Jerusalem Syndrome

Jerusalem Syndrome

יותר משנתיים שאני טוחן את הדיסק של Jerusalem Syndrome ופשוט לא נמאס. כל מה שאני יודע על הלהקה היא שהם היו מחיפה, הופיעו מספר פעמיים (פעם אחד עם Sleep Furious) והתפרקו בסביבות סוף 2002, כשנה אלרי שהוציאו את הדיסק. את המוזיקה שלהם הייתי מגדיר כמשהו בין הרדקור-פאנק מלנכולי מדרום קליפורניה לבין הלהקות היותר טובות של מה שבארץ הוגדר כ"נויז", כאשר בישראל היו להקות בסגנון דוגמת נשרפת ו- Plastic Venus (בתקופת תקליט הבכורה שלהם) המצויינים. אך בניגוד לשתי הלהקות האלה, שהיה לי את העונג ליראות פעמים רבות, אף פעם לא יצא לי להיות נוכח בהופעות של Jerusalem Syndrome וכנירא שיצתרך להתמודד עם זה עד יום מותי. בכל מקרה, אם מישהו יודע עוד פרטים רלוונטים, שיכתוב כאן. למי שלא שמע אותם, תאמינו לי, הם בערך פי מילון יותר טובים מכל מה שאקספלוייטד, בד רליז'ון או מיספיטס עשו ב-20 השנים האחרונות.

VeganFish

New member
Hizmanti disk shelahem

Dibarti im mishu mehaleaka batelefon kshehezmanti tadisk-hem kulam lo kshurim la scena kvar mizman Et hadisk shalhu li behinam shalhti behazara gam disk-amru sheein tzoreh litroah ki lo shomim punk yoter...mashu kaze. haya lifney shana or yoter

חבל...

...הם היו בין הלהקות היחידות שהייתי הולך ליראות reunion שלהם. יש דיבור על הוצאה מחדש של הדיסק שלהם, הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש עוד שירים או יודע איך ליצור קשר עם החבר'ה האלה.

galgeshet

New member
יש אפשרות..

שמישהו יעלה את האלבום שלהם לרשת רק לראות על מה מדובר?

על פי הדיסק...

...חברי הלהקה הם: גיא פולטורק: בס דני: שירה עודד (אלוני?): גיטרה שלו: תופים

tishu

New member
אה מה שאני יודע עליהם ,,

זה שהסולן והגיטריסט הוא בן דוד שלי ואני שמח שאתה אוהב את המוסיקה שמעתי כמה שירים שלהם אבל לא ידעתי שעוד שומעים אותם, בקשר לריונין אני ישאל אותו עם הוא מעוניין אבל לא ניראה לי

peart

New member
האהא

הגיטריסט שלהם הוא בן גרעין בשדהבוקר,גדול ממני בשנתיים. פעם ישבנו לדבר על מוזיקה מפה לשם התגלגלנו לדבר על להקות פאנק והוא אמר שהוא היה בלהקה.פשוט לא האמנתי לו...:) בקיצור היום שליו מלמד בדואים עברית,מנגן בלהקת פסוודו רגאי ושומע בעיקר אלקטרוניקה.

strungout

New member
לא להגזים

הייתי בהופעה אחת שלהם אני חושב, אני חושב שזה היו הם שעשו קאבר לagnostic front- gotta go בלג'נדרי לפני כמה שנים, זה היה מגניב.

OPERATi0N_iVY

New member
הם באמת היו להקה טובה.

הם למדו בשכבה מעליי, בתיכון. נראה לי שפעם ניסינו לגרום למתופף שלהם לנגן בלהקה הראשונה שלי, או משהו כזה. הגיטריסט כל הזמן לבש חולצות של Nirvana ו-Soundgarden (או שזה היהPearl Jam, אבל הכיוון ברור, ומשתקף גם במוזיקה). אבל זה בסדר, הם שמעו גם דברים יותר טובים - כל מיני Black Flag, Germs, וכו'. מה שכן, כמה שהדמו שלהם יכול, במבט לאחור, להחשב למשב רוח רענן (לא פוגל), בתקופה שכל טיפש עם סקייטבורד היה משחק אותה סטרייט-אדג', בכל הופעה היו לפחות 7 ליצנים עם חולצות של Good Clean Fun, ו-D.P.A. היו החוק, אין סיכוי שהוא יותר טוב מחלק מהתקליטים שיצאו ל-Bad Religion, ב-20 שנה האחרונות.

JS vs BD

לעניות דעתי, ל-Bad Religion יש 3 תקליטים טובים (שלושת הראשונים) והיות ו-"no control" יצא ב-1988, אז אתה צודק. פיספסתי קצת, אבל העיקרון מובן. בכל אופן, אם ראית אותם שחקת אותה, יחד עם בר מינן הם היו להקת ההרדקור-פאנק הישראלית היחידות שהייתי רוצה ליראות ואף פעם לא יצא לי.

OPERATi0N_iVY

New member
B.D.S.M.

אני אוהב את Bad Religion בתקופת ההארדקור, כשההארדקור הפך למלודי, וגם כשהוא די נעלם (והמלודיות נשארה), בשנות ה-90. לא אכפת לי אם המוזיקה שלהם הפכה לפס קול לקונצנזוס, בשלב מסוים. אני מוטרד מההיבטים האחרים של העניין הזה.

למעלה