JL #3

הייזל

New member
JL #3

תגובה ראשונית אחרי שגמרתי לצחוק על אקווה מן והגורמטים שלו היתה מה? האל ג'ורדן היה לא רק שמוק אינפנטילי אלא גם אדיוט. זכור בעיקר "היי, סופרמן העיף את כל היצורים עם משאית! גם אני יכול!" אין ספק, ברור לחלוטין למה החזירו אותו לחיים. הוא פשוט כוכב עולה.|ציניות| התגובה של הפלאש לוונדר וומן - "אה, וואו." התגובה של האל - "אני ראיתי אותה ראשון!" [כי הוא נשאר בחטיבת הביניים] התגובה של סופרמן - "את חזקה." היחיד שממש מדבר איתה. סטיב טרוור על תקן הבייביסיטר. כי היא נורא מסוכנת והיא גורמת לנזק במיליונים, פחות מסופרמן אבל עדיין, אז שומרים אותה בחדר קטן מוקף גברים. הכותבים בDC ממש ממש ממש מטומטמים. אמרתי כבר שאני שונאת את הריבוט המטופש הזה? תראו, DC, הסיבה העיקרית שאני העדפתי אתכם על מארוול היתה בגלל שהעולם של DC לא הסתכל על הגיבורים כעל פריקים מסוכנים לציבור ומה הלכתם ועשיתם? שיניתם את זה ולא נראה שיש איזו תקווה שהתפיסה הזאת תשתנה בקרוב. מדענים חסרי אחריות, אנשים כמו לקס לות'ר שמנהלים את העניינים, גנרלים וחיילים חמומי מוח וצרי אופקים. ככה אתם רואים את העולם? אין שביב של אור בחרא של יקום שלכם? אפילו הגיבורים שלכם הם יותר חרא של בניאדם מדמות לדוגמא. סופרמן מדוכא ומדכא אפילו יותר מבאטמן, האל ג'ורדון אדיוט, בארי משעמם וחושב בעיקר על עצמו ודיאנה היא loose cannon ואף אחד לא יודע מה תעשה ברגע נתון. ואקווה מן? הוא ערס יהיר עם אגו בגודל של האוקיינוס השקט.

הייזל

New member
ושכחתי

ויקטור סטון שאמור להיות הכוכב הגדול של הריבוט ושל הJL כל גופו מלא ננאובוטים מאפוקליפס. פשוט מושלם.

הייזל

New member
superboy #3

זאת היתה רכבת הרים רגשית. לא מצליחה להבין למה הם מרגישים צורך לדחוס כל כך הרבה לתוך חוברת אחת. עוד לא התמודדנו עם שאלה אחת וכבר הם שולפים אחרת. אפילו הדמויות שלהם לא עומדות בקצב. אבל החוברת היתה יפה. אני מתחילה להתעייף מכך שאין אנשים טובים ביקום החדש של DC. כולם קטנוניים ועם אג'נדה משלהם. בהרצה הקודמת אולי ניצלו את סופרבוי אבל הוא יצר לעצמו משפחה כאן אי אפשר לבטוח באף אחד. ממש באף אחד.

byron

New member
supergirl 3#

אם כבר רכבת הרים ריגשית אז זו מייצגת רק את הקטע של הירידה.... למה? בכל פאאנל אני שואל את עצמי למה היא עושה את זה? ולמה סופרמן לא עוצר אותה.....? והנבל החדש התורן בחוברת....? למה הוא צריך לעניין אותי? זה פחות מוצלח מהקטע שלקס (עם הזקן הג'ינג'י) רימה את סופרגירל שתעבוד איתו... זה לא שהיא תינוקת, היו לה חיים מלאים עד לרגע שליחתה, היה לה ניסיון, והנה היא רודפת ונכנסת לים של צרות בלי לחשוב בכלל. בזבוז של נייר. תודיעו לי כשהעלילה תתאפס על עצמה, אולי אחזור.....

DDN

New member
זו אכן הבעיה

DC מנסים להפוך להיות מארוול. אבל שוכחים שגם במארוול יש להם איקונים - יש להם את ת'ור, קפטן אמריקה, איירונמן - גיבורים אהובים! בDC עכשיו גם חוששים מסופרמן. כשהוא לא סלברטי מספר 1 בעולם. . .. הוא לא סופרמן!!!!

byron

New member
פעם חשבתי שבשביל זה בא גרדנר

האדם היחיד שיכול לגרום להאל להראות טוב. אבל לא, באמצע ה-90 גארדנר כבר נהיה יותר בוגר מהאל..... ויק סטון עדיין תעלומה בעיני, בטיטאנס הוא היה נהדר, הבוגר, האחראי. גם כשדיק היה שם הוא עדיין היה הכי בוגר ואחראי, אבל כאן ליד כל האייקונים.... לא יודע מה יצא. הופעת אורח של ד"ר morow, נחמד אני כבר לא זוכר אם הוא יריב שלהם או גם בJSA היה אותו... די נהנתי מהחובר שסוף סוף כללה את כל השיבעה. ההופעה של דיאנה כן תואמת את הדמות, יש בה את הראשוניות של מי שרק הגיעה מחברה מאוד מגוננת ולמדה להלחם כל חייה. חסר בצורה רצינית המטרה שלשמה היא נשלחה בגרסאות הקודמות שזה להביא שלום לעולם הגברים.... מצד שני גזע של לוחמות זה בערך מה שכן הייתי מצפה לראות, שוחרת מלחמה שכמותה. בארי, עדיין אני מחכה שוואלי יחזור, בנתיים פחות ממה שהוא היה בגלגול הקודם, זו ממש לא התגובה של ה"בחור הטוב" שבארי מייצג וזה נורא חסר לי. גם ההרצה שלו בנתיים לא מרשימה אותי. אקוואמן משחק את עצמו נהדר, מלך מצפה שכולם יתייחסו אליו ככה, בהרצה שלו הוא יותר צנוע אחרי חמש שנים של ניסיון, אז זה גם מעורר תיקווה לאמינות. אני עדיין מקווה שDC יודעים מה הם עושים, ביחוד לאור הסיפור בבאטגירל שמתקדם ממש יפה לדעתי, וגם הטיטאנס שמראים גישה בוגרת יחסית וטובה לסיפור. נראה לי שבעוד חודשיים הכל יתייצב וסופס' יחזור להראות כגיבור הגדול מכולם (ההערה של סופרגירל שאומרת ששומעים בקול שלו שהוא לא יכול לשקר... זה קלארק קלאסי, למרות שכל הזהות שלו היא שקר...)

הייזל

New member
supergirl 3

לא דיברתי על החוברת כי אחרי JL ןסןפרבוי זה היה קצת מרפה ידיים לקרוא את זה. היא אומרת שהיא מרגישה שקלארק לא ישקר לה אבל מתעלמת ממנו ומהאזהרות שלו אבל הטייקו הזה.... היא אומרת שהיא לא בוטחת בו אבל כן עושה מה שהוא אומר.
אני כל הזמן מצפה שסופרמן יופיע כדי להציל אותה מהשטויות שלה ואז מזכירה לעצמי שזו לא סמולוויל וסופרגירל היא לא קלואי. |אנחה|

daeve1

New member
שנאת הגיבורים זו גישה יותר ריאלסטית

ואני אוהב אותה. הגישה הקבועה של DC כבר נהיתה מיושנת ואני שמח על המהלך הזה שהם עשו. מצד שני, JL החדש עד עכשיו היה בינוני מינוס וכך גם רוב הכותרים שלהם. אם כבר ריבוט אז היו הולכים עד הסוף וממש הופכים את זה לכמו האולטימייטס של מארוול...

daeve1

New member
כי הגישה שלהם מיושנת והופכת הרבה מהגיבורים

שלהם ללא רלוונטים לימינו. למה לדעתך הקומיקסים של מארוול הצליחו במכירות הרבה יותר מהקומיקסים של DC במשך תקופה ארוכה? למה סרטים של מארוול מצליחים יותר משל DC? למה סרטים של מארוול טובים יותר משל DC? למה באטמן הוא גיבור העל היחיד של DC שמצליח (ומצליח יותר מכל גיבור על אחר)? כי הוא אנושי, ומתמודד עם דברים אנושיים. וכך גם הגיבורים של מארוול ברובם. ככה אנשים יכולים יותר להתחבר אליהם, בגלל שיותר קל להם לראות בגיבורים האלה את עצמם. לרוב הגיבורים של DC יש כוח של אלים וכמעט ואין בהם פגמים, שלא לדבר על החליפות וסיפורי האוריג'ן המטופשים של הרבה מהם. בגלל זה קשה לאנשים להתחבר לדמויות DC שהן לא באטמן, וכן הרבה מתחברים לדמויות של מארוול. DC הבינו את זה, שינו את העולם שלהם ועשו ריבוט ועכשיו את אפילו רואה איך זה משפיע על המכירות ואיך הם מנצחים את מארוול (לפחות בינתיים, אם הרמה של רוב הכותרים תישאר בינונית אני מתאר לעצמי שהמכירות ירדו ושוב מארוול יובילו עליהם).

הייזל

New member
הבעיה של DC היתה מחסור בסיפורים טובים

לא בגלל שלסופרמן או וונדר וומן יש כוחות של אלים. רוב הגיבורים של DC עושים טעויות ובכלל לא מתנהגים כמו אלים. הסרטים של DC פחות הצליחו מאלו של מארוול, במיוחד "סופרמן חוזר" בגלל שהם היו סרטים גרועים, לא בגלל הדמויות. הם נכשלו בגלל שהרעיון היה יותר איך נרוויח מהמרצ'נדיס ולא איך נספר סיפור טוב. ורבים וטובים ממני אמרו את זה לפניי. הריבוט לא הגיוני. יש שם יותר מדי דברים לא הגיונים שהם פשוט מתעלמים מהם. איך דיק הספיק בחמש שנים להיות רובין, נייטווינג, באטמן ונייטווינג? איך דמיאן יכול להיות הבן של ברוס? איך? כבר דשנו בשינוי שנעשה בסופרמן אז אני לא אחזור על כך. אז כן, המכירות של DC *כרגע* גבוהות אבל זה לא ימשך הרבה זמן. ברגע שהחידוש יפוג אנשים יתחילו להבחין בכל הבעיות ואז המכירות יתחילו לרדת ובגדול. כבר בחודש הראשון אנשים ניבאו שיהיה ריבוט נוסף. שנאת הגיבורים היא לא גישה ריאליסטית והיא בעצמה מיושנת. זה התאים למארוול שיצאו בשנות ה-60 כשאנשים במיינסטרים פחדו משינוי ומהזר ומהקומיניזם ואז כל מוטציה התקשרה מיידית עם פצצת האטום. בסרטי הXמן ההתנהגות של האוכלוסיה כלפי המוטציות זהה ליחס כלפי הומוסקסואליות וקומוניזם. הסרט הראשון מזכיר נורא את המקארתיזם וציד המכשפות. בסרט השני אימו של אייסמן [או מי שיהיה אייסמן] שואלת אותו אם הוא ניסה להפסיק להיות מוטציה ואחיו מתנהג כמו הומופוב. אני תמיד אהבתי את הגישה של DC למטהיומנס. שזה יכול להיות כוח לטוב או לרע, שזה תלוי באופי של האדם ולא בגנים שלו. זאת הגישה הנאורה יותר שאליה צריך לשאוף. DC במקום להנהיג ולשמש דוגמא בחרו ללכת אחרי העדר. הם יכלו לעשות את הריבוט מבלי לאבד את הדברים שייחדו אותם הם בחרו להיות תאומי מארוול.ואני לכשעצמי לא אפסיק לדרוש מDC לעמוד בסטנדרטים גבוהים יותר. אפילו כשהם מחרבשים כל חלקה טובה.

Lion_Heart

Well-known member
אם אני לא טועה

דאמיין היה הבן של ברוס לפני הריבוט

הייזל

New member
אז?

דמאיין היה בנו של ברוס לפני הריבוט ולבאטמן היתה היסטוריה של לפחות 10 שנים כבאטמן. לפחות 10 שנים. ללויס וקלארק היה יום מיוחד 12 שנה מאז הראיון הראשון של לויס וסופרמן וזה היה ב 2006. לברוס היה מספיק זמן לפגוש את טליה ולהביא את דמיאן לעולם. אחרי הריבוט דמיאן עדיין בנו של ברוס אבל באטמן באזור רק 5-6 שנים. ברוס מעולם לא נראה לי כמו האדם שיהפוך לבאטמן כשיש לו ילד קטן לגדל. ובכלל, מוזר לי שזה לגיטימי שברוס הוא אב ביולוגי לילד אחד ואב מאמץ לעוד שלושה אבל לא לגיטימי שסופרמן יהיה נשוי או באיזושהי מערכת יחסים רומנטית לטווח ארוך.

Lion_Heart

Well-known member
fair enough

צודקת בכל מה שאמרת...אבל אני עדיין צודק בזה שדמיאן היה בנו של ברוס עוד לפני הריבוט...זה כל מה שאמרתי, וברוס הוא אב מאמץ לדיק וטים...מי עוד? אני לא בטוח שהוא אימץ גם את ג'ייסון

למעלה