jet-lag

• פותח הנושא 1jo
  • פורסם בתאריך

1jo

New member
jet-lag

שלום חברים! אפשר לקרוא לכם כך. רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי לאחרונה. אני שונא טיסות בעקר לארה"ב . חווית ערבול השעון ,השינה בזמן הכי לא מתאים וההתעוררות אל לילה שקט וריק הם חוויה שנואה. מדוע תמיד זוגתי ישנה שנה ערבה ולא חשה בהבדלי הזמן ואני מבולבל. אני נוסע מדי פעם ועד כה לא לבד. הפעם החלטתי לבלות את רוב זמני בכנס המיועד ,אצור קשרים מקצועיים אבסס הכרויות קודמות ואקדיש את זמני רק לעבודה. טסתי הפעם לבד למרות שהיתה זאת הזדמנות לחבר טוב (תרתי משמע)לעמוד בהבטחה לנסיעה משותפת וחוויה זוגית ללא פחדים, כי מי כבר יכיר אותנו שם? אך נסעתי לבד. טסתי לניו יורק. ומשם לאחר 3 ימים הייתי אמור לטוס לכנס, בעיר אהובה מן העבר, שם הייתי אמור להציג עבודה. היתרון בנסיעה לבד היא חוסר הצורך לתכנן לאן נלך ומה נעשה ואיכן נאכל הפעם אני לבדי וואווו!!! אני נזכר עכשיו בשיר של מאיר ויזלטר"אבל אהבה". "מי דופק בדלת בטח בא אהבה, לפעמים אני פוחד קצת אבל אהבה" . אכן פחדתי אבל עם אהבה בלב ובאברי שום פחד לא יכול לי.לאחרונה יש בי מן היפרסקסואלית אני מרגיש שאני עומד להתפוצץ . הנסיעה חייבת להצליח. אני שונא טיסות אך בטיסת הלילה הזאת החלטתי לישון להגיע בבוקר לניו יורק ולכבוש אותה.(חה חה חה ). כבר בכניסה למטוס שהיה ענק וריק להפליא קלטה עיני את הדייל . האם הוא קלט את החיוך שכוון אליו האם הרגיש שהוא מהווה מטרה. הרגשתי שכל תוכניותי לטיסת לילה בשינה עמוקה היו כלא היו. תחושת השינה המרגיעה התחלפה בדפיקות לב מואצות ונסיון להסתיר את ההתרגשות. חברים נחמדים אפסיק כאן המשך יבוא בוודאי. צריך להשכיב את הדרדק במיטה . כל בני ביתי נסעו להפגנה בכיכר רבין. נותרתי עם בני בן ה-3. איזה כיף.

merman

New member
העם זורח, הסיפור מותח!

העם דורש המשך מהיר, העם רוצה שלום זהיר!

1jo

New member
המשך ה- JETLAG

ובכן להמשך הסיפור. מי שלא מכיר קיראו את פרק א של ה-JET LAG. כפי שכבר אמרתי תוכניותי לשינה התפוגגו. הרגשתי כברומטר או בעצם כמונה גייגר . המונה חש ב"חום" רדיואקטיבי וככל שהאובייקט חם יותר כן המונה מטרטר עד שזה נשמע כצעקה. ככל שאדוניס התקרב אלי כך חשתי בצעקה הפנימית. דפיקות הלב איימו לקרוע את בשרי.שלא לדבר על אברי האחרים. האם שם לב להתרגשות שאפפה אותי. תשובה לכך היתה כאשר הביא את טופס הכניסה לארה´ב. הוא ביקש ממני באדישות מה Please write your address in New York וכאשר ראה את הכתובת הוסיף and the hotel phone number . כאן נותרתי המום. לשם מה מספר הטלפון אך כתבתי אותו וראיתי בזווית העין שהוא מעתיקו.וואוו!!! ידעתי שהשדר נקלט. לאחר כשעה המטוס היה דומם מעט הנוסעים בטיסה נרדמו. גם הדיילות והדיילים אך מושא תשוקתי נשאר ער. הוא התקרב אלי חשתי ברעד מסתבר שגם המטוס רעד (כנראה כיס אוויר). אדוניס בקש את רשותי לעבור למחלקת עסקים. כמובן שהסכמתי. ובכן הכורסא של מחלקת עסקים רחבה ונעימה אך אינני זוכר דבר מהשהות במחלקת העסקים. אך עסקים היו לשנינו רבים. אין לכם שמץ של מושג מה ניתן לעשות על כורסא זאת או אולי יש לכם? ביצועיה נהדרים. הייתי עפוף בתחושה נהדרת. רק הוא ואני במטוס עושים את רצוננו זה בזה כאילו אין אף אחד במטוס. הטיסה עברה כה מהר. הטיסה הארוכה והשנואה הפכה לטיסת עינוגים מעבר לכל ציפיותי. כשיצאתי מהמטוס שאל הקרבניט על הטיסה ועניתי שהיתה הטובה בחיי. כשבליבי חשבתי שהיתה האורגזמית ביותר בחיי. על ההמשך של הJETLAG האמיתי וה"נורא" בעתיד. באם תירצו.

spainbar

New member
אלוהים אדירים, למה אני מרגיש שאני

חי בקופסת טונה ? :{ ס´

אולי ברגע שתזרוק כמה גרביים לכביסה

הרגשתך תשתנה
. BTW אני מרגיש שאני גר בקופסת לוף.

1jo

New member
העם נבהל

וכי למה העם נבהל?. אחת למאה שנה יש לאנשים מסוימים חוויה בלתי צפויה המערבת פנטזיה ומציאות גם יחד. המציאות עולה על כל דמיון גם בשטח הזה. ניסיתם להתקשר לסקס פון כלשהוא? מה שהגברברים מבטיחים לעשות (ולא נראה לי שאי פעם מקיימים או בכלל נפגשים) עולה על כל דמיון. רק משיחות אלו ניתן לעשות סרט שישאיר אותנו פעורי פה אך עם בחילה איומה. ואפרופו, זאת לא היתה הרגשתי בסוף הטיסה....

merman

New member
העם לא נבהל מהחוויה שלך...

העם נבהל מהערה שגרינברד אמר בהודעה אליו הודעת העם שורשרה. סורי אם זה הובן אחרת... העם מאוד התרגש מהסיפור, סיפור מגניב לחלוטין הלוואי על העם... העם רוטט העם פולט

1jo

New member
ניו יורק ניו יורק

למזלי הרב הגעתי למלון ב9 בבוקר. היה חדר פנוי.הדבר הראשון שעשיתי לאחר מקלחת שהעלימה את כל הזכרונות היה צפיה בטלוויזיה. זה לא יאמן . 5 פרסומות ברצף רשמתי את שמות התרופות. ZYBAN להפסקת עישון(לא מעשן). רדוקטיל להרזיה (אין צורך עדיין) וויאגרה לשפור הביצועים (ברוך השם X2 שאין לי צורך בכך). קפה נטול קפאין ואספירין למניעת מחלת לב. יש אנשים עם כיסים כבדים מלאי תרופות כדי להשאר נורמלים? אם הבריאים נוטלים תרופות מה עושים החולים? עלה בי מן חזיון שעוד כמה שנים נכנס לתידלוק עצמי בתרופות לבר4יאים יהיה גם כמובן מקום לבני קבוצתנו למניעת המחלה הנוראית מכל. זריקה או כדור לפני סקס. חברות התרופות רבותי חוגגות. אני מודיע לכל ניו יורק I don´t give a damm. אני לא משתתף בחגיגה הזאת אני אמשיך להיות נטול תרופות כל עוד אני בריא. רק שימצאו כבר תרופה אמיתית למחלה. ולא קוקטיילים להארכת חיים. ניו יורק נשארה ניו יורק גם בלעדי וזה די מאכזב. לא כבשתי את העיר אך בהחלט נכבשתי.

.m

New member
you go girl!

mai (אז מה? כל הדיילים באמת הומואים???
)

1jo

New member
דיילים

מממש לא. אך ההוא היה משהו משהו-Once in a lifetime episode

למעלה