jethro tull bootligs

gidi ahronovich

New member
jethro tull bootligs

היי ראשית מיצטער על שגיאות הכתיב חלקכם כאן מכירים אותי שמי גידי ואני מוכר בתור העיוור המטורף שמשוגעה על גטרו טאלל בהופעה בסינרמה איאן אנדרסון אפישלו שאל אותי אם אני צריך רופא כי צרחתי שם ממש כמו מטורף. טוב אז יש בראשותי בוטלגים מכול סיבובי ההופעות של הלהקה ואם משהוא מעוניין אני בשימחה אמשור עוטקים ללא תששלום אני בשנה האחרונה היתי מאוד עשוק ולא היה לי הרבה זמן למוסיקה אוו לנגינה אשמח לשמועה דברים מענינים אז אשמח אם תישלחו לי אימלים בעניין הבוטלגים ויותר נוח לי בטלפון הפלאפון שלי הוא 053 771833 אשמח גם אם תקראו את מאמרי באייל שיש לו נגיה גם לגטרו טאלל לפחות בתגובות למאמר המאמר נמצא בכתובת הבאה http://www.haayal.co.il/story.php3?id=1033 גידי

קודם כל- ברוך הבא

אכן שמעתי מישהו קורע את הגרון בצורה חריגה, בהופעה המדוברת.. אם תוכל להרחיב מעט בקשר לבוטלגים ( איכות ,מקור,פרטים..)אשמח. ויש לך סיפור חיים בהחלט מעניין,אני מוסיף קישור, על מנת שנגישותו תהיה גבוהה יותר-haayal.co.il/story

gidi ahronovich

New member
כמה הסברים

היי ר אשית תודה על שנההנת מהמאמר טוב אז כמה הסברים איךך זה היה לפני 3 שנים נסעתי במיוחד להונגריה לראות אל טאלל ואז צרחתי לאיאן שבאתי במיוחד מישראל והוא אמר לי משהוא בסיגנון את עיוור ועוד מטורף ואין לך מה לעשות בחיים? אז ניפגשנו והיה ממש מדהים בהופעה האחרונה בישראל קלטתי שמחר יותר לא ההיה גטרו טאלל בגם ידעתי שגלץ משדרים ואז צרחתי ואיאן שאל אותי אם אני צריך רופא כשנסעתי לקונבנשן של גטרו טאלל באיטליה בשנה שעברה שאלתי את מארגן הקונבנשן אם יש לו בוטלגים מישראל הוא אמר לי שיש לו את ההקלטה אם האיש המטורף שצורח ואיאן שואל אותו אם הוא צריך רופא אז אמרתי לו שזה היתי אני אבל הוא לו האמין לי בסוף הקונבנשן הוא אמר לי ואו זה באמת אתה לגבי הבוטלגים מחזיק בראשותי בוטלגים של הלהקה מ1966 כשהם עוד לא היו גטרו טאלל ועד ההופעה של ליפני חודשים חלק מהדברים באיכות מדהימה וחלק לא כול מיקרה וסיבוב לגופו יש נה בקללטה באיכות אולפן של הבוטליג של סונגס כרום דוודס

pinky_unna

New member
אהלן גידי

חידושים עבור אגף הבוטלגים שלך אין לי אבל חשבתי שמאחר ואנחנו מכירים אני צריך להפגין בפניך את נוכחותי בפורום ולאמר שלום - שלום גידי וברוך הבא! בברכה - אלעד אונה (הבן של רון למקרה שזה עדין לא ברור)

gidi ahronovich

New member
אלעד בטח שאני זוכר אותך

היי אלעד בטח שאני זוכר אותך אבא שלך ואני אוספים בוטלגים כבר באופן בילתי נישלת רק שאבא שלך גם אוסף בוטלגים של פרפורט קונבנשן וזה די מגניב

האירי

New member
היי גידי והיי אבא של אלעד

מה נשמע?היית אצלי בטאוור ברחובות פעם אחת עם האירית המקפצת ופעם לבד,זוכר? אני מקווה שאתה חש בטוב הייתי בהלם מהמורעלות שלך. אבא של אלעד,אתה מתכוון לאמר שיש לך בוטלגים של סנד דני,ישו.

gidi ahronovich

New member
בטח שאני זוכר אותך פגשת את הבסוניסת

היי בטח שאני זוכר אותך היה לי ממש מדהים לגלות שיש פה במדינה הקטנה הזאת משהוא שמכיר את גריפון כאמוני ואת מלו קאנדל רון אבא של אלעד לא ממש קורא את הפורום הזה אבל אתה יכול ליצור איתו קשר באופן ישיר שלח לי אימיל ואני יעשה את הקשר הזה האימיל שלי הוא GIDITULLֲACTCOM.CO.I L

orbiti

New member
גידי, חזרת כבר מחו"ל?

כי אני רוצה את הטראנסאטלנטיק שלי בחזרה! סתם :) אני גם אשמח לקבל עותק צרוב של הבוטלג של סונגס פרום דה ווד... אייל

../images/Emo32.gif אירי מאן,

אתה עובד בטאוור ברחובות? סורי על האוף טופיק

אדון נכבד

קראתי את המאמר, איני יכול לאמר דבר מלבד הערכתי הרבה אילך ואל מעשיך, אתה אדם שראוי שיעריצו אותו. חופי.

the band member

New member
הי גידי!

מה נשמע? אני מצטער, אבל אני קצת מבולבל... אני מבין שאתה בן אדם מיוחד, ועוד שמעריץ את JETHRO TULL! JETHRO TULL הם בשבילי מקום ראשון. ספר קצת על עצמך, גידי...

gidi ahronovich

New member
jethro tull

היי אוקי כמה אנשים מגדירים אותי כבר שנים ביחוד בטיקשורת כמנהל מועדון חובבי טאלל היתי בקונבנשן ואני אספן של בוטלגים הרבה יות ר נוח לי לדבר עליהם בטלפון ואני אשמח להעביר לך בקלט8ות ללא תשלום האימל שלי הוא [email protected]

למעלה