שגיטרות החשמליות! במיוחד בשיר HEAD OVER FEET שבהתחלה בכלל לא התייחסתי לגיטרות החשמליות בו, פתאום אני שומע חשמלית ואני מה זה מופתע, כי אני כבר רגיל לגירסה של האנפלאגד... למדתי לאהוב שוב את הגיטרות החשמליות! ושוב הבנתי למה JLP הוא האלבום האהוב עליי של אלניס... ובמבחן אני בטח אכשל, אני לא לומד, כפי שאפשר לראות...
אבל החומר מילא לא מעניין אותי, אז מה אכפת לי... הטריק של הספונג'ה... אני צריך לנסות לאמץ אותו מדי פעם, נראה לי יעיל ונחמד...

למעלה