Jewish genealogical researches in A

patyzon

New member
Jewish genealogical researches in A

Jewish genealogical researches in Argentina http://www.jewishgenealogy.com.ar/index.html

bilen

New member
יש לי חיפושים לבצע בארגנטינה

זה מספיק חשוב עבורנו כדי שנשלם אפילו עבור החיפוש. האם אתה יודע עליו משהו מעבר להצבעה על האתר? האם הוא מוכר כמקצועי?

patyzon

New member
לא יודעת

כתבתי אליו לאיימל שמופיע באתר, אבל במתיים לא קבלתי תשובה.

yoavep

New member
מהו החיפוש?

בתי קברות? רישומי לידה? מה בדיוק. אני מכיר קצת את התהליך ושם ואולי אוכל להפנות אותך לאדם המתאים.

bilen

New member
לא יודעת מה בדיוק: מחפשת אח/אחות

של סבא שלי, שהגרו בנראה לפני כ-100 שנה מגליציה לארגנטינה (מויזסוויל ? ) . אני לא יודעת שמות פרטיים שלהם. לגבי אח - זה כנראה וודאי. קיבלתי איזו עדות מאשה שעלתה לארץ, אבל מפאת גילה המתקדם מאוד, יכול להיות שהיא לא דייקה. לגבי אחות - קשה לדעת ולעקוב כי שמה כנראה שונה בהמשך עם נישואיה. מצאתי בעבר מצבות בשם המשפחה בבואנס איירס ומצאתי גם במדריך הטלפון, אנשים רבים שנושאים את שם המשפחה הרלבנטי. אבל כל זה לא יכול לעזור בלי שמות פרטיים ועם קושי לתקשר בשפה מקומית. עשיתי נסיונות לפנות במיילים לפני כמה שנים, אבל לא זכיתי לאף תגובה. אולי בגלל שזה היה סמוך לתקופה של הארועים הכלכליים הקשים והשינויים שהיו שם באותה תקופה. אחבר את הפרטים שידועים לי ואעביר אליך במסר כדי לבדוק אם ניתן להתקדם עם זה. תודה.

חוהפורת

New member
אולי אתה יכול לעזור

אני מעוניינת למצוא את צאצאי ישראל ומשה בורכובסקי או בורוכובסקי. Borchovski or Borochovski ידוע לי ש: 1. הם הגרו לארגנטינה לפני מלחמת העולם השניה מהעיר שדלץ (Siedlce) בפולין. 2. שניהם נולדו בין השנים- 1907 - 1897 3. שם הוריהם שמואל ורבקה. 4. היו להם שתי אחיות המבוגרת מהם צירל והצעירה מהם שרה. האם אתה יכול לעזור? חוה פורת חוקרת משפחות: לויט (דאגאסטן רוסיה), קורן (טרנובז'ג פולין), פיטשון חנוכה (סלוניקי יון), פדרמן בורוכובסקי (שדלץ פולין) www.myroots.co.il

soring

New member
אני גם פניתי ל amia - יש אופציות ?

בחיפוש אחרי צאצאים של אחות של סבתא שלי. היו לי שמות של אחות ושל בעלה, ומצאתי באתר של amia את רישום הקבורה שלהם. לאחר מספר שבועות ענו לי שיעזרו לי אך זה יקח זמן. חלפו חודשיים נוספים ולא שמעתי מהם. יש דרך להשיג את הנתונים בדרך אחרת? משרד הפנים הארגנטינאי נגיש? תודה

patyzon

New member
שמות משפחה של יהודים בארגנטינה

ליד כל שם משפחה יש בו מספר. לפי מספר זה אתה יכול לראות שמות משפחה אחרים ששייכים לאותו שורש.

rtamary

New member
חיפוש רשומת פטירה בארגנטינה

יואב וכל חברי הפורום החביבים, האם יש לך נסיון בחיפוש מהסוג הנ"ל ? אני מחפשת רשומת פטירה. ידועים לי הפרטים הבאים : שם פרטי , שם משפחה , שמת פטירה , מקום הפטירה ( סנטה -פה , ארגנטינה ). נמנעתי מלפנות ל agja כי באתר החדש ( וכנראה זה רק שלב ראשון שלו ) כתוב שאינם מבצעים חיפושים ספציפיים ...) תודה תמרי

ari היחיד

New member
registro civil = משרד הפנים בספרדית

במשרד הפנים בארגנטינה רק זה שנמצא במקום מגוריו עד שנפטר כלומר משרד הפנים בסנטה-פה יכול לתת לך תעודת פטירה כל אחד יכול לבקש את תעודת הפטירה ואין צורך בייפוי כח אם אינך רוצה תעודת פטירה אתה יכול לפנות לבית הקברות היהודי בסנטה-פה ולבקש מהם תמונה של המצבות או אישורים שהאנשים האלה קבורים שם בדרך-כלל הם אנשים טובים שישמחו לעזור לך

soring

New member
שאלה

יש לי שמות שנפטרו, ומקום קבורתם. אינני יודע היכן בדיוק התגוררו (אולי ניתן להסיק בקירוב ממיקום הקבורה) אני מעוניין לאתר את צאצאיהם. האם אתה מכיר?

מירונו

New member
גם אני מחפש קרובים שם

וב-AMIA הבטיחו לסייע - אך בינתיים ללא הועיל. האם תוכל לפרט אם יש דרכים אחרות?

למעלה