Jet Club מארח בעין שמר 23/2/02

blaumark

New member
Jet Club מארח בעין שמר 23/2/02

Jet Club שמח לארח את כל מטיסי הארץ ליום הטסות משותף וכייף שיערך בשעה 10:00 23/2/02 במנחת עין שמר היום הינו יום כייף להטסות ברצוננינו לארגן יחד עם זאת על האש משותף כל מי שרוצה לשתתף מוזמן כל עליו להביא זה את עצמו טיסן אוכל ומנגלה ומצב רוח ההתארגנות היא אישית (בתקווה שנוכל לאגן חפלה אחת גדולה לכולם) לפרטים נוספים יש לפנות ל: מארק בלאו 052-725323 [email protected] בברכה מארק בלאו Jet Club

hifly

New member
הייתי מת להגיע אבל.....

אישתי תזרוק אותי מהבית אם רק אדבר איתה על זה.העצבים שלה עוד רופפים מהשבוע האחרון לפני התחרות,היא בקושי יכלה לדבר איתי...אני צריך פסק זמן יותר ארוךלפני שאני עושה משהו שקשור לטיסנים.חוץ מאשר להטיס בשבתות,על זה אני לא מוותר גם עם השמיים יפלו... היקר שפיגלה יהיה שם:) אמיר

blaumark

New member
תגובה לאמיר../images/Emo18.gif

שלום רב לך דידי יש לי רעיון בשבילך תבוא עם האישה בשבת תשלח אותה לשופינג (לקניות) ואחר כך מסאז ומיד אחריו לספא ואתה תוכל להטיס איתנו במילים פשוטות לשחד אותה וכמובן שפייגלה יהיה להתראות ידידי ועדיין מקןןה שתגיעו מארק Jet Club

ofersi

New member
אפשר לחבר אותה לאשתי

הי אמיר אולאי ננסה לחבר אותה לאשתי שהיא "חובבת טיסנים מושבעת" גם לי ילדות קטנות, יתן לנו זמן ארוך יותר להטסות מה אתה אומר ??? יאלה !!! אנחנו מרגישים שאתם לא נותנים לנו זמן לארח אותכם עופר מג´ט

נקווה שאני אגיע...

אני בונה דזלר ונקווה שאני אספיק לגמור אותו ליום שבת הזה שיעשו טסט פלייט ואז שבוע הבא אני אבוא לעין שמר. אורן.

blaumark

New member
לדני קרנר

היי דני אשנח אם תתארגנו החברה שלכם מאזור באר שבע ותצטרפו אלנו ליום כייף בעין שמר ראה בזאת כהזמנה אישית אשמח לראות את כולכם ביום כייף בברכה מארק Jet Club

ofersi

New member
תודה שאתה מעדכן אותי

איזה מזל שיש אינטרנט להתעדכן אתה לא משקיע בזו.... שלנו

פרטים לגבי האזור

שלום מארק, 1. הייתי שמח אם היית מוסיף קצת אינפורמציה לגבי המסלול בעין יהב 2. לגבי הבעיה של אמיר , גם לנו אותה בעיה האם יש לנשים מה לעשות שם ? (חוץ מלהכין לנו אוכל בזמן שנטיס כמובן !) 3. לגבי התדרים אני בכלל לא שואל כי אני בטוח שאתה נערך לרישום מסודר עלמנת למנוע תקלות כאלה או אחרות. בכל אופן יוזמה ברוכה , כל הכבוד במידה וכן אשמח לעניין את כל החברה מירושלים תודה ניסים אמויאל

blaumark

New member
תשובה לניסים

היי ניסים לגבי שאלותיך עין ממש תוכנית גדולה הרעיון הוא להטיס ביחד להעביר יום כייף אולי נעשה איזה תחרות היתולית ובצהריים נמגל כולם ביחד (לא הפקה גדולה אלה יום כייף ביחד) בנוגע לנשים בעקבות הפניות המרובות נראה לי שניצטרך לארגע תוכנית לנשים יש בדרך לעין שמר שוק ויתקין שהנשים יכולת לטייל ולהינות אבל אולי נארגן יזה פעילות עבור הנשים במנחת עצמו אשמח לשמוע תגובות ורעיונות עבור פעילות לנשים בנוגע לתדרים אנחנו נארגן לוח תדרים מסודר בברכה מארק בלאו Jet Club

Matan G

New member
לא חסר תמונות.. הנה כמה -->

http://users.actcom.co.il/~dorfmann/einshemer_feb.htm

Marky Boy...

ידידי היקר. שמעתי שאתה מתקשר לאנשים ומזמין אותם להגיע - אז החלטתי לא לחכות שתתקשר אלי ולתכנן להגיע גם כן - פשוט מאז עין יהב כולי מלא בגעגועים לפייגלה. מקווה שנתראה שם , ובינתיים ד"ש חם לפייגלה ולחברי ג´ט קלאב. בברכה, ליאור. נ"ב : " אתה מזקר אותו !! " (בדיחה אישית למארק חברים)...

blaumark

New member
זהבי היקר

קודם כל פייגלה אומר תודה ומוסר ד"ש חזרה דבר שני כידוע אתה כל הזמן בפורום ומגיב על הכל (באופן החיובי) הייתי משוכנע שיגיע גם אליך ההזמנה ועובדה זה קרה מזמן לא הייתה ב ICQ מזמן לא שוחחנו שיחת דגים (עוד בדיחה פרטית) ואחג אפס על ההזדקרות נשחמ לראותך אצלנו אם איזהמופע הליקופטר קטן אז ניפגש בעין שמר מארק בלאו Jet Club

אשתדל להגיע ידידי... (אם אמצא טרמפ)

תאמין לי איזה מזל שמסך ואינטרנט מפרידים בינינו כרגע !
בברכה, ליאור.

ofersi

New member
נשים פעילות תמיד../images/Emo31.gif

בלי להיות שוביניסט גדול מדי, אתה בודאי יודע שנשיפ פעיחות תמיד רק לא במה, איפה ובזמן שאנחנו רוצים.

למעלה