jinx on me! help!

• פותח הנושא Nihau
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
jinx on me! help!../images/Emo54.gif

תולדות קורות הפריפורם ניהאו החליטה שכנראה אין לה מזל עם ספרים שחורים,מקרה שהיה כך היה: סוף סוף הצליחה ניהאו לשים את ידיה אוהבות הספרים על ספר שחור קסום לאחר שהקודם נחטף באכזריות וחוצפה שהפושעים יאלצו לשלם רבות בעבורם. אך מסתבר שזה ספר שחור קסום עויין! לפחות כמעט כל שאר החבורה נחושים בדעתם שיש להשמיד את הספר! בראיון עם ניהאו כאשר נשאלה מה דעתה על כך הגיבה: "להשמיד! ספר! שלי!... אפשר להרוג על דברים שכאילה!" בעוד עיניה בורקות, ציפורניה נשלפות ובחיוכה ניכרים ניבים לבנים וארוכים מהרגיל. לאחר עבודת שכנוע קשה ומפרכת הצליחה החבורה לשכנע את ניהאו שיש אכן צורך לפחות בהעברת הספר אל האביר ג'וג'ו ולדרך הם יצאו על סוס ריאן המהיר להפליא ולפתע מוצאת את עצמה ניהאו על הקרקע לבד וללא הספר! גנבה! וחוץ מזה איפה כולם? מבט מהיר הבהיר לניהאו שהיא נמצאת באמצע עקבות של פנית פרסה של סוס גדול במיוחד. תקשורת זריזה עם ניארת' הבהירה שעברו 35 דקות שאין לה מושג מה קרה בהן חוץ מחוסר מסויים בספר שחור! מה אתם הייתם עושים? מצאנו סיבה לחשוב שחוטף הספר החצוף (דמו בראשו וכו) נמצא גם ככה בכיוון שלנו ושוב יצאנו לדרכנו המקורית... פגשנו גם קנטאור אבל על זה יספרו אחרים. שאלות כאן הן: איך נפטרים מJINX שכזה? האם כל ספר שלי חייב להיות קשור אלי בשרשראות? האם לצבוע את הספרים שלי בצהוב? האם אי פעם נגיע לספריה מלאה? החיים מלאים חידות...

Furyen

New member
Ah, books. I know this one...

Bo--Hoo... Nihau lost her book. great. like we care. she shouldn't have had it in her possession on the first place. That horse of yours, group members, is going to get both my horse and my undead-orc decompose pretty quickly. and that blind guy who calls us an abomination, who is he anyway? because of him Serenity had to cross the river UNDERNEATH the water, and now he stinks, the damn undead thing. he annoys me. I should've let him stay in the river to watch all the "keen looking fish" he found. the only reason I ordered him to come back up on the other side is, except for him being a pretty good bodyguard and mind-mate (the headache...), that I feel a little bad for "taking over" his body. in short, we rode, the rest of the party tried to escape, we crossed the river and now I'm working really hard on creating a few magical items for serenity and the horse. I still need these two with me. damn, I want to go home. Furyen, Arashin's 11th, with a headache from Serenity...

סרניטי

New member
לאן כולם בורחים??

אני לא מבין. קודם כל הייתי בערבה. אחרי זה הגעתי לים. אבל אין ים בערבה. אז פגשתי את ניהאו וקון ומון וג'רוד. ואז נסענו על הים ובעטנו בגובלינים. ואז הגענו למקום אחר ביער. ואז לטירה של ג'וג'ו עם המקדש שעליו יש משהו מזהב ומצאתי מטה שחור. ואז הלכנו למקום עם הלטאישים וג'רוד נעלם והגיע איזה פארוק גדול ושיכור ונשרפתי. ואז היינו שוב אצל ג'וג'ו. ואז שוב הלכנו לאנשהו והרגנו סאטירים ומצאנו ספריה, אבל אני לא זוכר משם כלום. ואז הלכנו לספריה אחרת וגם ממנה אני לא זוכר הרבה חוץ מהכלא שהגענו אליו אחר-כך וראיתי את ניהאו... ואז יצאנו החוצה והרגנו סאטירים וקיבלתי גרזן. ואז היינו במקדש עם המון מינוטאורים וסאטירים שהתקיפו אותנו ומון נפצע. ואז חזרנו לבית של ג'וג'ו. עד כאן הכל היה בסדר. עכשיו, משהו מציק לי כבר כמה זמן, ואני לא מצליח להבין את זה. לא שאלתי את פיורין כי הוא בטח יכעס. לאן מון נעלם??? בכל מקרה, אני זוכרת את הטירה של ג'וג'ו ואז פתאום מצאתי את עצמי בגוף של אורק (ראיתי במים) ופיורין היה בגוף שלי ואז הייתי צריך להאמין שהוא שם אחרת זה היה מוזר מדי ומאז אני גם שומע אותו בתוך הראש וזה מוזר כי הוא מדבר איתי במילים שבהתחלה חשבתי שהן קללות ואז פיורין אמר שלא וטכנולוגי זאת בכלל לא קללה. אני לא מאמין לו, אבל למדתי מה זה "א-פק-טי-בי". ראיתי דגים. הם היו גם שחורים ורציתי לתפוס אותם אבל פיורין אמר משהו על רקוב ולצאת ואל-מת ודברים כאלה. זה נשמע רע ובסוף הוא פשוט אמר לי לצאת אז יצאתי. הוא שומר עליי קצת. שאני לא יעשה שטויות. הוא מזכיר לי את אמא שלי. וקצת את ניהאו, רק שניהאו לא מדברת איתי בתוך הראש. אז פיורין מצא עץ והתחיל למלמל משהו ואז לקח ענף ממנו ומאז הוא בקושי מדבר איתי, גם בתוך הראש. הוא כל הזמן מ-ג-לף (זה מה שהוא אמר לי) דברים בעץ, וניסיתי גם ל-ג-לף, אבל הענפים שאני לוקח פשוט נשברים. אולי אי אפשר ל-ג-לף עם גרזן. או שניים, או שלושה. אה, והיה את הקנטאור. האיש-סוס. היה לו גרן ממש ענקי שקפץ לידיים, ואני רוצה שפיורין יעשה לי כזה אבל הוא רק אומר "שאט אפ" או משהו וממשיך לשחק עם הענפים שלו. הקנטאור ממש רצה להרוג אותי ופיורין אומר לי כל הזמן שהייתי נורא מעצבן בתור "כדור עלטה". אני לא יודע על מה הוא מדבר. לא הייתי כדור בחיים שלי, ואני אפילו לא יודע מה זה עלטה. אולי הוא השתגע. כולם כבר הצליחו. והנץ-סוס לא מדברת איתי יותר. אולי היא כועסת? זהו. אני חושב שאמרתי הרבה דברים. סרניטי, אורק מסכן שרוצה לחזור לגוף שלו, או לפחות לגדל שיער...

snift

New member
קה סרה, סרה.

במהלך רכיבתם המשותפת של קון וניהאו (סופסוף לבד) לעבר אחוזתו ההולכת ונבנית של הברון ארמדיל, נעלמה לפתע ניהאו מעל גבי סוסו של קון. ניארת' דיווחה לקון כי התבצע פה הרגע קסם "מעבר". קון, שמזה חודשים מחפש מישהו שיודע לעשות קיסמי מעבר חש נבגד לרגע מאחר ועלה על דעתו כי ניהאו פשוט לא סיפרה לו על כך שהיא מסוגלת לעבור. לאחר כשניה וחצי הגיע קון למסקנה כי לא ניהאו בצעה את הקסם אלא הוא בוצע עליה וכן היה לו חשד לגבי מבצע הקסם - הקוסם שגר במערב שאליו היו אמורים השליחים (המתים) להביא את הספר. קון ביצע פניית פרסה מהירה ויצא חזרה מערבה, לאחר כחצי שעה של רכיבה הוגיע לו ניארת' כי ניהאו חזרה למקום שממנו נעלמה, לאחר מספר דקות נוספות התעוררה ניהאו ודרשה שקון יבוא לאסוף אותה. בלית ברירה חזר קון על עקבותיו ואסף את ניהאו. ביחד הם החליטו שחשדו של קון היה מוצדק וכי הספר נמצא במערב וכי עליהם לצאת מערבה מייד ולהחזיר את הספר. ניהאו החליטה שליתר ביטחון היא תשב הפעם מקדימה, מסיבה כל שהיא קון לא העלה שום התנגדות. בדרך חזרה מערבה עברו ניהאו וקון לא רחוק מהמחנה בו השאירו את פיוריניטי, אחד מהם ראה את הסוס והשניים החליטו לצאת בעקבות ניהאו וקון. לקראת הצהריים, ראו צמד הרוכבים רוכב המתקדם לעברם מן המערב, התברר כי אין מדובר ברוכב אלא בקנטאור. שני הרוכבים האמיצים שמעו בעבר על קנטאורים אולם היתה זו הפעם הראשונה שפגשו אחד כזה. הקנטאור נראה כלוחם מצוייד היטב והציג את עצמו כאלוף של מישהיא שהוא הגדיר כ"אלה". ניארת' נראתה קצת נרגשת מכך אולם בדיוק אז הגיעו פיוריניטי. גרזנו של הקנטאור קפץ לידו והוא ניסה לחסל את סרנטי. (כאן המקום לספר לך, הקורא היקר, כי ברגע זה סרנטי הינו אל-מת, נשמת האלף שלו תקועה בתוך גופו המת של אורק) לאחר מספר תרגילים אקרובטיים ונסיונות שכנוע רבים, עלה בידינו לשכנע את הקנטאור שלא להרוג את סרנטי והדרכנו אותו אל טירתו של הברון ארמדיל, אליו הוא התעקש להתייחס כאל "הותיק". משם המשכנו לעבר הנהר וחצינו אותו. עכשיו ממתינים לנו רק: 1. מכשף שגנב את ניהאו ואת הספר. 2. ספר שיש למצוא דרך להשמיד אותו. 3. אי מלא דרקונים שיש לשכנע אותם שאנחנו בסדר. 4. ספריה ענקית שאם נצליח להכנס אליה, יהיה צורך לשכנע את ניהאו לצאת מתי שהוא.

Nihau

New member
כשניהאו תתפוס אותו...|עינויים קשים|

לניהאו יש רעיונות מאוד יצירתיים כרגע לגבי עתידו הלא ארוך חיים של הקוסם הגנב החצוף!

למעלה