jim camp

dilan angel

New member
jim camp

משיהו ראה אתמול? זו אחת מהתוכניות החדשות שאם טי וי הפיקה... נראה דיי עלוב אבל חמוד..

dor307

New member
מישהו אם קול מעצבן לקח

כמה אנשים (בנים ובנות אבל הרוב בנות) ומלמד אותם לעודד,מין תוכנית מציאות(ככוב נולד או מעודדת נולדת) מעצבן ביותר! והתוכנית הזאת של הבלונדה ובעלה דפוקה ומשעממת!!איך רואים שהיא רק רוצה פירסום!כי אף אחד לא מכיר אותה

FreakOfNature

New member
נ"ש../images/Emo26.gifהיא חוזרת ובגדול...

הרבה זמן היא לא הייתה בסביבה, אבל הנה היא שוב, better than ever... רוצים לדעת מי זו
כנסו לקישור (השמעת השיר החדש שלה...+מי זו)

../images/Emo45.gif שיר ענק כבר אמרתי+נ"ש

השיר החדש של אבריל don't tell me שיצא עוד שבועיים לתחנות הרדיו באמריקה ובמרץ כנראה יצא הקליפ לעומת אנסטסיה שהשיר ענק השיר של אבריל לא משהו בכלל,טעות להוציא שיר כזה כסינגל ראשון, אחרי הכישלון של הסינגל האחרון שלה

YANIVMC

New member
אני יודע מי זו

הנסיכה עומדת לחזור ובגדול ....... זו אנסטסיה ....

C o s m i C

New member
אני ראיתי!! ועוד איזה חצי שעה יש..

newly-weds!! הסדרה של ג'סיקה סימפסון! :)) שמעתי על הסדרה המוווווווון! ה צריך להיות ממש מצחיק, היא ממש אמממ..לא חכמה to say the least. חחח יש מלא דברים יפים עכשיו יש יותר punk'd,camp jim, newlyweds,the osbournes(העונה החדשה נראה לי..ויופי שהיא סוף סוף הגיעה כי כבר חרשו על העונה הישנה) וthe wade robson project כל הסדרות ממש ממש יפות- כדאי לכולם לראות! וגם יש אמריקן איידול 3 בסטאר וורלד, אז הלוח שידורים שלי כבר מוכן! wooohooo סוף סוף MTVE מביאים יותר סדרות רגילות, כמו שיש בMTV באמריקה.

למעלה