jimmy eat world

shiepki

New member
jimmy eat world

קלטתי משהו- לפני כמה זמן שאלתי פה איך קוראים לדיסק החדש של JEW (ראשי תיבות בכוונה?...) כי באינטנט כתוב שקוראים לו bleed american ושככה גם קוראים לשיר הראשון וב-MTV כתוב שקוראים לו jimmy eat world. היום קניתי את הדיסק וגם שם כתוב jimmy eat world ולשיר הראשון קוראים salt sweet suger. אז האזנתי לדיסק וגיליתי ש-SSS ו-bleed american זה בעצם אותו שיר!!! המסקנה שלי מכל זה היא שהם שינו את השם זמן קצר אחרי 11 בספטמבר או משהו כזה, כי בטח החברת תקליטים החליטה שאמריקני מדמם זה לא שם כל כך פטריוטי, או לפחות נדמה לי. מה אתם חושבים (או יודעים)?

voodoo

New member
לא שווה אפילו הורדה ...

חרא של להקה ( לדעתי כמובן..) בלה

ShLuMp

New member
זו הלהקה

הכי גרועה ששמעתי בחיים עדיף לשמוע שרית חדד! |הגזמה|

ּpine appleּ

New member
איזה מגעילים אתם!

רק בגלל שלבן אדם יש העדפה מינית שונה משלכם זה אומר שהוא פגום? סורי, היחידים שפגומים פה זה אתם

manic_subsidal

New member
אני דווקא ממש אוהב אותם

הקשבתי להם דיי הרבה אבל כמו שלמדתי כאן כבר בפורום... הם emo punk וזה פורום שדי שונא emo זה מה שאני הבנתי לפחות בכל מקרה לדעתי הם ממש טובים

johny walker

New member
לדעתי האלבום בהחלט שווה

או לא סתם שירי ניו פאנק או post alternative.. יש שם גם כמה קטעים ממש נוגים ויפים. אני מציע לפחות לשמוע... ואם מישהו יכול להוריד אז זה בכלל טוב ... שווה לתת ניסיון... לא לפשוט לפי השיר המאוס מהרדיו... זו דעתי.

shiepki

New member
לא יודע

כמה הוא עלה (קיבלתי אותו מתנה), וחוצמזה... אני די אוהב אותו אבל בערך חצי מהשירים בו הם ממש אמו- שקטים, איטיים, רגועים ואפילו יש קול בקראונד של אישה. תלוי אם אתם אוהבים רק מוזיקה מהירה ורועשת או שאתם פתוחים להצעות.

למעלה