Jethro Tull היו בארץ?!

Disposable Hero

New member
Jethro Tull היו בארץ?!

אז שוב פעם, כבתור בחור חדש פה, וגם לא מי יודע מה מצוי בעסקי הפרוג הקלאסי, הישן והטוב- זה באמת נכון שהם היו בארץ ב-2000 ועשו הופעה בת זונה?? ולפני זה היו עוד כמה פעמים?? יש מצב למצוא בוטלג של ההופעה בארץ באיזשהו מקום?

עמית ע

New member
החלילן בשערי ארץ הקודש

היו פעם ראשונה ב-1986 והופיעו בפארק הירקון. אני אז עדיין שמעתי מודרן טוקינג (סתם... אבל הייתי אז פצלוח קטן ולא התעניינתי במוסיקה). פעם שניה באביב 1992. ראיתי אותם באמפי בקיסריה. היה מאכזב למדי - איאן היה צרוד לגמרי ומרטין בארה היה זוועה. לי זה היה נשמע כאילו הוא מנגן את אותו אקורד כל ההופעה. זאת היתה הופעה חמישית בחמישה ימים בישראל - לפני כן הם הופיעו בימי הסטודנט של כמעט כל אוניברסיטה בישראל, וכנראה נגמר להם הסוס דווקא לפני ההופעה הכי גדולה. פעם שלישית בסתו 2000. אני הייתי לצערי במילואים, אבל שמעתי מחבר שהיה באחת משתי ההופעות שנתנו בתל-אביב (אולי היו עוד, אני לא בטוח) שהיתה הופעה סבירה, לא מעבר לזה. הם מעבר לשיא, אין מה לעשות. קיימים בוטלגים. אפשר לנסות אצל גידי אהרונוביץ', מעריץ כבד של הלהקה ואספן יסודי של כל דבר שקשור אליה.

vdgg

New member
תיקון קל

קודם כל, אם אני לא טועה, ב92 הם גם הופיעו בירושלים. ואני לא חושב שהם הופיעו בכל האוניברסיטאות, אלא רק בבאר-שבע. מה שאני יודע בוודאות זה שב2000 הם נתנו 3 הופעות (2 מהן מתוכננות, בת"א ובחיפה (10 ו11 לנובמבר), ואז עוד הופעה בת"א ב12 לאור הביקוש, כי זה היה סופו של סיבוב הופעות. ההופעה האחרונה שודרה ברדיו. פרט להופעה ברדיו, הקלטתי את 2 ההופעות האחרות, ככה שתיעוד שלהן בהחלט קיים, אני יודע שההקלטה מסתובבת. אני גם יודע שקיימות הקלטות של הופעות ישנות שלהם בארץ (אפילו בוידאו). לגבי טיב ההופעה, אני חושב שההופעות ב2000 היו ממש ממש טובות, כנראה הכי טובות בסיבוב ההופעות של שנת 2000 כי הDVD שיצא המתעד הופעות מאותו סיבוב מציג ביצועים פושרים לעומת מה שאני ראיתי. חלק מהתמונות שצילמנו (ארז ואני, בעיקר ארז) מופיעות באתר של אורי www.mitkadem.co.il באגף התמונות.

HelterSkelter1

New member
תראה פה (אם לא ראית עדיין):

תמונות וכתבות על ההופעה: http://mitkadem2.homestead.com/jethrolive.html

Disposable Hero

New member
בחיי לא היה לי מושג

שהם כל כך היו מבוקשים פה (ואני מתאר לעצמי שעדיין), נחמד לדעת. תודה על המידע והקישורים- באתר "מתקדם" כבר הייתי ותאמת שם קראתי שהם היו בארץ ועכשיו אני מתעניין בבוטלגים של ההופעות שלהם. לפי מה אתם אומרים, שב-2000 היו הופעות טובות הייתי שמח אם מישהו היה נותן לי קישור למקום שאפשר להוריד בוטלג של ההופעה מ-2000. אני יחפש בקאזה, אולי יתמזל מזלי.

Gil Keltch

New member
רק 3 פעמים

קיימים בוטלגים משני ההופעות ב86 ו2000 וקטעים מההופעות בקיסריה ב91 מופיעים בדיסק A LITTLE LIGHT MUSIC

SickAgain

New member
הוא לא ממש סחב בשירה

אני הייתי בהופעה באחרונה בת"א..וואו, זה היה ב 2000??? איך הזמן טס אנשים! :) בכל אופן הכל טוב, חוץ מהקול של אנדרסון...דווקא בחדשים הוא התאים את עצמו אבל בקלאסיקות היה ממש עצוב לי לראות את זה (לשמוע יותר נכון) אבל הקסם עדיין שם :)

CosmikDebris

New member
אני הייתי בהופעה לשהם הקיץ

בניו יורק... דווקא היה ממש טוב, רק חבל קצת על הקול של אנדרסון.

למעלה