Jimmy Eat World

Dragon L

New member
תגידו...

כל להקה שלפי דעתכם היא מעלה קליפ ב-MTV אז זה מגעיל?? מה קשור?

amit470

New member
לא

יש הרבה חרא בMTV אבל THE MIDDLE זה שיר מצוין למרות שהוא לא כל כך פאנק

Sexy me

New member
אני יודעת לנגן אותו!

ננה בננה! סוף סוף קלטתי שזה השיר הזה! למדתי לנגן אותו, ולא זכרתי איזה שיר זה! ופתאום, גיליתי שיש לי אותו על המחשב..! זה ממש ממש ממש קל! 4 אקורדים והכל פאוורים (מן הסתם...) אוי, אני מרגישה נורא... מאגניבה כזאת...

ּpine appleּ

New member
אני לא ממש אוהבת אותם

אבל הליריקס של the middle נחמדים אה ומשהו מוזר- עד לפני ככה 3 חודשים או טיפה יותר, אף אחד לא הכיר אותם...... פתאום כולם מכירים אותם..... זה עצוב......

theAMP

New member
אני חייב לציין...

שהאלבום האחרון שלהם זה לדעתי האישית (כנראה בלבד) האלבום הכי טוב שיצא השנה... אולי בגלל שעברתי דברים מאד מסוימים שמאד מזכירים דברים מסוימים שהוא כותב... (מה לעשות, אני בנאדם אמוציונלי... בגלל זה אני אוהב אמו) בכל מקרה, זה דיסק מרגש ברמות והוא פשוט מקסים... אני לא יודע אם אפשר להגדיר את זה בתור פאנק ממש... הם מאד מזכירים לי את אלביס קוסטלו בזמנו, שהיה פאנק ולא פאנק בו זמנית... גם שמעתי מישהו קורא לזה power pop שזה שם נחמד. בכל מקרה, זה לא ממש משנהכי הגדרות ז´אנריות וסיגנוניות זה לילדים קטנים ומפגרים...

^NB^

New member
מכירים את הלהקה

Adolf Eats World? זה להקה מאירופה שעושה פרודיה לשירי גי´מי איטס וורלד

TimBuck2

New member
ג´ימי!

כן, אני חושבת שכל להקה שמגיעה לאמטיוי הופכת לזבל. ולא רק בגלל המוזיקה, אלא בגלל מה שאמטיבי מייצג. תרבות ממוסחרת וצבועה. בה כל קליפ שעולה יותר שווה יותר, ובהתאמה- ערכו המוזיקלי עולה. (פארדוקסלי) הכל עטוף במין עיסה דביקה של וורוד, ואחרי הסחפות או קביעה של מה מגניב ומה לא. ולכן, כל להקה שנותנת שהקליפים (תרבות קלוקלת בפני עצמה) ישודרו בערוץ הזה עושה את זה כדי לקבל יותר קהל, יותר מעריצים וע"י כך- יותר כסף. אחרת, למה לה? ואל תגידו לי שהאמרגנים קובעים, כי הלהקה יכולה לקבוע אם היא עושה מוזיקה או לא, או מצטלמת או לא וכן הלאה. אני יודעת שלפעמים אמטיוי משדר מוזיקה טובה, שאני אוהבת, בעיקר כדי לפנות לקהל יעד אחר, אבל חורה לי לראות להקה טובה בערוץ הזה. וההערכה שלי כלפיהם יורדת פלאים. בההה!

TimBuck2

New member
dead kennedys- MTV get off the air!

Fun Fun Fun in the fluffy chair Flame up the herb Wolf down the beer - (click!) - Hi I´m your video DJ I always talk like I´m wigged out on Quaaludes I wear a satin baseball jacket everywhere I go My job is to help destroy What´s left of your imagination By feeding you endless doses Of sugar-coated mindless garbage So don´t create Be sedate Be a vegetable at home And thwack on that dial If we have our way even you will believe This is the future of rock and roll... How far will you go How low will you stoop To tranquilize our minds with your sugar-coated swill You´ve turned rock and roll rebellion Into Pat Boone sedation Making sure there´s nothing left of the imagination M.T.V. Get off the M.T.V. Get off the M.T.V. Get off the air Get off the air See the latest rejects from the muppet show Wag their tits and their dicks As they lip-sync on screen There´s something I don´t like About a band who always smiles Another tax write-off For some schmuck who doesn´t care M.T.V. Get off the air And so it was Our beloved corporate gods Claimed they created rock video Allowing it to sink as low in one year As commercial TV has in 25 "It´s the new frontier," they say It´s wide open, anything can happen But you´ve got a lot of nerve To call yourself a pioneer When you´re too god-damn conservative To take real chances Tin-eared Graph-paper brained accountants Instead of music fans Call all the shots at giant record companies now The lowest common denominator rules Forget honesty Forget creativity The dumbest buy the mostest That´s the name of the game But sales are slumping And no one will say why Could it be they put out One too many lousy records?!? .T.V.--Get off the air! NOW

pikitup

New member
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

שטויות! אמטיוי לא קובע כלום. לראנסיד היו משהו כמו 6 קליפים באמטיוי (למרות שיש אומרים שהם ממסוחרים ומגעילים), והם עדיין אחת הלהקות האהובות עלי. חוץ מזה, שאין שום דבר רע במסחור בתכלס. המוזיקה היא זאת שקובעת, וכל השאר בולשיט. לא משנה כמה כסף מוציאים על קליפים או על פרסום. אם המוזיקה טובה זה מה שחשוב. ואם המוזיקה לא טובה, לא משנה כמה אידיאליסטים הם יהיו, הם עדיין יהיו מסריחים.

voodoo

New member
זה כבר פחות בקטע של המסחור...

אני לא יודע כמה לכמה אנשים באמת אכפת כמה הלהקות האלו מרוויחות או איך הם עושות את הכסף ( מצידי שיהיה עוזרים של הרב צ´ובה ..) אלא יותר שהלהקות האלו נכנסות למייןסטרים, אולי בפאנק זה לאו דווקא ככה, אבל לדעתי זה יותר בקטע של להקות מחתרתיות שברגע שהרבה אנשים מכירים אותם הם כבר פחות מעניינות ... ולאו דווקא כל הזיבולים האלו על להקות שעשות קצת יותר כסף משחרור סינגל לאמטיוי ...או משהו בסגנון, בכל מקרה..את ג´ימי, לא אוהב...

shiepki

New member
אחל להקה!

רוצים שיר טוב שלהם? תורידו את the authority song. שאלה בקשר אליהם- לדיסק החדש (ש-the middle מתוכו) קוראים jimmy eat world או bleed american???

eb182

New member
בחלק מהדיסקים

הם שינו את השם בגלל ה-11 בספטמבר

manic_subsidal

New member
הורדתי עכשיו 22 שירים שלהם

הם ממש לא רעים עשיתי את זה בהמלצת מישהיא.. אני לא ממש מכיר אותם כאילו אני לא מכיר אותם בכלל כי שמעתי את כל השירים האילו פעם אחת אבל אהבתי את המוזיקה יותר מזה אני לא יכול להגיד כרגע אבל אני רוצה להוסיף שמודם כבלים זה דבר אדיר... אז כשאני אומר "הורדתי עכשיו" לזה אני מתכוון!!!

למעלה