Jethro tull סוג ג'?!

Jam Head

New member
אממ...

תאמת הייתה לי חצי שיחה עם המורה שלי לגיטרה , שגם לו יש תואר כפול במוסיקה. בעיקרון הוא לא הקניט או זלזל ברוק המתקדם , בעיקר בגלל שהוא לא האזין לו יותר מידי. אבל עקרונית , רוק בכלליות , קשה להשוות למוסיקה קלאסית או מוסיקה אומנותית ( מונח שהוא נתן , למוסיקה יצירתית מודרנית ) שהוא בעיקר שומע דברים כאלה , וגם לומד את זה באוניברסיטה. בעיקרון אני בד"כ נגד ויכוחים של " רמה " מוסיקלית , כי תאמת אין סגנון שהוא נחות יותר מסגנונות אחרים , כל אחד לפי העדפתו האישית , קשה לי להאמין שאנשים שומעים מוסיקה רק בגלל שהיא מורכבת טכנית או שהמוסיקאים שמבצעים את הקטע הם בעלי השכלה מוסיקלית נרחבה , אנשים שומעים מוסיקה כי הם נהנים ממנה. בכל זאת אני עדיין בדעה שהרוק המתקדם , זה אחת מצורות הביטוי היותר מורכבות והיותר מוצלחות במוסיקה המודרנית.

jt7785

New member
איזה שטויות..

חח אני זוכר שהייתי פה לפני איזה חצי שנה, בכלל היה לי שם אחר (aok jt) אבל לא משנה.. אני אישית חושב, שכל מי שמוציא משהו שאפילו מתקרב לsongs from the wood משהו טוב הולך לו. אלבום מדהים, לא נשמע כמו שום אלבום אחר, מי שבאמת יקשיב וידע להעריך, יראה שאין פה על מה לדבר. אבל כמו שאריק אמר, מוסיקה זה המון בקטע של טעם, וכל אלה שיש להם "תארים" לא תמיד אוהבים את אותו דבר. "הרמוניות שגויות" אמרת (או המורה שלך אמר ליתר דיוק...)? זה באמת מעניין... אתה מוכן להסביר לי למי יש הרמוניות שגויות ומתי שמעת כאלה בזמן האחרון? ובמקרה ממש היא גם הלהקה האהובה עליי, למעשה הג'יי טי בניק שלי זה עליהם. דרך אגב, היי :)

the band member

New member
שלום שלום!

אני לא יודע אם אתה זוכר אותי, אבל אני זוכר אותך... במקרה JT היא הלהקה המועדפת עלי, וכמובן שאני ממש לא חושב שהלהקה היא סוג ג'. בקשר להרמוניות שגויות, אני לא יודע מה הניסיון שלך במוסיקה (אני מקווה שזה לא נשמע מתנשא, אני באמת לא יודע), אבל מהלכים הרמונים שגויים נמצאים בהמון מקומות ובאין ספור אגדות רוק לדוגמת הביטלס, דיפ פרפל ועוד ועוד. כמובן שלסוג מוסיקה הזו אין שום צורך להשתמש ב"הרמוניה קלאסית", אבל השאלה היא האם הם עשו שגיאות הכוונה תחילה או שהם כתבו מוסיקה בלא לדעת ידע בסיסי בקומפזיציה/הרמוניה.

jt7785

New member
אני חושב שהמשפט האחרון שלך אומר הכל

וכן אני זוכר, אתה מאילת אבל זה פחות או יותר מה שאני זוכר סורי :)

למעלה